Искам да кажа ... (109)_13.02-19.02

• 81 127
  • 865
  •   1
Отговори
# 45
Цвети, не е нов моят сериал, всъщност са два - Тийн вълк и Живите мъртви. Ми натам ме влече, забавни са ми Simple Smile Добре, че изкарват нови сезони.

Ясно.  Живите мъртви е доста популярен, но не съм гледала дори един епизод. При все че обичам подобна тематика. Може да му дам шанс, по-нататък.

Еха, 17 деца в домашна обстановка. Crazy

# 46
 Hug

Aз обичам много кафе, но не мога да пия преди да съм яла нещо, затова обикновено ми остава за в офиса. Идвам, хапвем нещо и си пускам кафе. Иначе, вкъщи имам кубинска кафеварка, за мен тя прави най-хубаво кафе от всички измислени машини- плътно, силно, както го обичам.
Напоследък започнахме да си правим вкъщи смутита: пряско или кисело мляко, банан, киви, ленено брашно, малко манов мед.. вероятно не е никак режимно, но ...ми е много вкусно. А и ми писна да ям яйца и кашкавали на закуска, това ме убива. И нещо хич не ми влияе режима, да си кажа..  Tired
може би наистина нещо не правя както трябва.

# 47
добро утро и от мен
кафе пия сутрин , голяма чаша с двойно количество кафе,силно ,но пък за цял ден е това
пия го ровейки се из нета,чета си нещо - т.е. това е времето ми за релакс
в къщи всички знаят,че докато не съм отпила от кафето съм доста заядлива и по-добре да не ме пипат
понеже работя на смени,едната седмица доста рано си пия кафето,но на следващата си позволявам дори да го пия ставайки на обяд

# 48
Добро утро,  лек понеделник.  Heart Eyes
В къщи първото и единствено кафе, после приготвям огромна кана чай и си пия през деня.
Тоня, твоята приятелка в penthouse ли живее,  къде ще ги подбере толкова дечурлига? Crazy
Никога не съм правила рожден ден в къщи, въпреки, че имаме място, но предпочитам навън, а и ние сме през лятото, така че да се заврем у нас, не е добра идея.
Гена, много рано днес, бе пиле, сънувах те нещо много хубаво, де да знам защо , но  беше хубав съня и  дано на хубаво да ти е днес Hug
Лиляна в 5, това си е посреднощ, но предполагам се свиква. Wink

# 49
  • sofia
То вече добър ден стана, та добър ден!
Кафе в работата пия. Вкъщи, ако се сетя изобщо, си правя мляко с нес.

Тонка, правилно сте замислили резервния план  Peace

# 50
До скоро ставах в последния момент, 15 мин. преди да изляза, съответно си пиех първото кафе в офиса. От известно време ставам малко по-рано, закусвам с детето и пия кафе. Толкова рано сутрин (рано, рано newsm78 към 8 ) имам нужда само от няколко глътки - задължително горещо, черно, горчиво и силно. После в офиса си правя мляко с кафе, което ближа цял ден, обикновено дори не го преполовявам.

Много трудно станахме тая сутрин и двамата с детето, не можахме да спим добре през нощта.

В събота правихме портокалови мъфини, изглеждат малко като на снимката. В моята къща това е събитие, което се случва средно веднъж годишно.   

Тръгнах да търся кокосово масло в Лидл, свършило било, но ставаше въпрос за това, което е за тяло. Предполагам не това масло се ползва за кафе. От къде го купувате? Аз в кафе всъщност няма да го слагам, но ме заинтригува жабуренето.

Купих от Лидл уоки-токи на детето (от известно време иска) и за себе си електрическа четка за лице. На уоки-токито не работи зарядното като хората, а на четката за лице не можах да отворя капачето за батериите с прости средства. Не мога да го харесам тоя магазин и това е, не мога да се отърва от идеята, че предлагат боклуци. Иначе четката масажира много приятно, но явно се престарах снощи, защото ми е зачервена в момента кожата под очите.

# 51
Първото си кафе през седмицата пия в работата, докато на спокойствие и релакс си проверявам пощата и документациите.
У дома сутрин спя до последно, като звънне алармата - скачам, минавам през банята и се обличам за норматив (максимум 20 минути  Sunglasses ), като всичко ми е приготвено от вечерта - дрехи, документи някакви, обяд, ако съм в далечния офис и трябва да си нося.
Това си е "моят" начин, върнах се с кеф към него откакто не водя никого на градина или училище. Мотаенето сутрин ме изнервя и демотивира.

През уикенда мога и да не пия кафе, нямам конкретни ритуали.

# 52
  • София
Тоня, твоята приятелка в penthouse ли живее,  къде ще ги подбере толкова дечурлига? Crazy
Всъщност апартаментът е доста голям, той като купиха два съседни апартамента и ги обединиха в един. Има-няма около 130 кв. Въпреки това бройката деца ме шокира. А и те няма да играят във всички стаи, защото не би било удобно. (Едната стая е на дядото, кухнята и спалнята също не стават...) Абе ще видим довечера как ще е.

# 53
  • Телиш/Плевен
Благодаря за темата! bouquet

Стиснати палци за Екатерина! Hug

Може да се каже, че не пия кафе (но не е като съвсем да не пия - позволявам си да речем три-четири пъти годишно, обикновено с някакви сладки). Не е моята напитка просто. Предпочитам чай. Heart Eyes

# 54
Аз пия кафето с мляко. Много обичам от време на време да се поглезвам и да топвам домашни сладки в него. Идилия!

# 55
Еее, много хубава коса, Цвети,  твоята ли е? Heart Eyes

# 56
А какъв чай пиете? Аз обичам предимно черен. С мед или малко захар. Може и мляко, но не предпочитам особено. На плодовите чайчета, каркаде и подобни не съм фен.
Харесвам и лайка, мед и ванилия на Twinings.

П. П. Не е моята коса, Ша. Но е страхотна, нали! Heart Eyes

# 57
Aз пия много зелен чай, също мащерка, мента и лайка, риган, портокал в канела, всякакви смески си приготвям .В къщи имам най-различни видове чай,  един от любимите  ми е на тази марка,  по- скъпи са, но има  божествен spicy cinnamon, чудесно съчетани подправки  в копринена торбичка  Heart Eyes
https://www.harney.com

# 58
  • Телиш/Плевен
Липов, ментов (има един с мента и лимон на „Лукчета“, страхотен е) или плодов. В момента любим ми е един с вишна и бъз. Heart Eyes

# 59
  • дядовата ръкавичка
Първото си кафе пия у дома за събуждане. В офиса още 1-2 за удоволствие и аромат. Правя си ги дълги с мляко.
Чай почти не пия, но ако пия ще е зелен, чист.

Повечето рожденни дни са били вкъщи, но децата са родени късна пролет, а и имаме двор. Независимо от това често ми е било натоварващо, особено във възрастта 9-12 г., най-вече защото синът държеше да кани всичките 20 момчетии съученици.

Общи условия

Активация на акаунт