Искам да кажа ... (109)_13.02-19.02

• 81 146
  • 865
  •   1
Отговори
# 60
Искам да попитам някой приготвял ли е тези морските от Лидъл и ако да, как са,  как да ги направя за да станат вкусно?
 http://prikachi.com/images/240/9040240a.jpg
Открих ги във фризера забравени и да не ги хвърлям, още са в годност. Simple Smile

# 61
Ние леко ги запържихме в мазнина и ги хапнахме

# 62
  • Пловдив
Аз ги размразих, запържих за секунди само, и сложих в салата.

# 63
Гледам пише,  че се поднасят с ориз или спагети,  но ми се иска и сос някакъв, дали ще върви?
Гадни ли са?  Simple Smile

# 64
  • Бургас
Първото, а от скоро и единствено кафе за деня задължително вкъщи. Това е първото нещо, което правя след ставане. Пия го в движение, докато се приготвям, но ми е супер важно първата глътка да е топло, чак горещо, чисто, горчиво кафе. После може и да не го допия, не ми е толкова важно. Ако пропусна кафето или пия нес кафе по някаква причина, задължително ме заболява глава. Подозирам, че е внушение някакво.

Чай пия само зимата. Имаме много събрани билки и въртя всякакви комбинации.

Успешна седмица на всички ви! Стиснати палци за всички, имащи нужда! Simple Smile

# 65
Здравейте, искам да попитам нещо , не съм сигурна това ли е темата , но въпреки всикко - някой има ли мнение за Др.Росица Йорданова - дерматолог в София бул.Витоша 50.

# 66
Без кафе не мога. Първата ми работа след като стана от сън, е да включа кафемашината. После минавам през банята. Ако трябва да ходя на работа, ставам поне час по-рано, за да си изпия кафето на спокойствие.
Сбъдваща, много ме разсмя поста ти. Подозирам, че това ме чака по-натам.

# 67
Аз пък бях ви писала тук, че се събудих веднъж, задушавайки се. Мислех, че е някаквъв рефлукс, но се повтори още няколко пъти. Ужасно е!  Tired Сега четох разни симптоми и т.н и вероятно е някаква лека апнея, но направо.. настръхвам. Случвало ли се е на някой да се буди, задушавайки се? Все едно не ми стига въздух, но го осъзнавам чак като се събудя. Много е страшно.

# 68
  • Пловдив
Да.

# 69
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Кафе пия сутрин с вас, докато ви чета. Черно.
Следобед може да изпия едно с мляко и мед, но то е друга напитка за мен, не кафе.
Обожавам аромата на Лаваца, но не мога да го пия - получавам сърцебиене от него.
Чай много не обичам - само някои комбинации черен или зелен чай - специализираните магазини продават готови смеси с екзотични имена, някои много ми допадат, но не помня имената. Единият е с портоколави корички и още нещо, а другият с едни сини цветчета в него.
Иначе обичам билкови чайове от саморъчно брани билки.
Боядисани и ароматизирани чайове в пакетчета не обичам.

Като стана дума за Лидл, не си купувайте замразени кнедли със сини сливи. Аз обожавам кнедли със сини сливи и преди дори си играех да ги приготвям, но е трудоемко, а и само аз ги обичам, та не бях яла отдавна. И като видях в Лидл, награбих два пакета. Ужааасни са - лигави, тегави, безвкусни. Опитах да им подобря вкуса, като ги овалях с галета, залях с масло и запекох във фурната. Вкусът го биваше, обаче бяха жилави и трудни за дъвчене. Не се минавайте.
Другото ми разочарование - сладко от портокали. Горчи, та се не трае. Купувайте го, само ако обичате горчиво сладко.
Но пък много съм доволна от едно сладко-кисело-лютиво азиатско сосче - много ми харесва, точно толкова люто, колкото аз мога да ям.

# 70
  • Mediterraneo
Кафе пия по няколко, но винаги ми е с мляко. Чисто не се сещам откога не съм пила, дълги години. Първото е вкъщи. Пуша, така че почти винаги кафето ми върви с цигара.

Флорче, какво кокосово масло е свършило в Лидл? На мен ми казаха, че нямат такова в постоянния асортимент, а последно на азиатската седмица изобщо нямаше в брошурата. Иначе аз намерих чудесно кокосово масло в един английски магазин, 500 мл на цена около 3-4 евро.

Последна редакция: пн, 13 фев 2017, 15:51 от Тарталета

# 71
Изпих и следобедното кафе, с което достигнах лимита от три кафета на ден - с малко сметана и лъжичка захар.

# 72
  • Пловдив
Аз се опитвам да откажа кока-колата. Сега съм си сипала една чаша Михалково, сложила съм резен лимон и се самоубеждавам каква прелест е.

# 73
  • София
Първото кафенце го пия в офиса, нямам време вкъщи.

# 74
  • Mediterraneo
Аз се опитвам да откажа кока-колата. Сега съм си сипала една чаша Михалково, сложила съм резен лимон и се самоубеждавам каква прелест е.

Joy Joy От раз спрях всички безалкохолни, не съм близвала вече 13 дни. Не е голямо постижение, но за колата си е геройство направо.

Общи условия

Активация на акаунт