Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да получа еднократната помощ при раждане?
Кога трябва да се спре приемането на магнезий по време на бременност?
Какви са начините за облекчаване на ниското кръвно налягане по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да получа еднократната помощ при раждане?
-
Кога трябва да се спре приемането на магнезий по време на бременност?
-
Какви са начините за облекчаване на ниското кръвно налягане по време на бременност?
-
Какво представляват контракциите на Braxton Hiicks и контракциите по време на бременност?
-
Какви са последствията от прекомерния прием на магнезий по време на бременност?
Сигурна съм, че им дойде изневиделица моето забременяване, стъписа са се целият им род, защото той има голяма дъщеря и предишна връзка, от която не е искал деца. Изведнъж се появих аз и набързо ги изненадах. Минахме през труден период с любимия , но сега слава богу нещата са добре в отношенията ни. Дано така да бъде винаги.
(Аз като една френска госпожа не мога да не отбележа деня
)
, а аз преди да вляза в кабинета и ми започнаха адски болезнени срязвания в матката и си викам : "ей сега вече няма да ми се размине вагиналния преглед" , а ме е толкова страх
и него го пропуснах , а и не ми се излиза навън в този студ - ММ като си идва от работа ще ми вземе
Ния мерси за куража и ти дано да излезеш на глава със свекито
), но този път без припадъци, бях герой
та се поизморих днес, сега почивка и после една хубава разходка, че е слънце и 15 градуса навън 
А и кръвотокът е нормален.