"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 6*

• 40 979
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
Аз продължавам да си мисля, че преди Онур е била с Ерсин както и той преди нея е бил с Йозге.
Чак такива задръстеняци не са, а и Ерсин едва ли би бил с нея години наред само на пост, и молитва. Mr. Green
Да бе, това с татутата им го бях забравила, да си правят татуировки и да не разберат, ааааайде няма нужда. Stop

# 301
Аз продължавам да си мисля, че преди Онур е била с Ерсин както и той преди нея е бил с Йозге.
Чак такива задръстеняци не са, а и Ерсин едва ли би бил с нея години наред само на пост и молитва.
Да бе, това с татутата им го бях забравила, да си правят татуировки и да не разберат, ааааайде няма нужда. Stop
За Онур и Йозге 100 %, щом са и живели под един покрив  Mr. Green

Има няколко неща от първи и втори епизод дето ме водят на тая мисъл за Лалето.

Първо Сонга как я гонеше с чехъла  Joy Все едно ще я убие, ако е била с някой  hahaha
После каза на Онур, че СЛЕД него не е била с никой  Peace А тя реално може да е забременяла 2 дена преди това? Значи ПРЕДИ него няма нищо. Или логично е да каже, че е била с мъж, ма е минало време от раздялата, та няма как той да е  hahaha
В коридора като разбра, че е бременна такива клетви на Сонга, че с никого нищо не е правила. Едва ли е спала с Ерсин и майка й няма да знае, значи логично беше да каже, че СЛЕД него нищо не е правила с никой  Joy Па тя ще си направи сметката колко време е минало  Joy
За турски сериал не е нещо чудно, ако двама са били заедно години и нищо не е станало. Особено консервативни семейства  Joy
То може и това да е една от причините да я зареже  Laughing

Абе и се събужда гола в легло, вижда обличащ се мъж и не може да се усети.. Жена, която е имала сексуални контакти няма да е ЧАК толкова тъпа  Thinking

Може и да греша, то не е от особено значение  hahaha

# 302
Забравих да спомена, че с превода много ме издразни Самет като пощуря пред Курти затова, че Нергиз щяла да стане известна.
Трябвало да й сложи пръстен, а тя не може да стане известна, а той да гледа децата, Shocked егати егоиста, падна ми в очите с консерватизма си, не предполагах, че е такава консерва и задръстеняк.

# 303
Забравих да спомена, че с превода много ме издразни Самет като пощуря пред Курти затова, че Нергиз щяла да стане известна.
Трябвало да й сложи пръстен, а тя не може да стане известна, а той да гледа децата, Shocked егати егоиста, падна ми в очите с консерватизма си, не предполагах, че е такава консерва и задръстеняк.
Явно и Онур така, щом подпали джета за работата на Лалето  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 304
Скрит текст:
Явно и Онур така, щом подпали джета за работата на Лалето  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ми и той е същия, и Курти, и той откачи, че и в гюма се кри докато ги следи. ooooh!
Абе турци, ревниви до мозъка на костите си.
Много сладко котенце има Деметка.

# 305
Да не забравяме и Ерол  Twisted Evil Дето само унижава Филиз, пък вчера стана за смях даже и пред Онур  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 306
Да не забравяме и Ерол  Twisted Evil Дето само унижава Филиз, пък вчера стана за смях даже и пред Онур  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Мале паднах като видях Онур как се хилеше, не успя да се сдържи, а на Ерол ми идваше да му счупя ръчичките като го видях как разруши макета.
Онур разбра, че е той и си замълча. Не разбирам това негово спокойствие относно леля си и братовчед си(жалко, че въобще не се усеща, че Пеликанката е същата усойница като тях, е, поне Ляле ги разкри и дано разкаже на Онур, че да му просветне).

# 307
а на Ерол ми идваше да му счупя ръчичките като го видях как разруши макета.

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 308
Гледам пак серията  Joy
Онур как се хили на Ерол, особено оня като погали Филиз по корема Mr. Green Да го питам, ако някой беше погалил така Лалето дали щеше да се хили  Joy Joy Joy Joy

# 309
 wavey

Рускините още преди РД на Демет са й изпратили своя подарък(картина с нейния лик и придружаващо я писмо, на което тя им е отговорила).
Скрит текст:
Мнооооого я обичат, много, също и Фуркан, и на вчерашната транслация в ефир не я оставиха на мира докато не им го показа. Тя и затова влезна вътре в къщата за да се включи онлайн и той.
Имаме озет, засега непреведен.
Скрит текст:
37. Bölüm Özeti
Pelinsu ve Erol her zaman olduğu gibi yine kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşer. Yaşananlar Pelinsu ile Onur’un arasının iyice açılmasına sebep olur. Bu arada Lale atanabilmek için tercihlerini yapacaktır. Bir karar aşamasına gelir. Ailesinden tam destek alırken Onur’dan aynı desteği bulamaz. Hayalini kurduğu mesleğiyle Onur arasında kalır. Lale’nin kararı ne olacaktır?
Това, което разбрах със сигурност е, че предложението за работа не е ничий сън, а самата реалност(друг е въпроса от кой/я идва то) и че Ляле, ще е в кофти ситуация между професията си и Онур, кое, ще избере!?
Милата тя, пред много труден избор, ще е. Confused
SET
Скрит текст:

SET/Само метлата afwitch й липсва.
Скрит текст:

Хм. Thinking
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 24 фев 2017, 12:08 от Neidjal

# 310
51 епизода ли.. Еми екстра  Party

нямаме нужда от втори сезон, да го направят непоносим за гледане  Stop

# 311
51 епизода ли.. Еми екстра  Party

нямаме нужда от втори сезон, да го направят непоносим за гледане  Stop
То зависи и какво биха предоставили за гледане, а и начинът на представяне е важен.
Носи се слух, че може и втори сезон да има, аз съм ЗА, вчера обясних защо.
Те да го докарат първо до 51 епизод, Praynig че ме страшнее като виждам как сериалите им капят като круши ooooh! пък тогава, ще го мислим за втори сезон. Praynig
Терка, дай малко разяснения ако обичаш за първата част на озета, която не разбрах.
Прекрасни колажи Heart Eyes Heart Eyes от рускините.
Скрит текст:

# 312

Ерол и Пелинсу както винаги падат в собствения си капан.(в такъв смисъл е). Между Пелинсу и Онур има напрежение заради събитията.  Лалето получава подкрепа от семейството си (за реализирането като учителка), но от Онур няма да я получи. Застава между мечтаната професия и Онур (трябва да избира). Какво ще бъде решението й?
Значи Онур наистина ще й подскача и ще треска врати.. Тъпанар  smile3516 smile3516 smile3516

# 313
Терка, тенкс.
Най-вероятно серията, ще завърши с обтегнатите отношения между Ляле и Онур, Rolling Eyes а по-следващата, ще ходят в Ава(или поне на мен така ми се иска, а и сам той го каза на новодошлата чанта Close).
Няма да избързвам да го стрелям, Laughing но съм в готовност. Mr. Green
Имаме и снимки.
Скрит текст:

Какво ли, ще му каже тази усойница? Thinking
Скрит текст:

Олеее. Joy
Скрит текст:
Heart Eyes Heart Eyes

# 314
 wavey
Остана ми свободно време, нещо ми е мързеливо точно днес, изгледах серията... два и половина пъти tooth и ми се приписа newsm53. (Два и половина пъти, защото.... онлайн, като излезе с руските субки и после с мишката оттук-оттам за подробности Wink Peace). За кой ли път - хубава серия, светла, ведра, спокойна. Дори и "Злобил & Гост" не можаха да ми изпортят ведрото усещане. Най-сетне Лале проумя, че не е добре да пали от четвърт оборот и да полита с метлата., а да се вгледа в мъжа до себе си и да оцени всичко, което той прави и не прави само заради нея. Като епизодично намерение на СЦ да я закарат "на работа" в холдинга - допадна ми. Може би за да види какво означава холдинга за Онур, т.е. нещо като подготовка за момента, в който евентуално ще се огласи историята с наследството. Ослепителна Лале при "дефилето" в холдинга smile3521 - от тоалетите до излъчването й. Истинска кралица! Е как Онур да погледне или забележи друга newsm53. Браво на СЦ за сценката с кърмата - нещо толкова интимно и мило... Демет и Фуркан ме изкефиха с истинското си притеснение smile3521 - все пак за тях това е нещо непознато newsm53.
Това, обаче, което не ми хареса, че Лале отново си замълча - за изпълнението на усойницата на първата сватба, за разговора между нея и Ерол. Онур отново замълча за наследството... Големи са тиквочи и двамата tooth. Донякъде мога да ги разбера - току-що сдобрили се, все още си се наслаждават един на друг и не искат да помрачават щастието си, обаче...
Ерол отново постъпи като абсолютен инфантил, повреждайки макета. Отново показа, колко много завижда на братовчед си. И все пак... дожаля ми за него, защото според мен по душа той не е толкова лош. Просто е примерен син, който не може да тръгне срещу майка си - доколкото тя се държи като майка де.... И определено не заслужава Филиз  Naughty.
Йълдъз си е Йълдъз - тази буца от торти и мазнина може да поеме с лакомията си само още пари, наследство. Майчинството й е само в няколко реплики "Моят принц!", "Нали знаеш, че много те обичам!", "Единственият ми!" и... друго не се сещам.
Напъвах се да измисля какво ли ще е това, което усойницата искаше да каже на приема и за което най-вероятно после говори с Онур /от снимката/, та Онур има такъв вид, обаче нищо не ми се пръкна в главата Mr. Green. Мислите ми все около наследството се въртят.
И за да не ни стане много следникаво след 2-3 чудесни серии - сега пък нова интрига, нови сътресения. Дано реакцията на Онур да е свързана, например, с това, че предлагат работа на Лале в друго населено място или.... де да знам. Трудна дилема ще имат да решават. Но аз пък и не ги виждам да работят непрекъснато заедно в холдинга. Епизодично, от време на време - да, но постоянно... изобщЕ не Mr. Green Peace

Последна редакция: пт, 24 фев 2017, 19:27 от kyty

Общи условия

Активация на акаунт