Искам да кажа ... (109)_13.02-19.02

• 81 129
  • 865
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро  Hug

Кафе пия както дойде - вкъщи или на работа, но е задължително. Ако не ми се пие кафе съм или сериозно болна, или бременна  Laughing Цигарите ги отказах от раз, обаче без кафе съм никой  Crazy

ГеНа, а на масата билярдна само билярд ли играете  Blush?

# 31
  • София
Първото си кафе пия със закуската. От няколко години не мога да пия кафе на гладно, става ми зле. А без кафе не мога!

# 32
  • Варна
Първото кафе веднага след ставане го правя и го изпивам много бързо. Ама най ми се услажда. Още по няколко пия през деня, но сутрешното винаги ми е най-вкусно.

Страхотна неделя изкарах, мързел на дивана /предвидливо отметнах всичката домакинска работа в събота/ и започнах да си гледам наново един от любимите сериали.

# 33
  • Germany
И аз сред ставащите по рано за да си изпия кафето на спокойствие. Като ходех на работа, пиех и още едно с мляко в офиса, сега си го спестявам.

# 34
Първото кафе за деня пия вкъщи, на спокойствие и тишина. Винаги ставам по-рано, за да имам време да се приготвя и да го изпия без да бързам. Мразя да бързам или да го глътна почти наведнъж. През деня пия още поне две. Като са леки-  3 в 1 или капучино.
А вие чисто ли го пиете? Аз не обичам да ми горчи, пия го с мляко или суха сметана. И лъжичка захар, ако е от машината. Пия и нес, става бързо. Без цигара, не пуша.

Последна редакция: пн, 13 фев 2017, 09:40 от Анонимен

# 35
  • някъде ... тук ...
Аз пия сутрин кафето чисто, без захар и други добавки - една кубинка за 300 мл чаша.
На обяд може и да пия някое кафе с мляко/сметана.
Спокойствие може да има само събота и неделя, след като всички са приключили със закуската. Тогава може и да пия кафето с форума или нещо друго на таблета. Иначе през седмицата дребният излиза първи и гледам първо него да подготвя. От вечерта рядко правя сандвичи и закуска, спи ми се и ме мързи Crazy

# 36
В голяма чаша с кокосова сметана и малко кокосово масло, държи ме сита до 14 часа, това е закуската ми.
Пуша много рядко, ако съм в къщи въобще. Сега тук една цигара сутрин с кафето, но второто на плажа и вечер след вечеря още една. Ако излизам вечер пуша повече. Но не съм от страстните, понякога със седмици мога да не запаля.

# 37
Добро утро и от мен.
Кафе не пия от няколко години. Преди си правех в една голяма чаша и после цял ден си го влача. Пиех го без захар. Сега, откакто съм на работа си пусках по една втора цедка, за да правя компания на колежката. Обаче ми казаха, че втората цедка била вредна, та минах на нес кафе от автомата. Е, това е от 2-3 дни. Дали ще продължи и аз не знам.  Обаче обожавам аромата на кафето.
Сесил, беше ли до личната за изследванията?
Захарче, какво става с баща ти?
Последно отказах цигарите преди малко повече от две години след вечер с прекалено много алкохол и цигари.

# 38
Добър ден, дано да е хубава седмицата и най-накрая да се затопли и при нас.
Вече почти два месеца и дневните температурите са отрицателни. Тази сутрин само -3 - голям кеф  Crazy

Сутрин ставаме трите, всеки се оправя сам и ги карам на училище. После кафе с майките  Laughing
Почти всички, ако работим, сме от 9 на работа. Та време за кафе има. Не се уговаряме, който има възможност е на кафето срещу училище  Laughing
Много ценна информация се събира там, а и много напълно излишна  Mr. Green
Ама е готино.

Пия 3в1, целодневно, постоянно имам направено  Crazy

# 39
HighSpeed , кой сериал гледаш? Аз се оглеждам винаги за нови и интересни предложения за филми и сериали. Сега гледам "Бягство от затвора". Гледала съм го, но много го харесвам. Не заради главния герой. Simple Smile

Също обичам аромата на сварено кафе. Нескафето и 3 в 1 не ухаят така приятно, няма и как.

# 40
Добро утро! Кафе не пия, пия 3в1 с мляко или мляко с кафе, вкъщи.
Днес госпожата върнала госпожицата ни от градина, че само реве, утре ще ходим с дребен с нея Tired. Хич не искам да го завирам в онзи бацилник, но и няма на кого да го оставя. Дано не лепне нещо.

# 41

Днес госпожата върнала госпожицата ни от градина, че само реве, утре ще ходим с дребен с нея Tired. Хич не искам да го завирам в онзи бацилник, но и няма на кого да го оставя. Дано не лепне нещо.

Леле, че те жимвот си живеят тези госпожи- едното реве, другото кихна, айде 5-6 деца на линия  Mr. Green

Лято, тази ли беше проблемната госпожа?

# 42
  • Варна
Цвети, не е нов моят сериал, всъщност са два - Тийн вълк и Живите мъртви. Ми натам ме влече, забавни са ми Simple Smile Добре, че изкарват нови сезони.

# 43
  • София
Добро утро!

И друг път съм казвала, че имам непоносимост към кофеин и не пия кафе. Иначе с удоволствие бих.

Днес голямо предизвикателство стои пред мен. Канени сме на детски рожден ден, който ще е в домашна обстановка със 17 (!!!) деца. Отделно майките, които сме приятелки с майката на детето също сме канени. Представям си какъв зверилник ще бъде и отсега с моя приятелка, която живее във същия вход, имаме изготвен резервен план. Ако положението стане нетърпимо, ще се изнижем по терлички и ще пием вино при нея.  Laughing Разделното ми хранене ще отиде по дяволите, той като майката на рожденичката е толкова добра кулинарка, че пада невероятно плюскане и обикновено се прибирам търкаляйки се.

# 44
  • Пловдив
Аз пия кафе от скоро. И не редовно. По принцип пия силен черен чай.

Общи условия

Активация на акаунт