MAC & Sephora - 39 тема

• 89 524
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Мерси за новата тема!

За съжаление от пролетните колекции нищо не харесах.

Още се чудя дали да ходя до МАС да си взема от сенките, дето ми се строшиха като си стоварих палитрата на земята.  newsm78

# 46
  • София
Епона, ако не са се разпръснали по земята, можеш да си ги оправиш.
Аз си взех две четки, доволна съм  Heart Eyes

# 47
Момичета,може ли да ме ориентирате фон дьо тен Мак Мачмастър за каква кожа е и по телефона ако направя поръчка от Сефора ще ми я пратят ли извън София.
Аз съм с мазна кожа и фон дьо тенът на Мас ми е любим.
Обади се на телефоните на Сефора и ги попитай тях най-добре дали и къде, какво ще ти изпратят. Какво си харесала в Сефора? Hug

# 48
  • плевен
Моята кожа е нормална,с по -сухи участъци,но в Т-зоната лъсвам.Денси, дали този ще е подходящ за мен?В Плевен го няма. Иска ми се качествен фон дьо тен,но в Мола не дават тестери на скъпата козметика и аз се чудя кой мога да взема насляпо и да не съжалявам.

# 49
О не, така не бих се наела да те посъветвам, защото парите са много а това е супер специфичен продукт. Hug bouquet

# 50
Епона, ако не са се разпръснали по земята, можеш да си ги оправиш.
Аз си взех две четки, доволна съм  Heart Eyes

О, тези, които пострадаха по-сериозно от това да им се поотчупи малко парченце, определено се разтрошиха по земята. Всъщност от 35 сенки, 20тина останаха без поражения, няколко с малко оотчупено, 2 (по-късно станаха 3) изпадха почти целите, остана по малко от края, а само една изпдна до последната прашинка. Писах за това в темата във ФБ, бях много огорчена. Сега вече съм в някаква друга фаза на яд и дори не ми се иска да ги взимам пак. А и две от лошо пострадалите май се водят PRO, та няма и да ги има тук даже сигурно.

# 51
  • Sofia
Благодаря за темата!  bouquet

Ще мина и аз през МАС днес, не че ми трябва нещо, ама... Whistling

# 52
  • Пловдив
Илли, ще чакам да споделиш мнение за Cushion фдт-а на Dior. За мен е страхотен продукт, меко казано съм впечатлена  Heart Eyes
Лек ли е? Или супер покривен? Hug

# 53
  • София

О, тези, които пострадаха по-сериозно от това да им се поотчупи малко парченце, определено се разтрошиха по земята. Всъщност от 35 сенки, 20тина останаха без поражения, няколко с малко оотчупено, 2 (по-късно станаха 3) изпадха почти целите, остана по малко от края, а само една изпдна до последната прашинка. Писах за това в темата във ФБ, бях много огорчена. Сега вече съм в някаква друга фаза на яд и дори не ми се иска да ги взимам пак. А и две от лошо пострадалите май се водят PRO, та няма и да ги има тук даже сигурно.

Ох, много неприятно  Sad Поне да бяха налични в клетките си, дори и на прах да са, подлежат на оправия Simple Smile Аз така скоро си изпуснах една единичка на Лореал, която много си харесвам и ползвам, стана буквално на сол, но си я оправих със спирт, без никакъв проблем.

# 54
  • София
Момичета Сефора нищо ли не офертираха за 14 февруари?Никакъв смс нямам....

# 55
Мммдаааа минаха без оферта Mr. Green Stop

# 56
Илли, ще чакам да споделиш мнение за Cushion фдт-а на Dior. За мен е страхотен продукт, меко казано съм впечатлена  Heart Eyes

Колко вида фдт кушони имат Диор в момента? Аз днес си купих DREAMSKIN, но като го купих вече, на дисплея видях някакви кушони в сини опаковки, т.е. FOREVER PERFECT а сега гледам и DIORSNOW
BLOOM PERFECT
. Вие за кой кушон в крайна сметка говорите?  Laughing

Моят още не съм го пробвала на лице, но на проба на ръката ми се струва, че има охлаждащ ефект.

# 57
  • Down south
И тук няма нищо специално, а би трябвало да има Simple Smile
Сега разгледах, само покупката на парфюм до днес, носи троен брой точки.
Не знам дали в България има тази система. На базата на натрупаните точки се получават безплатни продукти.

# 58
И тук няма нищо специално, а би трябвало да има Simple Smile
Сега разгледах, само покупката на парфюм до днес, носи троен брой точки.
Не знам дали в България има тази система. На базата на натрупаните точки се получават безплатни продукти.
Няма точки тук  Peace

# 59
  • София
Check, за forever.
И другият ми е интересен, интересно дали рефилите за единия стават в кутийката на другия Crazy

Общи условия

Активация на акаунт