Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Тема 22

• 35 479
  • 721
  •   1
Отговори
# 495
Боби, стискам ви с Рени тихо мълком палци. Да извадите по нещо хубаво, да стигнете до трансфер и после до термин и ревящ финал!!! И не на последно място да ми дадете надежда, особено като сме със сходни проблеми, че последно време вярата ми я няма.

Аз съм чак на 9ти ден в петък на преглед и се моля тъпото ми лх да не скочи, че ще запаля яко джапанките Simple Smile

# 496
боби, Ренка, Сън стискам ви палци.

# 497
Момичета имам един въпрос и дано някой да може да ми помогне.Оказа се,че ФСХ ми е височко(не свръх високо)и докторката вчера ми каза,че този месец не можем да правим стимулация и ми изписа Линдинет-противозачатъчни.Все още не съм се запознала подробно защо ми ги изписа,но като прочетох листовката се ужасих-могат да се получат много тромби.Опитвам се да не се филмирам излишно,но според вас да пия ли аспирин протект заедно с противозачатъчните?По принцип ми е назначен от доцента доживот.Не знам какво да правя и кого да питам.Вие на какво мнение сте?

# 498
Кате, колко ти е висок ФСХ newsm78 Може да е случайно, а може да се превърне в тенденция. Противозачатъните са по-скоро да се успокоят малко яйчниците, за да може да стартирате. Колкото до страничните ефекти няма голям смисъл да ги гледаш. Да, противозачатъчните могат да създадат много проблеми, но за съжаление все още лекарите ги изписват като бонбонки. От един месец обаче е малко вероятно нещо да ти стане. Да не говорим, че прогестерона и естрогените, които поемаш по време на опит и Б също имат подобно влияние и хич не са шега работа.

# 499
Блинк,в Бургас в неделя ФСХ 11,в София вчера 15,4.Докторката ме пита колко ми е ФСХ(аз го изследвам заради фонда)и аз й викам -11.Тя чакаше Е2 И ЛХ и почвахме инжекциите.Обаче мен нещо като че ли ме бутна да си направя ФСХ отново и излезе 15.4.И докторката като разбра отложи стимулацията.

# 500
Не е чак толкова зле. Моят от години се върти в тези граници. Но за стимулация е кофти. А естрадиолът как ти е newsm78 Ако и той е висок, ФСХ е много повече реално.

# 501
  • София
Кате, аз на твое място бих продължила и аспирина. Високите дози хормони са опасни в рискови ситуации (бременност) за жени с тромбофилия, а противозачатъчните не са много високи дози.

# 502
Естрадиола вчера беше 33-на трети ден от цикъла.Не го знам той нормален ли е.Лошото в случая е,че съм на 41 и спонтанен цикъл е като руска рулетка,но няма да се откажа

# 503
Добре е той. Може да инцидентно с ФСХ, но бъди готова, че може да се задържи и покачи в бъдеще. Възрастта си казва думата. При още преди над 5 г беше с такива стойности. АМХ ми е ок, антралните също и никой не може да ми даде обяснение до ден днешен за високия ФСХ.

# 504
Другият месец пак ще го изследвам,но ще пробвам докато мога.Октомври като забременях със стимулация-пак беше 1яйцеклетка.Така,че може спонтанния да е моя цикъл:)))

# 505
За да изследвам прогестерон, е2 и лх трябва ли на гладно сутрин? Моля, който е запознат и има време да ми пише

# 506
  • София
няма нужда да си на гладно

# 507
За да изследвам прогестерон, е2 и лх трябва ли на гладно сутрин? Моля, който е запознат и има време да ми пише

Не е задължително да е на гладно сутрин. За тези хормони няма значение дали си яла или не преди да дадеш кръв.
Успех

# 508
Аааа благодаря ви. Отзивчиви, както винаги Wink

# 509
Кейт, и аз смятам, че трябва да вземаш аспирин протект; ако дай боже започнете стимулация след това ще имат кумулативен ефект инжекциите.

Общи условия

Активация на акаунт