Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Тема 22

• 35 421
  • 721
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря ви, дано това да е моето детенце... Дано се пребори успешно и да си го прибирам.   Heart Eyes

Каква е тази вливка? Аз нямам такива неща до момента.Тези вливки не ги ли назначава доц. Русев? А аз не съм ходила при него и не съм пускала изследвания.
Боби, утре ще ти дадат още глобули, може да ти бият инжекция прогестерон в зависимост от стойността му днес, ще те уведомят за развитието на ембриона и ще дискутирате ден за трансфер. Стискам Praynig палци за добри новини

# 586
Сова Закрилница, точно 3 не знам как са ги изчислили Sunglasses По принцип за мен лично при естествени опити повече от половин година няма смисъл да се правят вливки. Явно не действат. И то дори, ако са отметнати всички други важни изследвания преди това и те да са краен опит нещо да се промени. При мен нямаха никакъв чудотворен ефект. Дори доцента сам заключи, че няма смисъл, а и ние вече се бяхме ориентирали отдавна към ин витро.

# 587
Боби, Рени, страхотни новини!  Hug И аз като Кристи вече ви виждам бременни!  Няма да пускам палчетата  Praynig

# 588
Сова Закрилница, точно 3 не знам как са ги изчислили Sunglasses По принцип за мен лично при естествени опити повече от половин година няма смисъл да се правят вливки. Явно не действат. И то дори, ако са отметнати всички други важни изследвания преди това и те да са краен опит нещо да се промени. При мен нямаха никакъв чудотворен ефект. Дори доцента сам заключи, че няма смисъл, а и ние вече се бяхме ориентирали отдавна към ин витро.

Ние не правим опити в момента,защото имам един аборт миналата година и досега се занимавахме с доста изследвания и търсихме причината. Една  от тях са въпросните Нк-клетки и ТЛА. Вливки ще правим преди О,след това като видя +тест и третата-към 8-9г.с. Никъде не съм писала,че правим опити от половин година...

# 589
Имам предвид, че е безмислено да правиш безкрайно много време вливки при естествени опити за забременяване. В случая с еднократна вливка в даден месец нищо особено няма да промениш. Затова и вливките не са три. Просто трябва да ги правиш преди О през месец известен брой месеци. Но мине ли половин година без да се постигне забременяване е слабо вероятно точно те да са проблемът. Вече двете вливки след установена бременност са си отделно нещо.

# 590
Аз проблем със забременяването нямам, а с развитието на плода.
Относно О,искаш да ми кажеш,че всеки месец преди О трябва да се правят вливки,докато видим +тест,  така ли?
Аз мислех,че е еднократно преди забременяване.. newsm78

# 591
  • София
Благодаря ви за подкрепата и милите думи, момичета!
Боби, силно вярвам, че това ще е твоето чудо!  Praynig Аз съм на естрофем и утрогестан от вчера. Моят прогестерон вчера беше 6,16 - може би затова съм на утрогестан  (3х2табл.) newsm78
Блинг, за трансфер още нищо не знам. Утре съм в клиниката и ще видим какво ще ми кажат. Уж и аз съм за вливка, ама ако няма трансфер реално не знам дали сега ще се състои.
Ох, Кристи, Лив, чул ви Господ!  Praynig

# 592
Никой не ти говори за забременяване. Опитвам се да ти обясня, че вливките не са три. Правят се през месец преди О понеже дейстивието им е 6-8 седмици. Така че трябва да ги правиш докато се налага или ти писне. Дай боже да забременееш от раз, но това, че се е получило лесно един път не значи, че ще е така и втория. Нещата са обвързани. Много бременности прекъсват на съвсем ранен етап след имплантация без дори да разбереш.
Рени, странно, че те викат утре, а не са го направили днес, както обикновено и че ти си с утрогестан newsm78 По принцип вливките ги правят в деня след пункцията при ЕЦ и в деня на самата пункция при стимулирани опити, защото няма как да се знае до последно ще има ли трансфер дори да има оплождане. Винаги си е риск да си останеш само с нея. За съжаление прогестеронът ти е доста нисичък може и това да има някаква връзка. Странно защо са ти изписали утрогестан. Доколкото знам глобулите са много по-ефективни, а инжекциите пък съвсем. Не ти ли биха такава newsm78

# 593
  • София
И аз това се чудя, Блинг... newsm78. Предния път ме извикаха на следващия ден, даже едни глобулки ми бяха дали да сложа предната вечер. Е, вярно като отидох не бяха добри новините, т.е. нямах нищо - 1 дегенерирала и 1 оплодена, но спряла развитие на 1-ви ден. Днес ми казаха, че утре док. иска да ме прегледа. Нищо не са ми били. Дадоха ми инструкции да си пия преднизолон Ф, вит. Д и л-тироксина по схема, както досега и допълнително ми изписаха да слагам естрофем и утрогестан.
И аз съм в чуденка, ама утре ще видим присъдата...

# 594
Е, явно има нещо предвид щом и ще те преглежда. Разпитай го и обсъдите въпроса и с тръбите.

# 595
  • София
Рени, Боби, чудесни новини!
Продължавам да стискам палци и в следващите дни!  Hug

Рени, кажи после какво е казал Док за хидросалпингса.
При мен има една запушена тръба, и той я гледа специално по време на предишната О, но не може да каже със сигурност, че има хидросалпингс. Явно ако го има, не е достатъчно голям, че да се види на ехограф.  newsm78
Иначе знам, че ако има ХС, трябва да се клампира, защото вътре се събира течност, която е токсична и може да попречи на имплантацията.

# 596
Скрит текст:
някой знае ли какво мога да взимам за удебеляване на лигавицата /без Естрофем/

Поли, всички билки и добавки, които вдигат нивата на естроген (фитоестрогени) - невен, шатавари, донг-ки, червена детелина и др.
-
На мен ми бяха изписали за пресния трансфер утрогестан- след като все пак настоях за него, въпреки,ч е док каза - хистероскопия, защото виждам някаква сянка, което впоследствие се оказа полип. А иначе няколко пъти питах за хистеро или ТВЛ (по негова преценка) да огледаме всичко преди опита
Скрит текст:
- освен всичко не веднъж забременявах спонтанно след море, а след предишния стимулиран не стана Simple Smile
аку-то все ме прекъсва  "Стигала казвала на доктора какво да прави, живей си живота!".
Ама ето ме сега след ЗЕТ, чакам събота за теста.

# 597
Поли ЧРД bouquet
А на всички останали много палчета Hug

# 598
  • София
Поли честит рожден ден здраве и сбъдване на всички мечти.И от док. да си получиш подаръка и догодина да празнувате заедно.
На Боби,Рени и Сън стискам много палци. Praynig
На всички останали също по много палци Hug

# 599
Lady, много положителен тест в събота да има!

Общи условия

Активация на акаунт