Нарушаване на учебния процес заради ски училище

• 15 216
  • 195
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Абе в Бг не мога да се сетя за писта 10км. Май няма.

# 151
  • Sofiq
Имаш право да оценяваш когото и да било само ако си компетентен орган. Ти си потребител, услугата не ти е харесала - подаваш жалба и чакаш резолюция. Всичко друго има аромат на лайкучка.
Разбира се, това и направих -подадох оплакване, проблемът не засягаше само моето дете, имаше и други недоволни.

# 152
  • волно калдъръмче
Разбира се, това и направих -подадох оплакване, проблемът не засягаше само моето дете, имаше и други недоволни.
Ако не е проблем, може ли да възстановиш в темата жалбата по памет? Полезно ще е на всички, които имат сходни проблеми със ски училищата.

Последна редакция: чт, 16 фев 2017, 21:49 от Райчун

# 153
  • Sofia
Няма. Най-дългата е на Мечи чал - 7 км.

# 154
  • Sofiq
Не знам доколко ще бъде в помощ на другите потребители, но аз си изложих възраженията в писмен вид, като се аргументирах (липса на занимания с детето ми с цел напредък, в резултат на което и липсва такъв, липса на предварително обявените условия за спорт, липса на обратна връзка с родител и т.н.).  Може би в такъв случай е ценно да се изложат конкретните очаквания, които родителят е имал. Примерно-поискахте ми и заплатих за лифт карта 80 лв, но не сте качили детето нито веднъж и взехте ми 350 лв такса за ски-училище, но не сте позволили на детето ми да се спуска и др. Идеята е да се покаже,че не е изпълнен обещаният ангажимент, без да се изпада в конфронтации или нападки. Даже по-добре ако тонът е позитивен, защото така показвам, че търся някакво решение, полезно за всички страни, а не повод да се заяждам.  Може проблемът да е бил в конкретен служител, не в цялата фирма, затова.  Ще ви пиша като получа отговора, какъв е бил резултатът:)

# 155
  • волно калдъръмче
Интересно как ще докажат, че са го качили, примерно. Ще има дума срещу дума. Ски училище не значи задължително спускане по голяма писта. Има си учебна за тази цел. Ако са преценили, че е още не е време да напуснат учебната писта, ти на какво основание ще се жалваш? Спускат ли се - спускат се.

И те съветвам, преди да се жалваш, още веднъж да провериш дали си платила точно за лифт. Да не е било за влек?

Нищо ли не си споменала за сертификата? Е как може да не го сертифицират детето според твоите предпочитания?

# 156
  • Sofiq
Нищо ли не си споменала за сертификата? Е как може да не го сертифицират детето според твоите предпочитания?
Нещо не си разбрал/а-моите желания не са за сертификати, а детето да се забавлява на открито,в планината. То сертификати си има достатъчно вкъщи, хич не ми е зор за тях. Детето е което се засегна за сертификата и ако не му го бяха дали, по-добре. То се върна и ме пита недоумяващо какво значи това. За първи път се връща недоволен от ски-училище, досега винаги е бил щастлив.
А ти ме  разсмя с това да доказвам дума срещу дума. Да не съм в съда? Те ако са хора и държат на клиентите си, ще си направят труда сами да проучат случая и да потърсят начин да не загубят клиента си, ако трябва и ще се свържат с клиента-така работят читавите фирми. Ако не го направят- аз си намирам друга фирма, те да си търсят други клиенти и така.

# 157
  • волно калдъръмче
Ох, като вземете да се вживявате в роля на единствени клиенти... Да не ви загубят случайно  Laughing

Подозирам, че школата си има традиции и точно заради тях все още съществува и обучава доволно деца всяка година, че и по няколко пъти. Детето ти е било на няколко ски училища и вече се е научило. Защо пак го пращаш да се учи? Води го направо да кара.

# 158
Абе не съм аз елица1051, обаче допускам, че го пуска, за да е с приятели от класа и да се забавляват. Ясно е, че може да си го заведе и сама.
Заяждате се. Явно ви носи удовлетворение. Жалко.

# 159

Аз оставам с впечатлението, че в школата са гледали общото ниво и не им се е занимавало да разделят децата. Иначе клиентът има право да е недоволен и да се оплаче. Фирмата ще реши дали да го вземе под внимание. Нищо нередно не виждам.

# 160
  • Пловдив
Няма. Най-дългата е на Мечи чал - 7 км.
Мечи чал го знам като 5-те си пръста. 7км е ако се влачиш през гората и ако има МНОГО естествен сняг, та да са отворили всичките странични пътчета за влачене през гората. Като тази година. Щото миналата можеха само да мечтаят за 7 км Simple Smile Simple Smile Simple Smile Те си ги пишат де, ама на практика....

# 161
  • София
Аз съм с първокласник и също леекичко се подразних, че първо са обявили ЗУ на децата и познайте дали моят син не ми наду главата... Той изобщо си умира да ходи на "далечни места", т.е. почивки, не че не мога да му се наложа да не ходи, но може пък да стане по-самостоятелен.
Разбира се, има мантрата "ние отдавна си работим с една фирма".
Личното отношение при изобилието от туристически фирми не може да се пренебрегне, самата аз едва ли ще тръгна да правя конкурси по ЗОП за една екскурзия и затова приемам, че ръководството е направило що-годе информиран избор.

Я кажете за 4 дни до Търново и Трявна 240 лв. за цялата работа добре ли е?

Последна редакция: пт, 17 фев 2017, 12:53 от Cuckoo

# 162
  • Sofia
Ако 4 дни значи 4 нощувки и влиза всичко, вкл. транспорт, храна и застраховка е добре.
Ние ще ходим на спортен лагер, който е 235 за 4 нощувки на Боровец. Явно така си вървят.
Казването първо на децата мен също ме дразни ужасно много, но всички така процедират. Според мен го правят точно, за да могат децата да изпилят мозъците на родителите си и те да ги пуснат. Колкото повече деца се запишат толкова повече комисионна ще вземат.

# 163
Извинявам се за въпроса, но понеже никога не съм ходила на такова място Blush но къде ходят децата до тоалетна?

# 164
  • Пловдив
Извинявам се за въпроса, но понеже никога не съм ходила на такова място Blush но къде ходят децата до тоалетна?
В хотела?

Общи условия

Активация на акаунт