"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 6*

• 40 912
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
Именно. Плюс това целуването не е единствения начин да покажат, че има любов между тях Peace Много са химични двамата Heart Eyes
Така е, така е, но пак казвам(според мен разбира се), че си има моменти и т.н., да не се повтарям.
Тери,
Скрит текст:
сега погледнах просто информативно рейта на 1 серия(бях ти писала и преди, но сега пак за сравнение със сегашната) на сериала с Юсуф, пълна катастрофа, между 1% и нещо и 2% и нещо, а след втора малко се е повишил-3% и нещо. Кофти е защото хората се трудят, ноооооо така е, наводниха със сериали чак до втръсване.
Между другото финализирват преждевремнно още един сериал(ЛНД).
Не ми харесват погледите им.
Тя като, че ли е неприятно изненадана в този момент, Thinking а той като, че ли е ядосан, Thinking не знам, не мога да ги определя с точност, но не ми се нравят.
Може това да е финалната сцена, но добре, че пускат трейлъри след сериите та поне нещичко да се опитаме да разберем, защото знаем, че фраговете са подвеждащи.
Скрит текст:
Имам питане към вас, тази отзад Йълдъз ли е, newsm78 че на нея ми прилича!?! Thinking

NEW
Пак му завъртяха лимбата, Rolling Eyes ами бретонът му е дълъг за нея, да вземе да му го скъсят пък тогава да му я завъртят. Crossing Arms

Деметка е онлайн.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 19 фев 2017, 18:20 от Neidjal

# 166
Тъкмо идвах да пусна фотката и да кажа, че ми харесва на нея  hahaha

# 167
Тъкмо идвах да пусна фотката и да кажа, че ми харесва на нея  hahaha
Остави го Фуркан, отговори ми на питанката, че да си сверя часовника(в случая с теб, че си на линия).
Онази отзад Йълдъз ли е? newsm78
Още една негова нова фотка.
Скрит текст:

Аййй, пак тържество. Party
Явно е по повод успешния проект на Онур и идването на Ляле във фирмата.
 Heart Eyes Heart Eyes

И още.
Скрит текст:

П.П. Сега след снимките си отговорих сама, да, Йълдъз е.

Последна редакция: нд, 19 фев 2017, 18:46 от Neidjal

# 168
Хубави фотки  Heart Eyes

Щях да ти отг, ма ти си видяла сама  Hug

Охо, снимката от дясно е нова  Sunglasses

# 169
Пфууу, да не им е уроки, лицата им греят, Heart Eyes Heart Eyes много се промениха от началото на сериала, разхубавиха се.

smile3505
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 19 фев 2017, 19:27 от Neidjal

# 170
Аз пак да кажа... "Циркът си замина, клоуните останаха..." Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 171
Аз пак да кажа... "Циркът си замина, клоуните останаха..." Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тия накрая да се вземат  Whistling

Добре, хубаво.. Ерол ще вземе парите, ако се разведат Онур и Лалето  Mr. Green
А Пислика какво печели? Онур изобщо няма да й обърне внимание  newsm78
Толкова ли е проста и не вижда, че той си иска Лалето   Mr. Green То насила хубост не става  Tired

# 172
А Пислика какво печели? Онур изобщо няма да й обърне внимание  newsm78
Толкова ли е проста и не вижда, че той си иска Лалето   Mr. Green То насила хубост не става  Tired

Не е проста, обсебена е и злобна. Все пак още в началото тя нали си призна, че е влюбена в Онур от ученическите им години. И заради тази обсебеност не може "да получи съобщението" Mr. Green. И сега на ход е само злобата - "язе не сакам на мен да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле" Mr. Green. В момента просто доказва на какво е способна отхвърлената жена, по-точно
Скрит текст:
започнатата и недовършена жена Mr. Green Mr. Green

# 173
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И на мен това ми е много чудно, Тери. Тя така заявява "Онур остава за мен" все едно той е нещо, оставено на някой рафт, взима го и и хоп! - щастлив живот!
Чудно ми е дали ще се изясни, че тя измами Онур и го одруса с едни пари ей тъй, без да й мигне окото.

И да си кажа, че не разбрах много гимнастиката с плика с договора - значи Филиз го подмени, Ерол  взе подменения и го достави на Сонгюл. А какво стана с истинския? А и освен това Онур като излизаше от кабинета си, пъхна един плик във вътрешния си джоб, който според мен си беше баш договора.
Не че е толкова важно, ама ми е любопитно как са го измислили.

# 174
И на мен това ми е много чудно, Тери. Тя така заявява "Онур остава за мен" все едно той е нещо, оставено на някой рафт, взима го и и хоп! - щастлив живот!
Чудно ми е дали ще се изясни, че тя измами Онур и го одруса с едни пари ей тъй, без да й мигне окото.

И да си кажа, че не разбрах много гимнастиката с плика с договора - значи Филиз го подмени, Ерол  взе подменения и го достави на Сонгюл. А какво стана с истинския? А и освен това Онур като излизаше от кабинета си, пъхна един плик във вътрешния си джоб, който според мен си беше баш договора.
Не че е толкова важно, ама ми е любопитно как са го измислили.

Филиз взима договора, слага листовете с рецептите, после Ерол ги взима и тя слага оригинала на място и Онур си го прибира.  Peace

# 175
Добро утро със с-во Саръхан. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

SET

Вчера Ви споменах, че майката на Фуркан беше рожденичка, празнували са, а баща му е ходил на сета.
NEW
Скрит текст:

Допълвам се със сетово видео.
https://www.instagram.com/p/BQuf4-VFlv0/?tagged=no309fox

Последна редакция: пн, 20 фев 2017, 10:40 от Neidjal

# 176

Колко са сладки с бебето  Heart Eyes

Защо не му махнат шапчицата и за серията  Crossing Arms

# 177
Сега се загледах и забелязах, че Ляле държи костюмчето на Емирджим.
Скрит текст:
Малкия лорд, ще го обличат за тържеството, но какъв ли, ще е поводът за него!? Thinking
Не знам защо не му махат шапката в сериите, но с нея ми изглежда по-мъничко, а без нея по-големичко бебче и продължавам да си мисля, че бебето Емир, което бе в началните серии е друго бебе от настоящото.
Да, децата растат като гъбки, видоизменят се, но бях публикувала видео с бебока и майка му, а майката на сегашното бебе
Скрит текст:
няма нищо общо като излъчване с майката от видеото(освен светлите очи, но дори и те са различни, онази беше мноооого сладка).

# 178
Много обичат да сменят бебетата в движение  Joy

# 179
Ердем/Емирджим онлайн.
И неговия перчем е къдравичък като на тати му Онур Laughing кога му се разроши. Mr. Green
Скрит текст:

Ммм, прекрасни колажи, големи красоти. Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт