Чак такива задръстеняци не са, а и Ерсин едва ли би бил с нея години наред само на пост, и молитва.
Да бе, това с татутата им го бях забравила, да си правят татуировки и да не разберат, ааааайде няма нужда.

Все едно ще я убие, ако е била с някой
А тя реално може да е забременяла 2 дена преди това? Значи ПРЕДИ него няма нищо. Или логично е да каже, че е била с мъж, ма е минало време от раздялата, та няма как той да е
Па тя ще си направи сметката колко време е минало 

й липсва.

че ме страшнее като виждам как сериалите им капят като круши
пък тогава, ще го мислим за втори сезон. 
от рускините.

).

и ми се приписа
. (Два и половина пъти, защото.... онлайн, като излезе с руските субки и после с мишката оттук-оттам за подробности
). За кой ли път - хубава серия, светла, ведра, спокойна. Дори и "Злобил & Гост" не можаха да ми изпортят ведрото усещане. Най-сетне Лале проумя, че не е добре да пали от четвърт оборот и да полита с метлата., а да се вгледа в мъжа до себе си и да оцени всичко, което той прави и не прави само заради нея. Като епизодично намерение на СЦ да я закарат "на работа" в холдинга - допадна ми. Може би за да види какво означава холдинга за Онур, т.е. нещо като подготовка за момента, в който евентуално ще се огласи историята с наследството. Ослепителна Лале при "дефилето" в холдинга
- от тоалетите до излъчването й. Истинска кралица! Е как Онур да погледне или забележи друга
. Браво на СЦ за сценката с кърмата - нещо толкова интимно и мило... Демет и Фуркан ме изкефиха с истинското си притеснение
- все пак за тях това е нещо непознато
.
. Донякъде мога да ги разбера - току-що сдобрили се, все още си се наслаждават един на друг и не искат да помрачават щастието си, обаче...
.