"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 6*

• 40 766
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
Тая нормална ли е бе  Shocked Shocked Shocked

# 676
Или да подпишат с Ляле за  развод, Shocked или, ще й каже за наследството, #Shocked правилно ли разбрах!? #Crazy

# 677
Разрешено ли е да се изразя като каруцар.................. smile3514 smile3514 smile3514

# 678
Или да подпишат с Ляле за  развод, Shocked или, ще й каже за наследството, #Shocked правилно ли разбрах!? #Crazy
Е той по-добре да се разбере за наследството, как ще й сервира тая глупост за развод, така или иначе ще я загуби  hahaha Joy На мен ми се струва, че Пислика ще им се извини и ще си иде в Дубай  Peace

# 679
Серията свърши ли, newsm78 беше чуден епизод, динамичен, романтичен, с инфарктен финал?!
Дано, дано, дано пустия му рейт Praynig е много добър. fingerscrossed bishop
Добре, че са напред с две серии та от сетовите снимки и видеа видяхме, че при нашичките всичко е наред.
Бетюл вместо да избоде очите на Ляле да не й изпише вежди, Thinking защото тя няма да приеме да замине по чукаците да преподава и да зареже Онур, и Емирджим.
На мен малкия с шапчица ми е по-сладичък, сега все едно е друго бебе.

# 680
На върха на цялата конкуренция имаме и нов сериал по Канал Д и Сървайвър  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 681
На върха на цялата конкуренция имаме и нов сериал по Канал Д и Сървайвър  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Сериала не ме плаши, само Възкръсналия.
Досега, които започнаха са с кофти рейтинги, но Сървайвъра е опасен за всяко Дизи(с мааалки изключения).
Тери, новият е с капитана Левент от АФК.
Охххх моля те сега чуй добре какво му казва #Cussing out Пеликанката.

# 682
Е каза му имаш 2 избора, или подписваш молба за развод или ще й кажа, че си се оженил за нея за наследството  Tired

# 683
Значи правилно разбрах.
Мерси Тери за справката.
Тази е луда, Бетюл е луда, всички са полудели за да ги разделят.

# 684
А пък Лале би трябвало да помни какво каза на троицата на представянето на проекта.

# 685
А пък Лале би трябвало да помни какво каза на троицата на представянето на проекта.
Офффф дано да помни, че като полудее стой та гледай, Outta Joint ни вижда, ни чува, ни помни, ни нищо, действа на мига и изчезва. Tired
Значи не знам за вас, но мен ме зацепи главата Rolling Eyes от напрежение.
Първо какво, ще реши Ляле, после гадостите на Бетюл и за капак изцепката на змията.
Много, много, много силна серия(за мен) и то без излишни драми.

# 686
А сценаристите не бяха ли казали преди известно време, че развод няма да има  newsm78 newsm78... Да си призная финалът на серията ми е като закърпен... Обаче пък при толкоз вложен кахър може рейтингът да скочи внезапно  Mr. Green Mr. Green

# 687
А сценаристите не бяха ли казали преди известно време, че развод няма да има newsm78 newsm78... Да си призная финалът на серията ми е като закърпен... Обаче пък при толкоз вложен кахър може рейтингът да скочи внезапно  Mr. Green Mr. Green
Ставаше въпрос за онази серия със сцената в съда.
Тогава подлудиха продуцента и той пусна успокоителния туит.
Деметка в момента е в рекламата по Фокса. Heart Eyes

# 688
Няма да има развод, Онур ще намери решение  Mr. Green

# 689
Ох тая тъпачка във видео връзка ли ще й го каже  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт