Слънцезащита 2017

• 108 047
  • 759
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Аз загледах ето този:

Някой да го е ползвал? Hug

# 211

Да Simple Smile отскоро.Ами не е точно гел, като мляко е.По принцип съм го взела за дъщеря ми, в тийн възраст. На нея й е добре, но тя не се гримира и не личи, че е намазана с нещо. Аз също пробвах  с по- мазна кожа съм. Не е мазен, не лъщи, лек е. Пише, че е подходящ като основа за грим, ама аз така ги ползвам spf-ите преди фдт- на. Simple Smile

# 212
Аз използвам Дайлонг от няколко месеца. И въпреки че беше зима, работя на висока надморска височина и слънцето е много силно. Нямам нови петна, моят е 50+ за суха кожа. Много е важно и това, да се избира правилно според типа кожа, както и да е водоустоичив.

# 213
  • Sofia
Благодаря ви много!  Hug Миналата година подминах Daylong, но тази ще ги пробвам, със сигурност! Peace

# 214
Продуктите, които са за алергия, по силни ли са от другите ? Аз като нямам алергия, но търся много силна защита, заради петната, мога ли да използвам това например http://www.kozmetika.bg/URIAGE/87411_BARI%C3%89SUN-Cr%C3%A8me-Te … -25-%D0%BC%D0%BB/

Можеш, разбира се  Peace Просто продуктите за алергия борят освен изгарянето и алергията от слънцето. Не знам на какъв принцип. Факт е, че някои продукти с висок фактор (над SPF30)при мен спират изгарянето, но алергията се появява....

Peace Дъщеря ми е бяла като пуканка. Освен  от слънцето, забелязах, че прави алергична реакция към слънцезащитни кремове, а съм изпробвала почти всички за деца предимно медицински Авен, Биодерма... До този извод стигнах, защото я мажа преди да излезем и след 30 минути, още в къщи, започва едно чесане по намазаните места, обрива се и се зачервява. На плаж не можеше да стой дори под чадъра. ooooh! От 3 лета за морето й вземам този Daylong kids 30 spf, че даже хваща лек тен без да изгаря, та и тя, и аз си отдъхнахме Sunglasses

Последна редакция: вт, 02 май 2017, 01:32 от suni

# 215
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз миналото лято бях с Дейлонг 50+ и страшно се петносах, а имах големи очаквания от марката.  Rolling Eyes

# 216
Някой използвал ли е слънцезащитен продукт за лице тип спрей-моля споделете отзиви и предложения за такъв добър продукт Simple Smile

# 217
  • Някъде по Дунава
Аз загледах ето този:

Някой да го е ползвал? Hug
Намерих два уж еднакви гела на Дейлонг, но немога да се ориентирам каква е разликата и кой отговаря на показания. Този е единият от линка, а другият беше 100мл, а по евтин  newsm78

https://remedium.bg/sun-protection/daylong-ultra-gel-spf30-50ml.html

# 218
Това е гел и е за мазна кожа. Другият, който споменаваш мисля, че е като моя, за суха кожа.

# 219
  • Sofia
Някой използвал ли е слънцезащитен продукт за лице тип спрей-моля споделете отзиви и предложения за такъв добър продукт Simple Smile

http://apteka.framar.bg/30049033/%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BE%D1%82% … 0-50-%D0%BC%D0%BB

Миналото лято го ползвах и съм супер доволна. Лек, не е мазен и защитава много добре.

# 220
Savina, а наистина ли матира този спрей?

# 221
  • Sofia
Да. Моята кожа не е много мазна, но в т-зоната в жегата лъщи. С този крем не.

# 222
  • Пловдив
От години използвам Екран, изключително доволна съм, но тази година намирам крема малко по-различен от преди. Не , че имам забележка, може би е с обновена формула. Някой да го е използвал преди и сега? Да си сверя часовника..  Hug

# 223
armira, на Кларинс екрана, нали? Напълно ли защитава? Стават ли петънца с него?  Blush

# 224
  • Пловдив
Да, Кларанс -Екран, мисля , че 6 година съм с него, може би 7-ма.. Thinking
Нямам петна, нямам оплакване от нещо. Просто тази година ми се струва една идея по плътен , просто усещане , но се чудя дали пък не си въобразявам.. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт