"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 6*

• 40 919
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
Демет с другият режисьор  Laughing

# 181
36 Heart Eyes Heart Eyes

Ляле изглежда сериозна Rolling Eyes и на Онур физиономията Confused не ми се нрави.
Скрит текст:

SET/Арзу и Ямур пак го отнасят. Joy
Скрит текст:

Сонги му пожелава успех с проекта.
Язък, че Пеликанката, ще изпорти момента. Crossing Arms
Скрит текст:

Правилно мисли Самет, първо трябва да спечели сърцето на Сонги.
Много е красив Онур. Heart Eyes

Последна редакция: пн, 20 фев 2017, 18:44 от Neidjal

# 182
Фуки е много сладък с брадата  Heart Eyes

# 183
# 184
ФУки ще спраска панталона в корема  Mr. Green Да го съблекат да видим нарязана ли е баклавата или не е  hahaha hahaha hahaha

# 185
ФУки ще спраска панталона в корема  Mr. Green Да го съблекат да видим нарязана ли е баклавата или не е  hahaha hahaha hahaha

С тез, криви пуловери скоро няма да го изкъпят или преоблекат  tooth tooth.

# 186
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз го харесвах повече преди - без брада, без бузи, с хлътнал корем. Точно такива фигури харесвам аз, каквато беше неговата - слаба, издължена, мускулеста, но без буци и козунаци..
Но добре, че е тази негова сладка усмивка - спасява положението и сега, с подплънките. Joy Joy
А на Самет мустаците са ми суперсмешни.

# 187
 wavey

На мен сега повече ми харесва, маааалко понаедрял, без лимба(е, може и с нея, но да му е поскъсен бретона за да му стои добре) и с лека брада, добре че е доста висок и може да си позволи да носи криви пуловери. Mr. Green Joy
Толкова се промени цялостното му излъчване, че все едно понастоящем е друг човек в сравнение с началните епизоди, а Деметка си е все същата сладурана, но маааалко като, че ли придоби по-женствено излъчване.
Сега се сещам, че последната песен на Бурай, на която Лялушка тотално изтрещя Heart Eyes на сцената, че и Онурджим пощури Laughing я пуснаха за първи път в 24 серия когато отидоха да си подреждат дома, Heart Eyes а наскоро на път за поредния сет в колата на същата песен Деметка и Фуркан се вихриха онлайн, бяха много сладки. Heart Eyes Heart Eyes
Огроооооомно благодаря на екипа за поредния преведен 33 епизод. Party
SET
Скрит текст:

Не мога да проумея що за наглост е тази на Бетюл, не се ли замисли, че, ще я познаят, мнооого смел ход от нейна страна, ноооо Сонгито не успя да заблуди!?!

Ей опасни са рускините, нищо не им убягва, направо им се чудя как успяват да са все информирани за всичко и всички, и то не само за този сериал.
Забелязали са, че когато на 14.02 Деметка пусна в инста си тази снимка(след клюката за футболиста) с надпис, че цял ден, ще рисува(роклята й, аксесоара на ръката й, прическата й, обстановката) изцяло съвпадат с предстоящото в 36 серия, т.е, оказва се, че по това време е била на сета.
Скрит текст:
SET
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 21 фев 2017, 11:18 от Neidjal

# 188
Много са хубави на снимката  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бетюл е извън пътя  smile3513

# 189
 wavey

Скрит текст:
wavey

На мен сега повече ми харесва, маааалко понаедрял, без лимба(е, може и с нея, но да му е поскъсен бретона за да му стои добре) и с лека брада, добре че е доста висок и може да си позволи да носи криви пуловери. Mr. Green Joy
Толкова се промени цялостното му излъчване, че все едно понастоящем е друг човек в сравнение с началните епизоди, а Деметка си е все същата сладурана, но маааалко като, че ли придоби по-женствено излъчване.
Сега се сещам, че последната песен на Бурай, на която Лялушка тотално изтрещя Heart Eyes на сцената, че и Онурджим пощури Laughing я пуснаха за първи път в 24 серия когато отидоха да си подреждат дома, Heart Eyes а наскоро на път за поредния сет в колата на същата песен Деметка и Фуркан се вихриха онлайн, бяха много сладки. Heart Eyes Heart Eyes
Огроооооомно благодаря на екипа за поредния преведен 33 епизод. Party
SET
Скрит текст:

Не мога да проумея що за наглост е тази на Бетюл, не се ли замисли, че, ще я познаят, мнооого смел ход от нейна страна, ноооо Сонгито не успя да заблуди!?!

Ей опасни са рускините, нищо не им убягва, направо им се чудя как успяват да са все информирани за всичко и всички, и то не само за този сериал.
Забелязали са, че когато на 14.02 Деметка пусна в инста си тази снимка(след клюката за футболиста) с надпис, че цял ден, ще рисува(роклята й, аксесоара на ръката й, прическата й, обстановката) изцяло съвпадат с предстоящото в 36 серия, т.е, оказва се, че по това време е била на сета.
Скрит текст:
SET
Скрит текст:

Визията и на двамцата сега ми харесва в пъти повече Peace. Аз все още съм изненадана как за месеци се промениха толкова много, особено мъжката част  tooth tooth.
Да ви призная - хич не тъгувам за доктора. През цялото време ми беше неестествено присъствието му в този вид, в който го показваха Peace.
Скрит текст:
Както казва един познат - приятелство между мъж и жена е възможно само когато присъства и секс newsm47 Peace hahaha
. След като излезе от сериала трябва най-вероятно да запълнят дупката, освободена от екранното му присъствие. За целта и така развихриха болните фантазии и изцепки на трио БЕП Mr. Green. Милата Бетюл е с толкова сбъркана базова програма, че няма как да седи у пътя. Еролджим няма как да е по-читав от майка си, а Пссссуто - то се самоизяжда от злоба и безсилие. Та в такава комбинация - какво друго да правят освен да си мислят, че могат да накара слънцето да изгрява заради тях.
ПП. Неджи, отдавна съм се убедила, че рускините не изпущат нииищичко tooth. Че и по-голямата част от предположенията им се оказват доста верни. КГБ в действие hahaha hahaha

# 190
Ма Онур винаги й прави комплименти  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 191
Ма Онур винаги й прави комплименти  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
Защото е дженти. smile3521
Между другото забелязах, че думичките, които поставят върху дадени снимки от предстоящите серии не отговарят на моментите изобразени върху тях, да не говорим, че доста снимки въобще не ги включват в епизодите. Както и да е, да не задълбавам за да не се повтарям.
Кити така е, подругите са ЦРУ. Laughing
И аз като теб не тъгувам за д-ра, даже не забелязвам отсъствието му, а и ролята му се изчерпа.

# 192
Ее, хубаво беше Онур като ревнуваше  Laughing

# 193

Да, беше голяма терца когато я ревнуваше, Joy но и тя не падаше по-долу от него ревнувайки го от Пелинсу. Даже често пъти заради ревността си от Пеликанката умишлено предизвикваше ревността му чрез д-ра. Mr. Green
Ляле поне се стараеше да се владее, но на Онур не му се получаваше, беше като отвързан в моментите на ревност, направо неконтролируем, голяма скица. Joy
Всъщност ревността им им помогна да осъзнаят, че са влюбени един в друг, защото когато любовта ги връхлетя те не бяха готови за нея и се объркаха в собствените си чувства.
Е, Ляле си го хареса още щом го видя, а той на по-късен етап(според мен я забеляза в края на втори епизод когато подписа договора без да го прочете и не посочи сума при евентуален развод).
Когато се ожениха ролята на д-ра продължаваше да бъде ключова за заздравяване на връзката им, защото когато се случиха всички онези гадости около Йозге той отново бе нейния душеприказчик, а и бяха току що оженили се. Друг е въпроса, че позицията му на душеприказчик при положение, че споделяше със сестрите си не ми се нравеше предвид любовта му към нея, но както писа Светлето поне не беше дотеглив, злобен и кроящ подмолни планове. Просто безмълвно я обичаше и  се надяваше най-вероятно някой ден да го забележи като мъж, а не като приятел.
На онзи етап онази луда и неконтролируема ревност и у двамата бе здравословна за отношенията им.
Такава дива ревност на този етап след всичко преживяно не е нужна, даже според мен би била пагубна за любовта им.
С появата на Емир всичко се промени, те вече не са същите, любовта им толкова нарастна, че се трансформира в обич, а тя за мен е по-трайно чувство от любовта.
Решавайки семейните си проблеми(случилото се около Йозге и сега около договора) без това да стигне до родителите им започнаха да ми харесват като с-во, но имат още да се учат.
При тях е налице парадокс. Докато в началото подписаха договора за да се разведат, то сега правят всичко възможно за да не се стигне до там. В Онур съм сигурна не на 100%, а не 1000%, докато в Ляле имам съмнения, че в даден момент пак поради някаква причина, ще даде на заден. Просто изгубих вяра в образът й, че е устойчива винаги и на всяка цена, и че не би се поддала на манипулации в даден момент.
Дано Онур не ме разочарова, Praynig а Ляле бих искала да ме опровергае. Praynig

Айййййй, е от това най се страхувах, да не му скроят някой номер, Cry ще му слагат капки я в питието, #Cussing out я в храната. #Cussing out
Тази кога дойде, че и равностойна на другите гадюха се извъди?! Crossing Arms
Скрит текст:
Всего несколько капель будет достаточно для Онура

Дано Praynig Ляле след като чу, че Пеликанката и сие имат план да ги разделят предотврати машинациите им, или в най-лошия случай каквото и кофти да са подготвили за Онур за да олекне в очите й да не им се върже.

SET/Саметко е в цветарницата, какво ли, ще последва като го види Сонги!? ooooh!
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 21 фев 2017, 16:26 от Neidjal

# 194
Кво ще правят с това дето му сипват  Shocked Насред приема  Tired

Дано Ерол го изпие  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт