Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 63

• 77 827
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
Аз честно казано за това се моля. Даже и един фоликул да е, но да е с качествена яйцеклетка, от която да стане добре делящо се ембрионче. А не като моя случай - от 20 фоликула, 15 яйцеклетки, от които в крайна сметка оцеляха само 2 ембриона. Само един ми прехвърлиха, защото бях направила хиперстимулация и не извадихме късмет. Сега надеждите са ми във втория... + още 1-2 ембриончета ако Фемарата успее да накара някой от яйчниците ми да пусне яйцеклетка Praynig

# 571
Здравейте, бих искала да ви попитам нещо, тъй като малко се притеснявам Sad

Миналия месец правихме Икси на лимитиран цикъл (Клостилбегит от 3 ден + Марионал) - опитът за съжаление беше неуспешен. Извадиха ми 6 фоликула. от които се оплодиха 4, като за транфер на 5 ден имах само един перфектен, но явно не е било писано. Забравих да спомена, че сме с много тежък мъжки фактор
Това, което ме притеснява е, че направих "почти" хиперстимулация и след пункцията имах вода около яйчниците - успяхме да оправил положението с лекарства и сериозна диета, но все пак съм се повлияла много от стимулацията, макар и лимитирана
Тъй като след 2 месеца ще правим втори опит лекарката ми каза, че този път иска да е на пълна стимулация (първия опит беше самофинансиран, а сега ще се ме по фонд), та това, което ужасно много ме притеснява е при положение, че направих хиперстимулация от лимитиран цикъл не е е ли логично да се повлиая много по тежко от пълната стимулация.

# 572
Здравейте момичета! Обръщам се към пациентките на клиника Надежда в София, с молба да споделят колко време се чака за записване на първоначален преглед там. Днес попълних въпросник на техния сайт, който се разглежда от лекарска комисия, а след това се прави записването. В различните форуми чета интервали между една година и два три месеца, и наистина незнам за какво да се подготвя.

Благодаря!

# 573
Здравей, не съм пациентка на Надежда именно поради тази причина, но ще ти кажа как беше при мен. Попълних формата края на септември, обадиха ми се декември за час на 8 март. Бях без претенции за лекар.

# 574
  • София
Аз също попълних въпросника септември, обадиха ми се зимата за час през юни.
Отказахме се от тях за процедурата, но мисля да отида за часа да видя все пак какво казват и те.

# 575
Тара, заявка за първичен подадох средата на януари, обадиха ми се преди около две седмици и ми дадоха час за януари догодина.

# 576
Първоначално и аз бях се запътила за Надежда София,но това чакане прекалено много ми се вижда.След време може и по две години да се чака за преглед.Има други клиники,които също са много добри. newsm12

# 577
То сега всъщност се чака малко. Преди си беше две години за Стаменов.

# 578
Моят час излезе при Стаменов, но дано не се наложи да го ползваме.  Wink

# 579
Здравейте ,момичета! Аз имах ембриотрансфер на 25.04-нямам търпение да си направя теста за бременност и постоянно се вглеждам за признаци.😊Към тези момичета с успешни процедури-усетихте ли ранни признаци преди теста за бременност? Аз мисля,че си внушавам-имам леки придърпвания и напрежение в гърдите. Желая ви успех!
Не търси симптоми, рано е още за каквото и да било. В момента каквото и да усещаш е от лекарствата
Благодаря,че ми отговори! Успех на другите момичета!

# 580
Hope8410,
Не съм особено компетентна, но ще ти споделя моя опит. След неуспешно инвитро по къс протокол, с лека стимулация, от клиниката бяха готови да правим втори опит след месец, обърнах се към друг лекар, който ми каза "Задължително 3 месеца почивка". Чувствах се ужасно в месеца след инвитрото, беше ми много, ама много лошо, не бих си и помислила отново да ме стимулират толкова скоро. Направих и задържан фоликул, нещо което не ми се бе случвало, и изобщо, и изобщо според мен искай второ лекарско мнение. Успех!

# 581
Здравейте, искам да попитам и аз нещо.
Предстои ми инвитро в клиника Димитров, всичко ми е наред да стартираме процедурата, но СУЕ-ТО (утайка) ми играе постоянно. Док.каза че докато не е в нормата не можем да започна със стимулация.  Ходих при личната,правих какви ли не изследвания - нищо. Откачам вече. Ако някой е имал следния проблем да пише

# 582
Извинявам се за невежеството, но какво е това СУЕ или утайка? Такова нещо не помня някога да съм изследвала

# 583
  • София
Едно време му казваха РУЕ
Какво имаш предвид под играе? СУЕ не е толкова динамичен показател, че чак пък да играе и то непрекъснато

# 584
Ми от 25 в началото(преди седмица) при таргет 15 миналия петък 17 и днес 23

Общи условия

Активация на акаунт