"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 6*

• 40 920
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
Наде,  Кити го преведе, благодаря  Heart Eyes

Ох, в скрития текст  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 136
Значи добре, че имам навик да се връщам назад, защото с течение на времето разбрах, че допълвайки се все пропускаме по нещо.
Терка, ми ти си се допълнила нагледно бе, Laughing на мен ми мина бегло пред очите, но си помислих, че е от осветлението. Mr. Green
Изчезвам. Joy

# 137

Миник Лорда какъв сладур е  Heart Eyes

# 138
Имаме озет.
Учудващо, че този път с транслатора става горе-долу ясно какво, ще предстои.
Скрит текст:
36. Bölüm Özeti
22/02/2017
Onur’un uzun zamandır üzerinde çalıştığı projenin lansman hazırlıkları başlamıştır. Lale Onur’a bu konuda destek olur. Bu durum Pelinsu ve Erol’un pek hoşuna gitmez. Bu arada Onur ve Lale’nin dadı arayışında  olduğunu öğrenen Erol ve Betül bu durumu lehlerine çevirmenin yollarını aramaya başlarlar. Betül’ün aklına dahiyane bir plan gelir hemen bu planı uygulamaya koyarlar. Bu sefer planlarında başarılı olabilecekler midir?

# 139
Поне веднъж да ни бяха изненадали в резюмето  Crossing Arms

# 140
Съдейки от снимките с костюмирания малък лорд отпреди дни и на дядо му Фикрет явно, ще има тържество, но какъв ли, ще е повода!? Thinking
SET
Скрит текст:

Скрит текст:
Новый репортаж Демет для Vatandanhaber
Демет Оздемир дизайнер сумок для Garnier!
Успешная актриса, красивая и симпатичная Демет Оздемир красивое лицо марки Garnier, она была дизайнером и сделала достаточно цветную и весёлую коллекцию сумок.
В повседневной жизни незаменим крем Garnier BB Krem, к крему есть 3 модели сумок, дизайнером является Демет Оздемир, она сказала, что это была ее мечта с детства. Эти сумки для весёлой и динамичной жизни, у каждой сумки своя история и разные мысли Демет Оздемир.
Вопрос: Сделать дизайн для Garnier BB Krem вы стали счастливой, так ведь?
Демет: В моей повседневной жизни я не пользуюсь макияжем, я естественная и я считаю, что это важно. Считаю, что вид безупречной кожи может быть достигнут. Моей кожи даю почувствовать безупречную красоту и этот продукт мой фаворит. Поэтому в моей сумки первый продукт Garnier BB Krem для молодых девушек. В качества посла красоты Garnier, для моих поклонников, подписчиков и пользователей Garnier BB Krem, мы хотели сделать сюрприз. Я волновалась стать дизайнером сумок Garnier BB Krem, я поняла, что это приятное предложение и сделала дизайн "цветные линии жизни".
Вопрос: Дизайн сумок это ваши истории?
Демет: Это 3 моих рассказа, каждая сумка имеет отдельную историю жизни. "Любовь", "Безупречность" и "Красота". 'Любовь' несомненно для каждого тёплые чувства и которое нагревает душу человека. У меня это ассоциируется с красным и оттенками розового, самые сладкие оттенки и я объединила их. Я-радуга, сильно люблю тот очаровывающий вид радуги. 'Любовь' околдованное чувство также, как и радуга. И по этой причине я нарисовала радугу в розовых тонах, чтобы отразить 'Любовь'. Концепцию сумки 'Красота' я вдохновилась с моря и неба. Красота значит для меня естественность и вечная улыбка
Перевод от нашей группы https://vk.com/demfur_no309_furdem

Озета на руски.
Скрит текст:
Проект Онура над которым он долгое время работал начинает реализоваться. В офисе присутпают к работе. Лале будет помогать Онуру с этим делом. Это обстоятельство, конечно не устраивает Пелинсу и Эрола. Бетюль и Эрол, узнавшие ранее о том, что Лале и Онур ищут няню, придумывают новые стратегии как использовать этот случай выгодно для них. Бетюль находит новый план и сразу запускает его. Будет ли план успешным на этот раз?

Тази снимка върви с придружаващо я изречение, че е нова сетова фотка, но какъв е този сняг при комшиите, не се ли е стопил, или на мен така ми се струва от светлината!? Thinking
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 17 фев 2017, 21:19 от Neidjal

# 141
# 142
# 143
Олеле  hahaha hahaha

# 144
Скрит текст:
Да не очаква човек как ще се развие Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 145
 wavey

Тери, Кити, хубавичко сте се забавлявали снощи. Laughing Joy

Скрит текст:

Закачки в инста между Фуркан и  Деметка.

Под этой фотографией сериала #No309 переписка Демет и Фуркана
Перевод:
1 фото вверху слева: Я почему то, только что вышел сюда..
2 фото вверху справа: Почему я вышел? Зачем я вышел?
3 фото внизу слева: Этому нет объяснения
4 фото внизу справа: Вы увидели, я пошёл и вышел

Переписка Демет и Фуркана под фотографией сериала #No309

Демет: Хахаха Фуркан, этого не упускай
Фуркан: Смотри сейчас🤔🤔🤔хахаха😁

SET
Скрит текст:

NEW
Скрит текст:

Нашия Емир/Ердем и сестричката му(все едно е друго бебе като е без шапка).
Скрит текст:

Всеобщо е мнението, че играта им с всяка серия става все по-силна, а в последния епизод надминаха себе си, браво на режисьора, много добре ги режисира. Mr. Green
Спряха да се лайкват, но пък лайкват фенски творения.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 18 фев 2017, 15:36 от Neidjal

# 146
wavey

1 фото вверху слева: Я почему то, только что вышел сюда..
2 фото вверху справа: Почему я вышел? Зачем я вышел?
3 фото внизу слева: Этому нет объяснения
4 фото внизу справа: Вы увидели, я пошёл и вышел

Переписка Демет и Фуркана под фотографией сериала #No309

Демет: Хахаха Фуркан, этого не упускай
Фуркан: Смотри сейчас🤔🤔🤔хахаха😁

Всеобщо е мнението, че играта им с всяка серия става все по-силна, а в последния епизод надминаха себе си, браво на режисьора, много добре ги режисира. Mr. Green
Спряха да се лайкват, но пък лайкват фенски творения.
Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy

# 147
Надминаха себе си този епизод Heart Eyes
Демет е много жизнерадостна, много ме кефи. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 148
NEW/Време за спорт.
Днес е посетила спортния салон на свой бивш колега от Ягодките и бяха онлайн.
Скрит текст:

Затишието приключи.  LaughingJoy
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 18 фев 2017, 21:28 от Neidjal

# 149
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Наде, не го разбрах това за затишието. newsm78

Изгледах 34 и 35. И 34 ми хареса, макар малко в повечко да ми дойдоха "кръгът на любовта" и безкрайните благодарности и приказки как си помагат и се подкрепят - нещото, което най-много ми харесва в този сериал, но този път малко го захаросаха, та затоуй казвам, че беше повечко. Нейсе, по-добре повече любов, отколкото повече нещастия и драми.

Но 35-та беше наистина много хубава, дори вещерската тройка не можа да ми помрачи удоволствието.
Първо, много се трогнах от сцената с доктора. Той обича Лале и заради това заминава, според мен, да не се пържи повече на огъня на нещастната любов с щастливата пред очите му. Но имаше наистина и искрено приятелство между тях, тя му се доверяваше и знаеше, че може да разчита на него. А той я обичаше толкова чисто и толкова истински - щом се радваше за нейното щастие и го пазеше като свое.
И аз се разделям с тъга с д-р Онур. В началото го подозирах, че ще играе мръсно, но той ми доказа, че има чисто сърце. Д-р Онур беше хубав, истински и интересен образ, не се сещам за друг такъв из турските сериали.
Второто, което ме трогна, беше Куртулуш - ако щете вярвайте, просълзих се, когато пристъпи към Нюню с букета и пакетите. Много ме трогна тази сцена. Куртулуш също е интересен образ. От пълен досадник и непрокопсаник извървя пътя да отговорен и пълноценен човек, чувствителен и обичлив.
И накраяяяя ме разбиха с тоя Св.Валентин! Никога друг път не съм могла да изтърпя толкоз шербет - сърчица, листца, цветенца, меченца и червенко, червенко, червенко...Обаче тук си бяха баш на място и после тоя бар, музиката и танците, ТАНЦИТЕ! Невероятна Демет! Весела, засмяна, щастлива, подвижна, кипяща от енергия, кръвта й вреше направо, ЖИВА! А музиката минава през тялото й сякаш. Страхотна.
Милият Онур е малко дървен в танците, ама повечето мъже са така, та съвсем естествено му седеше, но пък любовта му огряваше целия дансинг, макар очите му да не виждаха нищо друго освен прекрасната му сияйна любима.
Много хубаво изиграно, като истинско! Почувствах се като воайор даже, все едно надничам през някое прозорче.
Страхотен заряд имаше тази серия, наистина бомба гиби. Ще им трудно да задържат темпото, ми се струва. Но пък нека сме благодарни за този подарък.

Общи условия

Активация на акаунт