"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 6*

• 40 912
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
 wavey

Светле, имам предвид, че отново възобнови лайкването си след кратка пауза.
Изчетох те с удоволствие. И ти си усетила всичко случило се като нас, а играта им е брилянтна и с всяка следваща серия става все по-въздействаща.
За сетен път се убеждавам, че не само сценария е важен, а и начинът, по който, ще бъде пресъздадено случващото се+перфектна режисура, която тук е на ниво(разбира се и симпатични ГГ и отлична спойка помежду им) но за мен не всичко би могло да се режисира. Има специфични подробности, които са извън режисурата и които извират от същността на актьорите ако самите те изживяват образите си, които пресъздават. На това аз казвам срастване с героите, само тогава се получава магия на екрана, в противен случай е просто едно екранно присъствие.
Що се отнася до темпото може би, ще има лек  спад(все триото гадюхи, че и четвърта се задава с техните пъклени планове идват в повече, Stop надявам се сценаристките да са разбрали след покачването на рейта, че подобна сюжетна линия не е здравословна за рейтинга) до следващата взривна серия, Heart Eyes но като цяло рейта отначало до сега е горе-долу в един и същ диапазон без сериозни стресови отклонения в посока рязко понижение(дано не се и случва).

Имаме втори фраг Party и то мноооого интересен. Party
https://www.youtube.com/watch?v=zCh7AqvifRg&feature=youtu.be
Чакам с нетърпение преводът му, че нещооо Пеликанката ми е на прицел Crossing Arms и без превод.
Думи нямам за наглостта на Бетюл, но браво на Сонги, Party разкри я, а нашичките стават все по-сладки. Heart Eyes Heart Eyes

Деметка както е тръгнала, ще я видим и като дизайнерка.
http://televizyongazetesi.com/demet-ozdemir-yeni-bir-ise-adim-atti/101799
За мен тя в момента е на гребена на вълната на славата, понастоящем е нейния звезден миг.

Статия за Демет и Ирем(май става въпрос за роклите им, но колкото и да са скъпи Пеликанката бе като излезла от цирка, а Ляле като принцеса).
Скрит текст:

Днес майката на Фуркан е рожденичка. Heart Eyes
П.П.Преведоха го, после, ще го сложа и с вградени субки.
Скрит текст:
2 фраг к 36 серии
Лале: Ты сделал очень красивый сюрприз для Меня
П-су: Если всё будет идти так же, то наш план сработает на урра!
Сонгюль: Я ей вот так вырву волосы.Вот так!
Лале: Мама..
Онур: У Лале просто шикарная фантазия
Новый персонаж: Даа? Как хорошо.
Сонгюль: Она уже работала в этой сфере. Женщина с приятной внешностью, общителная в общем приятнаая.
Бетюль: Мы не шумим, не плачем. Нельзя понятно?
Эрол: Охаа мама! Тебя не узнать, пластический макияж сделала? Тебя надо бояться.
Лале: Ни у кого не хватит сил разлучить Меня с Онуром. Ни у Вас, ни у Кого Другого!!!
Сонгюль: Есть у них там одна. Бетюль! В олин день вот так схвачу ее и скажу "Есть у тебя вообще Совесть??!"
П-су: До Онура, мне есть, что вам сказать.

Перевод от Доно Асанова
Ето трейлъра и със субки.https://vk.com/dizimaniano?z=video-60100797_456239526%2Fb7e94eed … pl_wall_-60100797
Какво ли, ще каже Пеликанката, ей отвратително злобно същество е, тя ми е най-противна от тримата?!

Последна редакция: нд, 19 фев 2017, 14:06 от Neidjal

# 151
Превод на фрага:
Ляле:  - Ты сделал мне очень красивый подарок.
Пелинсу:  - Если так и дальше пойдет, то наш план удастся.
Сонгюл: - Я волосы этой Псу так... так...
Ляле: - Мама..
Онур: - У Лале очень богатое воображение.
Нов персонаж: - Как хорошо.
Сонгюл: - В школе была раньше учит-цей. Очень открытая, приятная госпожа.
Бетюл: - Плакать, беспокоиться нельзя, хорошо сынок? Все это запрещено.
Ерол: - Мама! Оха, тебя реально стоит бояться! Твой пластический макияж крутой.
Ляле: - Рассорить нас с Онуром никто не сможет, ни у кого на это сил не хватит! Ни у вас, ни у других!
Сонгюл: - Есть одна..Бетюль, возьму я ее и скажу: и это у тебя называется совесть?
Пелинсу: - Раньше чем Онур Сарыхан, у меня есть, что вам сказать

Аз съм озадачена... Изведнъж така втори фраг... и то в неделя...  newsm78

ПП Сори, Неджи, не съм видяла, че си сложила превода на фрага  Simple Smile Peace

Май най-сетне наследството ще излезе наяве  newsm78. Иначе какво друго би могла да каже тази усойница  #Cussing out

# 152
Айййй, Кити, не се бях сетила за наследството, но не е ли рано да излезне наяве!? Thinking
Ако това се случи все пак, дано Ляле този път прояви разум Praynig и не се поддаде на манипулациите на змията предвид, че я чу, че имат план да ги разделят.
Прекрасни са. Heart Eyes Heart Eyes
NEW
Скрит текст:
Новое фото с Демет с блоггером
Блоггер был на съёмках Номера

NEW

И Ранини е отразила серията, Heart Eyes няма как човек да остане равнодушен пред нея.
http://www.ranini.tv/ozet/22551/no-309/durum-guncellemesi-ask-geldi-haanim

Последна редакция: нд, 19 фев 2017, 14:20 от Neidjal

# 153
Айййй, Кити, не се бях сетила за наследството, но не е ли рано да излезне наяве!?! Thinking
Прекрасни са. Heart Eyes Heart Eyes
NEW
Скрит текст:
Новое фото с Демет с блоггером
Блоггер был на съёмках Номера

Неджи, мисля, мисля и не мога да измисля какво друго - и явно злепоставящо - би могла да каже тази отрова. Обаче дано Онур се сети да й напомни за долАрите, които й "подари". Или пък ще се опита да каже, че имат тайна връзка с Онур.... не, глупаво е... Пак ще ни държат на нокти до сряда  smile3521
А, между другото, аз мисля, че е време вече за наследството, защото по-голямото отлагане ще причини този път сериозни проблеми - нали Онур пак тържествено обеща "никакви лъжи повече"  Simple Smile Пък и Лалето как страшно гледа в края.....

# 154
Каквото и да каже Пеликанката Кити не бих се учудила, защото е изтъкана от злоба, душата й, лицето й, цялото й същество са катранено черни, но в случая е редно Ляле да не реагирва първосигнално както досега предвид, че я чу.
Скрит текст:
Ти нали се бе закахърила за леглото. Laughing
 Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

Много цуни-гуни Laughing взеха да им отпускат сценарийно предвид, че допреди 35 серия целувките им бяха сведени до минимум.
Скрит текст:
NEW/На тази фотка Пелин ми харесва, по принцип не.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 19 фев 2017, 14:40 от Neidjal

# 155
От всичките спойлери признавам само последния... донякъде tooth. Всичко останало могат да го показват на комсомолската организация  tooth tooth
Скрит текст:

# 156
От всичките спойлери признавам само последния... донякъде tooth. Всичко останало могат да го показват на комсомолската организация  tooth tooth
Скрит текст:
В смисъл, защо донякъде!?
За съжаление не вярвам, Rolling Eyes че Ляле каквото и да чуе от Пелинсу, ще постъпи зряло както е редно.
Просто изгубих вяра в нея предвид последната й изцепка с напускането на Онур и домът й, и огромният й инат. ooooh!
Пеликанката в края на фрага отново е с потресаващ тоалет doh като пришълец, Mr. Green само антенките на главата й липсват. Laughing

# 157
В смисъл, защо донякъде!?

Мммм... по технически причини Mr. Green

За съжаление не вярвам, Rolling Eyes че Ляле каквото и да чуе от Пелинсу, ще постъпи зряло както е редно.
Просто изгубих вяра в нея предвид последната й изцепка с напускането на Онур и домът й, и огромният й инат. ooooh!

И сега ще си е виновен само Онур...  Wink Peace

Пеликанката в края на фрага отново е с потресаващ тоалет doh като пришълец, Mr. Green само антенките на главата й липсват. Laughing

На мен повече ми заприлича на неосъществена гейша  Mr. Green Mr. Green

ПП.Изгледах за N-ти път втория фраг... дали няма да е пак нечия фантазия, сън... създава се впечатление, че са в нещо като съдебна зала или на мен така ми се стори newsm78 newsm78

... А, не, в холдинга са Peace

Последна редакция: нд, 19 фев 2017, 15:01 от kyty

# 158
Много хубав фраг  Heart Eyes
Пислика няма да посмее да направи директна интрига, защото Онур няма да я погледне   Naughty по-скоро ще каже нещо, което би подразнило Лале Mr. Green да предизвика ревност, бомбата за наследството няма да посмее да я пусне, особено в негово присъствие Joy

# 159
Нещо не те разбрах Кити за техническите причини, Thinking а и жокер не ми даваш. Rolling Eyes
Не бих винила Онур, че не казва на Ляле за наследството, защото то за него няма никакво значение.
Ситуацията за мен е абсолютна същата както с договора.
NEW
Скрит текст:
На фотката, на която са Ляле и Нюню ми се струва, че са в дома на Йълдъз, Thinking а Лялушка с тази бяла рокля е като фея, много е шик.

# 160

Не бих винила Онур, че не казва на Ляле за наследството, защото то за него няма никакво значение.
Ситуацията за мен е абсолютна същата както с договора.

Той и договорът нямаше значение, па я видяхме каква стана... И след като няма значение - значи спокойно може да й каже. Главно не за нещо друго, а защото отново обеща да няма тайни и лъжи. Пък и би трябвало да е наясно, че този път прошката няма да я получи толкова лесно... само с една серия рев  Mr. Green.
Скрит текст:
Питаш за техническите причини, Неджи... Неотдавна попаднах на клип /не помня къде точно/ с целувки от турските сериали. Ами... нашите ги показват като херувимчета. Не става дума да се задоволяват еди какви си щения на зрителя... Но ни показват една млада, обичаща се, страстна и т.н. двойка. Вместо да се потъркват тук и там и после операторът да се чуди как още да размаже кадъра, па да ,земат да се целунат като хората Mr. Green Mr. Green
Докато се намираха у мама Сонга го раздаваха волно и феромонално, а като се прибраха у тях си - ми бузите им се протриха от погалвания и целувки tooth. Едно е хубаво поне - индустрията за възглавници отново живна Mr. Green

# 161
Кити, тенкс за обяснението в скрития текст.
Съгласна съм(то не е само в нашия сериал, а е масово явление в сериалите им), но техния СЕМ от мноооого време насам налага всевъзможни глоби, затова станаха пестеливи в доста отношения та чак смешни, Stop а внушението, че бебетата ги носят щъркелите Mr. Green придоби комичен отенък. doh
Абе да им имам "морала", Stop иначе забрадени тичат от сет на сет денонощно ooooh! да се фоткат прегръщайки се с актьорите.

# 162
Е има и по устата.. Не обичам да ми се мляскат по сериалите, та съм доволна на това, което показват. Хубаво е когато двойкаа са сладки и въздействащи и с елементарна целувка по бузите. Е Онур и Лалето са от тези двойки  Heart Eyes

# 163
Е има и по устата.. Не обичам да ми се мляскат по сериалите, та съм доволна на това, което показват. Хубаво е когато двойкаа са сладки и въздействащи и с елементарна целувка по бузите. Е Онур и Лалето са от тези двойки  Heart Eyes
Абсолютно съм съгласна, но има ситуации, в които нежни целувки(не само по бузите) са нужни за подсилване на моментите на нежност, иначе съм виждала целувки та чак гнусни Sick и бях до там с Дизито(е, то и главната ми е Sick та хептен се отвратих).
Слава Богу химията между Демет и Фуркан е изключително силна, и не е нужно да се мляскат под път, и над път, Stop затова Ляле и Онур само като се появят на екрана било то каращи се, ревнуващи се, обичащи се, и въздуха около тях се нажежава.

# 164
Именно. Плюс това целуването не е единствения начин да покажат, че има любов между тях Peace Много са химични двамата Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт