Звездни компромати - 314 част

• 108 368
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
  • Оптимист по принуда
Хю Джакман отново се лекува  Confused

Много са ми нескопосани тези 'блогове'. Всичко на български и отдолу надпис 'continue reading', 'leave a comment'..

# 136
Много са ми нескопосани тези 'блогове'. Всичко на български и отдолу надпис 'continue reading', 'leave a comment'..

Защото ползват готови уеб-темплейти (обикновено са на латиница) и с месечна такса от 5-6 долара.
Да не мислиш, че сами(или със сериозна фирма) са си проектирали и програмирали сайта?  Wink
За 5 долара имаш сайт и пишеш глупости от сорта "Къде посрещнах Нова година". Всичко си е за личен кеф.  Laughing

# 137
.

Последна редакция: вт, 14 фев 2017, 12:10 от Franceska

# 138
  • София
Хю Джакман отново се лекува  Confused

Оф и от всичко разбира .. мода, готварство, туризъм.. Аман!

# 139
  • Оптимист по принуда

Защото ползват готови уеб-темплейти (обикновено са на латиница) и с месечна такса от 5-6 долара.
Да не мислиш, че сами(или със сериозна фирма) са си проектирали и програмирали сайта?  Wink
За 5 долара имаш сайт и пишеш глупости от сорта "Къде посрещнах Нова година". Всичко си е за личен кеф.  Laughing
Точно де. Нескопосана работа.

# 140
НиЛо нещо ми е странна  Thinking
Скрит текст:

Daphne Groeneveld - 2014 - Cuneyt Akeroglu

Скрит текст:

# 141
Леле,грам ли нямат въображение да направят някоя фотосесия-оригинална и със свои идеи.... ooooh!

# 142
  • Вестерос
Съфорумката ни графиня в момента е в БТВ.
Rolling Eyes коя е тя?

# 143
Мда, и аз се чудя на Николета не й ли писна да е винаги бледото копие...?  Crazy

# 144
Тези фотосесии да не ги мисли Николета случайно.
В случая се вижда само и единствено некадърността на проект мениджърите, стилистите...
Николета просто застава за снимка.

# 145
Тези фотосесии да не ги мисли Николета случайно.
В случая се вижда само и единствено некадърността на проект мениджърите, стилистите...
Николета просто застава за снимка.

Да де,аз за тях говоря,ясно ми е,че тя...тя само позира.

# 146
  • Berlin
Липсва му "й"-то в тоя блог на Лиляна. 😄
И да си проверява текстовете, зачетох един пост, ми то пълно с грешки, "печене цвекло"  явно са го копи пействали в целия текст и така си стои и т. н.

Кое съфорумка е била в БТВ? По каква тема? Simple Smile

# 147
Ма няма ли кой да ги осъди за авторско право и да се научат бе! Егати яловите мозъци... една собствена концепция не видях от такива - то в календари, то във фото сесии, то в клипове! Не творческо безсилие, а творческа безмозъчност и отгоре на всичкото са доста добре платени! За какво - за да го работят крадци на интелектуален труд  ooooh! Crossing Arms

# 148
Ма няма ли кой да ги осъди за авторско право и да се научат бе!

Явно това, което правят, не става толкова популярно, че да стигне до създателите. А те едва ли ще следят рекламите в "страни от третия свят" (да не се лъжем, за тях сме такива).
От друга страна никой от нас (като граждани, потребители, професионалисти) не сигнализираме за нарушени права. Реално на никого на му пука за рекламните фотосесии на разни фирмички.
Да, коментираме си тук из темата, но едва ли извън форума надълго и нашироко някоя от нас коментира рекламите с Николета.

И така... Мария изгражда кариера върху труда на Бионсе, Николета върху друг труд.... екипите им също...  Tired

# 149
  • на село
Това не беше ли бившата на Джино  newsm78
https://m.facebook.com/pop.folk.hitovete.sa.tuk/photos/a.1666585 … e=3&source=48

Не знаех че е родила...

Общи условия

Активация на акаунт