"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 6*

• 40 941
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
Много хубави коментари  Heart Eyes Heart Eyes

Звездите на епизода  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 121

Абсолютно съгласна! smile3521 Обаче още не мога да им простя, че в предния епизод си легнаха и двамата с чорапите... и то дебели чорапки  tooth tooth

# 122

Абсолютно съгласна! smile3521 Обаче още не мога да им простя, че в предния епизод си легнаха и двамата с чорапите... и то дебели чорапки  tooth tooth
Сефте  hahaha Joy

# 123
Кити, ти нали вече изгледа серията с превод и Курти ти отговори на въпроса като каза на Онур те какво правят с Нюню-ТПП Mr. Green(разбира частта с чорапките, търличките и тем подобни Laughing са валидни и за всички други, че да не измръзнат ooooh! Joy).
Пижами, търлици/чорапи, телевизор, не им трябва Свети Валентин. Joy
На мен мнооого ми е интересно след като те изчетох какви любопитни детайли newsm53 се върна да търсиш повторно в серията!? smile3503
Лютфеееен, сподели. Praynig
Аз обаче с гледането на серията с превод за тази вечер съм до тук, утре вечер, ще продължа, защото от мноооого отдааааавна не гледам с мишката оттук-оттам и ми трябва време защото все ставах да свърша някои неща, и не успях тази вечер да я догледам.
Какви бяха, а какви са сега, но още първата им среща бе изпепеляваща.
Не остана нищичко от онези щури погледи, сегааа очите им казват много.

Последна редакция: чт, 16 фев 2017, 23:55 от Neidjal

# 124
Неджи, любопитните детайли са свързани с бурните танци Mr. Green, ако се вгледаш - ще видиш. Не си запазих линковете на снимките. А че още първата им среща беше огън - две мнения няма. Още тогава избухна дружбата. Само че и двамата май не го осъзнаха - толкова им беше неочаквано. Сега погледите им са такива, че на човек да му омекнат капачките  Mr. Green.

# 125
Неджи, любопитните детайли са свързани с бурните танци Mr. Green, ако се вгледаш - ще видиш. Не си запазих линковете на снимките. А че още първата им среща беше огън - две мнения няма. Още тогава избухна дружбата. Само че и двамата май не го осъзнаха - толкова им беше неочаквано. Сега погледите им са такива, че на човек да му омекнат капачките  Mr. Green.
wavey

Кити, да не би да е тази сцена,
Скрит текст:
при която Лялуша тотално изтрещя Laughing ми и Онур подлуди, Mr. Green и започнаха да си търкат нослетата Crazy Crazy докато Бурай си пееше с Нюню, и Курти?!
Дай ми жокер както преди, че не вдявам какво имаш предвид. Thinking

Последна редакция: пт, 17 фев 2017, 11:16 от Neidjal

# 126
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
При падругите прочетох  под тяхна снимка следното:

"Казаха ми, че ако я карам да се усмихва, тя ще се влюби в мен. Но когато се усмихваше тя, се влюбвах аз."

Аз съм още на 34-ти еп., до половината - но много ме дразни триото с перуките, та смятам да попрескоча, макар да не обичам. Нямам търпение за 35-ти като ви чета. Joy

# 127

Аз съм още на 34-ти еп., до половината - но много ме дразни триото с перуките, та смятам да попрескоча, макар да не обичам. Нямам търпение за 35-ти като ви чета. Joy
Тия направо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Това не го бях забелязала  Laughing

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 17 фев 2017, 11:22 от Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А ~

# 128
Светле, след като изгледаш пропуснатите серии сподели впечатленията си, ще ми е интересно да те прочета.
Лошото е, че тримцата, ще продължат да се вихрят и занапред Confused въпреки, че Онур предупреди Ерол, а още по-лошо е, че към триото гадюхи, ще се присъедини и бебегледачката. Tired
И ако #2gunfire започне да се увърта около Онур, и да прави женски номерца, Sick #Cussing out ще я втасаме яко, Rolling Eyes защото Ляле, ще даде на задна, и няма връщане на предна.  Cry
Дано ревността й бъде умерена Praynig за да не задуши любовта им.
36

# 129
Надай се да е умерена, луд ще го направи  Whistling

Аз мислех, че поне от Пислика не ревнува вече, и тя ме опроверга в миналия епизод като се нацупи  Tired
Значи смятайте като разбере за "любовното гнездо"  ooooh! ooooh! ooooh!

# 130

Кити, да не би да е тази сцена,
Скрит текст:
при която Лялуша тотално изтрещя Laughing ми и Онур подлуди, Mr. Green и започнаха да си търкат нослетата Crazy Crazy докато Бурай си пееше с Нюню, и Курти?!
Дай ми жокер както преди, че не вдявам какво имаш предвид. Thinking

Неджи, не ме въвеждай в грях  Mr. Green Mr. Green. Обаче съм добра душа... tooth tooth
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Някъде около 2:13:58 до 2:14:02 от епизода /наблюдавай танца на двамата от кръста надолу/, че не мога да открия линк на снимката - за която държа да отбележа, че не аз съм правила стоп-кадър Mr. Green Mr. Green. Явно, зарадвана от ситуацията tooth tooth, Ляле малко по-късно реши да си търка и... нослето Mr. Green Mr. Green. Айде, изчерпах си лимита от простотии за днес Joy Joy

Колкото до троицата с перуките - струва ми се, че СЦ трябва да си преразгледат концепцията за тях и да измислят нещо по-оригинално. Сцените със заговорите на злобилите вече са ми като дежа вю. Разбирам, че някак нещата трябва да се докарат и до разкриването на истината за наследството, обаче понякога на фона на всичките заговори и измишльотини, Онур особено ми изглежда леко глуповато. Може да се повтарям, но за човек, който промени отношението към родната си майка във връзка с този договор, да не му светва лампичката за лошотиите на Ерол... при положение, че отиде и да го предупреди... Значи все пак има някакви съмнения... вижда го, че често контактува с онова русото... Знам ли, такива едни мисли ми се въртят в главата.
Лалиш че ще ревнува - то е ясно, но се надявам вече ревността й да е по-продуктивна и зряла Mr. Green. Аз лично приех като шега думите й, че при следващо скарване жилището ще напусне Онур. А той пък реагира така примирено, защото още беше под влияние на всичките емоции около сдобряването и завръщането им в техния дом.
Иска ми се около историята с нянята да се завърне малко онзи хумор, който в началото ме караше да се превивам от смях. Искам и баба Исмет най-сетне да натрие носа основно на Йълдъз, която вече не мога да дишам. И това ми било майка.... с ината си да унищожи живота и щастието на единственото си дете. Без извинения - егоистична кучка Peace .... ама без никакви извинения Mr. Green Mr. Green Peace

Последна редакция: пт, 17 фев 2017, 13:20 от kyty

# 131
Кити, ще дойде Видовден и за триото гадове и за Йълдъз  Naughty Laughing

Много жалко за Йълдъз, че не оцени любовта на снаха си към сина й  Crossing Arms

Може ли да преведете стихотворението, че почти нищо не разбрах на туркиш.. А руския ми е  Tired

newsm17

# 132

Може ли да преведете стихотворението, че почти нищо не разбрах на туркиш.. А руския ми е  Tired

Тери, правя плах опит за превод - без претенции, защото доста съм и забравила Simple Smile Peace Пък и е поезия... Така или иначе - готино е  smile3521.

Скрит текст:
Когато мисля за теб, малко камъче в мен се стопля
Долита птица, присяда в края на сърцето ми.
Внезапно мак разцъфтява, един мак тайно кърви.
Когато мисля за теб
сливовото дърво от горе до долу става празнично
Започва да се върти като лудо
Въртейки се, се разпада на малки парченца
Разпадайки се, намалява
Костите ми омекват...
Синя-синя слива се разтапя в устата ми
Когато се докоснеш, устните ми горят
Когато си мисля за теб
малко камъче в мен се стопля...
ПП. Поезия не се превежда буквално, знаеш. Освен това се превежда от турски на руски, със сигурност се получава "загубени в превода" Simple Smile. Опитах се малко да навържа смисъла. Ти също включи въображението си и ще се получи  Simple Smile

Последна редакция: сб, 18 фев 2017, 01:20 от kyty

# 133

Може ли да преведете стихотворението, че почти нищо не разбрах на туркиш.. А руския ми е  Tired

Тери, правя плах опит за превод - без претенции, защото доста съм и забравила Simple Smile Peace Пък и е поезия... Така или иначе - готино е  smile3521.

Скрит текст:
Когато мисля за теб, малко камъче в мен се стопля
Долита птица, присяда в края на сърцето ми.
Внезапно мак разцъфтява, един мак тайно кърви.
Когато мисля за теб
сливовото дърво от горе до долу става празнично
Започва да се върти като лудо
Въртейки се, се разпада на малки парченца
Разпадайки се, намалява
Костите ми омекват...
Синя-синя слива се разтапя в устата ми
Когато се докоснеш, устните ми горят
Когато си мисля за теб
малко камъче в мен се стопля...
ПП. Поезия не се превежда буквално, знаеш. Тук според мен има твърде много алегории. Освен това се превежда от турски на руски, със сигурност се получава "загубени в превода" Simple Smile. Опитах се малко да навържа смисъла. Ти също включи въображението си и ще се получи  Simple Smile

Благодаря  love001 love001 love001 love001

# 134
Значи Кити ти си решила да ме довършиш. rotfImao rotfImbo
Мдааа,  Laughing то не било от осветлението бе tooth  Mr. Green (намерих един от кадрите, но няма да го публикувам).
Терка, нали няма да е проблем довечера, защото тогава, ще продължа с гледането на серията(снощи не стигнах дотам)?!
Оп, сега видях, че Кити го е превела, теееенкс.

Последна редакция: пт, 17 фев 2017, 13:10 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт