"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 6*

• 40 983
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
Тери, като каза, че предложението за работа на Ляле може да е план на Бетюл и сие се сещам за сетовото видео, с което започва трейлъра за предстоящия епизод(в момента нямам време да се ровя и да го търся, но предполагам се сещате за кое говоря/Ляле, Онур и малчо в леглото) та в него е видно, че Ляле разговаря с жена и то не от нейното близко обкръжение.
Най-вероятно е както казваш ти, направили са план уж, че й предлагат работа за да пощурее Онур.
Бетюл за съжаление докато е в тях няма само да сменя памперси, а ще слухти и, ще е със стъпки преди тях в коварните си планове. Crossing Arms
Кити, аз останах с впечатление, че родата се е намесила навремето с Йозге предоставяйки й индиректно възможност за кариера далеч от него. Подходили са отдалеч, елегантно и без да буди подозрение намесата им(според мен чрез друго лице извън родата).
Що се отнася до първата им пиянска среща довела до появата на Емир Mr. Green за мен е непонятно състояние напиване до безпаметност. Ни той помнеше какви ги е свършил, Thinking ни тя, Thinking не знам, не разбирам как може да не помнят, че са си легнали, #Crazy че и бебе са си направили. newsm78 Тя беше шашната като се видя сутринта в леглото в хотела, а той дори си мислеше, че му е сложила нещо в питието за да не помнел нищо ни кога са отишли, ни защо са там, ни какви са ги свършили.
SET
Скрит текст:
Вай бе, Сонги в лимузината. Laughing
Скрит текст:
Образът на Онур е спечелил в някаква категория, но не разбирам в каква. Thinking
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 23 фев 2017, 12:48 от Neidjal

# 286
Наде, най-добър актьор  Peace

Както самия Онур каза, нещата в хотела са пълна загадка  Mr. Green
Факт е, че го има Емирджим  Laughing

Обаче Лалето добре ги постави на място вчера, изкефих й се  hahaha
Докато Ерол обясняваше, че е дявол с ангелско лице и тя дойде и вика "Всъщност дяволите сте вие"  tooth

# 287
Ни той помнеше какви ги е свършил, Thinking ни тя, Thinking не знам, не разбирам как може да не помнят, че са си легнали, #Crazy че и бебе са си направили. newsm78 Тя беше шашната като се видя сутринта в леглото в хотела, а той дори си мислеше, че му е сложила нещо в питието за да не помнел нищо ни кога са отишли, ни защо са там, ни какви са ги свършили.

Ама, Неджи, ама пък много избирателно не помни бе да му се не види. Или амнезията го е тряснала рязко и внезапно точно когато му събличаше ризата и евентуално долнището на вечерния му тоалет Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 288
Нали като се наливаше в 17 епизод  и си спомняше какво е ставало въпросната вечер и стигна до там дето я носеше към стаята  hahaha hahaha И изведнъж пълна мъгла  Mr. Green Като на филм  Mr. Green
Лалето и тя в болницата като разбра, че е бременна се сети как го е събличала  rotfImao

# 289
Терка, мерси за уточнението.
Задръж малко на линия, че имам питанка към теб(само да открия въпросното, за което, ще те питам).
Е те се сещаха за откъслячни моменти, но че са си легнали и са си направили бебе не помнеха, аз не проумявам това, не го разбирам, и туй то.
Намерих го.
Абе довечера, ще има нещо, Фуркан го е публикувал, какво, ще е!? newsm78
Скрит текст:
#BirDileğimVar #AlperTüredi tarafından düzenlenen gecede Furkan Palalı da yer alacak.
23.02.2017 Perşembe saat 19.30'da #WyndhamGrandKalamışMarinaHotel
İzleyici kapasitesi 150 kişi ile sınırlı, irtibat numarası 0530 100 09 59

# 290
Участва в кампания за болни от рак деца и явно ще има някакво събитие във въпросния хотел довечера. Може би ще събират средства  Thinking

# 291
Участва в кампания за болни от рак деца и явно ще има някакво събитие във въпросния хотел довечера. Може би ще събират средства  Thinking
love001

Серията с превод. Party
https://yadi.sk/i/BBbFxBZ93ESGz4
Довечера я започвам и ако нещо ми направи впечатление извън снощния онлайн, ще споделя.

SET
Скрит текст:

Пак са онлайн. Party

https://vk.com/dizimaniano?z=video310950196_456239106%2F489685de … pl_wall_-60100797

SET Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

Деметка я е качила в инста си и лайк.
Скрит текст:

Хаааайде пак онлайн. Party
Скрит текст:

Видеа.
https://vk.com/demfur_no309_furdem?z=video-116464248_456240128%2 … l_wall_-116464248
https://vk.com/demfur_no309_furdem?z=video-116464248_456240131%2 … Fpl_-116464248_-2
https://vk.com/dizimaniano?z=video274141112_456239224%2Fd2de2076 … _-60100797_165833
https://vk.com/dizimaniano?z=video274141112_456239225%2F8a0109aa … _-60100797_165833
https://vk.com/dizimaniano?z=video274141112_456239232%2F79af51f3 … _-60100797_165853
https://vk.com/dizimaniano?z=video274141112_456239233%2Fd6fdaa06 … _-60100797_165853

Последна редакция: чт, 23 фев 2017, 19:06 от Neidjal

# 292
Какво прави Пелинсу в къщата им Tired
Ще гледам видеата като седна на компа, че сега пиша от телефона Grinning

# 293
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И на мен това ми беше много чудно - че тя не помни и го попита дали са правили нещо, а той каза, че не са и тя се успокои.

# 294
Значи тази лачена чанта smile3515 искам да се разкара в следващия епизод. smile3516
Онур има намерение да води Ляле и малкия в Ава(засега Лялуша не разбрах да знае, май не) и в процес на разговор с нея й го каза, и тя веднага започна да му говори колко е красиво по това време там, #2gunfire че и тя щяла да ходи по същото време в Ава, #Cussing out и да се срещнали. doh
Онур обаче ме изкефи като я отсвири казвайки й, че, ще са с бебче и едва ли често, ще напускат хотела.
Лачената си мислеше, че, ще е сам, но удари на камък. Mr. Green
Може би в серията за 8ми Март, ще отидат в Ава семейно, Heart Eyes ай дано.
Относно Ирем, може би се преоблича там, не я виждам Пелинсу по никакъв повод в къщата на Ляле и Онур, работа там няма.

# 295
И на мен това ми беше много чудно - че тя не помни и го попита дали са правили нещо, а той каза, че не са и тя се успокои.
E и после 3 месеца не й идва и нашата не може да се усети  Joy Joy Joy
Затова казвах, че не може да е била сексуално активна преди това  hahaha Joy
Тая цялата наивност  hahaha hahaha hahaha

# 296
За мен не е наивност, а глупост. Няма да й идва три месеца и за нея това, ще е нормално, хайде холан. Stop
Дори и да си е мислела, че не са били интимни трябвало е да й светне лампичката, че нещо се случва с нея щом три месеца не е имала цикъл, Stop от елементарно най-елементарно е дори и да не е водила дотогава полов живот.
Между другото снощи е имало мач, играли са Фенербахче и другия отбор не го разбрах та и това може да е оказало влияние на рейта, защото мачове, и сървайвър си гледат редовно.

Скрит текст:
SET

# 297
Е и глупост де  hahaha Joy

Като на филм не е отишла на лекар по-рано  hahaha Joy

Макар  че познавам такива, които също като не им идва с месеци (и то излиза здравословен проблем после) и изобщо не си обръщат внимание  Shocked

# 298
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добре де, ако тогава й се е случило за пръв път, как така не са разбрали newsm78 Нали има други доказателства, да не изпадам в подробности, заради които турците даже си убиват дъщерите и сестрите или им връчват въжето да го направят сами.

# 299
Добре де, ако тогава й се е случило за пръв път, как така не са разбрали newsm78 Нали има други доказателства, да не изпадам в подробности, заради които турците даже си убиват дъщерите и сестрите.
Е тя подскочи от кревата, облече се и си тръгна, изобщо не се е оглеждала  hahaha Joy Беше заета да се кара с Онур  Joy Joy Joy Joy
Като на филм пропускат тая подробност  Mr. Green

Те татуировките не си видяха, кво остава за чаршафа  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 23 фев 2017, 21:55 от Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А ~

Общи условия

Активация на акаунт