Направих втората най голяма грешка в живота ми. Извадих си преден зъб. Вече 3 дни съм в страшна депресия как си позволих да изпростея така. Зъба беше крив и милата ми зъболекарка каза,че няма друго спасение. Сега съжалявам от цялата си душа,че не потърсих друго мнение:( Всимко това естествено поради липса на финансови възможности. Сега отворих да видя цените на хубавите клиники ... 4000 няма от къде да извадя,но предвид депресията съм готова и бъбрек да продам и да ги намеря. Извинявам се за дългия пост.. просто няма къде да споделя.. Та извадих аз зъба и сега иска 1 месец да ходя с някакъв силикон който е ужасен и се вижда и умирам от срам. Това наистина ли е така? Трябва ли да мине 1 месец , за да поставя мост? Моля ви препоръчайте ми максимално добър стоматолог на максимално достъпни цени ;
( и моля ви кажете горе долу колко пари трябва да подготвя за този мост. Забравих имам още един въпрос мостовете нормално ли е отвътре високо горе да са черни?
Също и за колко време става моста? При моята трябва да чакам 10на дни така ли е и в по големине клиники?
много страшно ми звучи това нещо имплант