Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да получа еднократната помощ при раждане?
Кога трябва да се спре приемането на магнезий по време на бременност?
Какви са начините за облекчаване на ниското кръвно налягане по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да получа еднократната помощ при раждане?
-
Кога трябва да се спре приемането на магнезий по време на бременност?
-
Какви са начините за облекчаване на ниското кръвно налягане по време на бременност?
-
Какво представляват контракциите на Braxton Hiicks и контракциите по време на бременност?
-
Какви са последствията от прекомерния прием на магнезий по време на бременност?
Кажи и и ти на твойта мадама, че това е период и мама ще се справи, и скоро ще се срещнете, защото тя е много желана и обичана /или нещо подобно, както ти си ги чустваш нещата/.

и като добавим през час- два вечерните пиш паузи, за които за да се изправя ми трябва или помощ от приятел или 5-6 минути охкане и пъшкане 
) Тренират матката. Играят роля и в скъсяването шийката на матката. Лека полека да върви работата към раждане.
не се шашкайте
просто се замислих защото както си лежах надясно и ме стегна мноооого корема от нищо и стана остър като триъголник. стягаше се стягаше се все повече и нещо като болезнена вълна от срудата надоло су появи и като стигна бикини зоната спря и се позиционира там болката и се увеличаваше... доста болеше накрая все едно нож е забит... после ме отпусна. стана ми странно защото нямам контракции никакви от 2 месеца ама никакви иии изобщо ниииикога не съм имала болка при контракция.... а сега хем се появи хум накрая ме болеше.... след като спря след 20-30мин пак същото стана..... за пръв път ме боли при това така странно и накрая доста силно... нито имам контракции пък и лежах.. сега просто ме боли кръста
докато ММ е с мен в болницата - лоша работа дано да успеем да се организираме.
докато аз ходя на плаж с баткото. 
Момичета много благодаря за подкрепата, с беба си говорим активно. Всичко минава.
да стои. Сега нищо ми няма. И аз не знам какво са родилни контракции, когато имах миналия път нищо не усещах, а след това бях секцио. Това снощи според мен не беше подготвително, ама знам ли?