Любители на кучета - тема 70!

• 39 460
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • София

У нас мога да отворя магазин с кучешки лакомства и храни, до преди дни хладилникът ми половината беше пълен от отворени консерви кучешка храна/всевъзможна/, които просто изхвърлих. А колко пакета с бисвитки, залъгалки, пръчки и всякакви лакомства имам, не е истина. нищо не им харесва.

Аби, следващия път, когато решиш да хвърляш, ако има продукти с по-голям срок на годност, бих ги взела за приюта.

# 631
Здравейте,имам въпрос.Преди 2 часа обезпаразитиха Ричи външно с Фипруст.Колко време след това не трябва да го пипам?Казах ми че водел до стерилитет при хората!?!

Това го чувам за първи път, ама се изумявам с какви неща си обезпаразитявате кучетата . Все си мисля ,че щом е опасно за хората, не би трябвало да е безвредно и за животните  Thinking

# 632
 ThinkingАктивното вещество при Фиприст е фипронил, както при Фронтлайн-а, и двете се ползват масово от ветеринарите.  Последният път и нашата дивачка беше с Fypryst.
Със сигурност няма официално становище употребата им да има такива последствия. Peace

# 633
Казаха ми ,че понеже Ричи е под 1,5 кг е най добре с това да се обезпаразити.Миличкото ми бебе е 1,270 кг и е на три месеца.Този препарат влияе ли на кърлежи?

# 634

У нас мога да отворя магазин с кучешки лакомства и храни, до преди дни хладилникът ми половината беше пълен от отворени консерви кучешка храна/всевъзможна/, които просто изхвърлих. А колко пакета с бисвитки, залъгалки, пръчки и всякакви лакомства имам, не е истина. нищо не им харесва.

Аби, следващия път, когато решиш да хвърляш, ако има продукти с по-голям срок на годност, бих ги взела за приюта.

Имам още отворени лакомства, които моите отказват . Консервите изхвърлих, вмирисаха се дори в хладилника. Ако искаш ще снимам отворените, бисквити, пръчки, за почистване зъбен камък, разни кожени, всевъзможни такива. Ще ти пратя на лични снимките, но мисля, че са подходящи за дребнопородни ящни животни и са по-скоро за залъгалки. Може да греша , но в приютите са все големи , стари кучета/поне така мисля, де/ и не знам дали ще им свършат работа.

# 635
  • Бургас
Знаете ли някой по-голям магазин, в който да продават патешки фенери? Храним кучетата основно с тях и до сега ги купувахме от Кауфланд, но от месец там няма. Благодаря.

# 636
  • Русе
Аз взех от ЦБА в Дружбите преди около месец.

# 637
  • София

Имам още отворени лакомства, които моите отказват . Консервите изхвърлих, вмирисаха се дори в хладилника. Ако искаш ще снимам отворените, бисквити, пръчки, за почистване зъбен камък, разни кожени, всевъзможни такива. Ще ти пратя на лични снимките, но мисля, че са подходящи за дребнопородни ящни животни и са по-скоро за залъгалки. Може да греша , но в приютите са все големи , стари кучета/поне така мисля, де/ и не знам дали ще им свършат работа.
Дребните кучета са рядкост, но средни по размер има много. А млади кучета също има много.
Когато решиш да хвърляш, дай знак, ще дойда където кажеш да ги взема.

# 638

Дребните кучета са рядкост, но средни по размер има много. А млади кучета също има много.
Когато решиш да хвърляш, дай знак, ще дойда където кажеш да ги взема.

за съжаление трябваше да пишеш по-рано, ето това остана, дожаля ми да го хвърля, че все пак е годно, но моите изобщо не ги искат:

имам и един дентал спрей/имам два, единия ми е в повече просто/, за профилактика парадонтоза при кучетата и премахване на лош дъх при възрастни животни.:

ако на някого нещо му върши работа, пращам по еконт да не си губим времето с лични срещи.

ред. запазено за змия Hug

Последна редакция: нд, 12 мар 2017, 13:35 от Аби*

# 639
  • София
Фенери и други подобни продава борсата в Хаджи Димитър, мисля че можеш да поръчаш и определено количество, може и да се договориш за цена.  Peace

# 640
Тъй като й гледам профила , пише ,че е от Бургас, та на дали й върши работа борсата в Хаджи Димитър  Laughing

# 641
  • София
През телефона не се вижда тази подробност, жалко.

# 642
Здравейте,имам въпрос.Преди 2 часа обезпаразитиха Ричи външно с Фипруст.Колко време след това не трябва да го пипам?Казах ми че водел до стерилитет при хората!?!
И кой ти го каза това? Ветеринарят ли?

# 643
NoMe ветеринарката която го обезпаразити ми го каза.

# 644
  • София

Имах предвид храни за приюта да се вземат от борсата и гледам, че змия е от София.
Грешка, не съм забелязала, че въпроса е от друга потребителка.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт