Слънцезащита 2017

• 107 899
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
От темата реших да поръчам NeoStrata Sheer Physical Protection SPF 50, но за съжаление не ми пасна. Покритието за мен не е леко, а супер много леко (аз определено имам нужда да прикривам несъвършенства), оставя много лек бял филм, който върху светла кожа предполагам няма да се вижда, но аз в момента съм потъмняла и не ми е ок. Усещам го мазен, което за мен е добре, защото обичам такъв тип продукти, но пък финиша върху кожата е матиран, а аз обичам сочния завършек.

# 691
  • Prismatica Aerie

LoveSummer, съжалявам, че сме те подвели, но Неостратата няма нито претенции за покривност, нито за сочен финиш.
"This ultra-sheer, mattifying treatment is formulated to provide photostable, physical broad spectrum UVA/UVB protection with a sheer tint that blends with skin's natural tone."

# 692
Catalano, аз четох 2-3 мнения и из нета, търсих и снимки да видя покритието, но реших да го тествам заради добрите съставки Simple Smile. Не сте ме подвели вие  Hug .

# 693
LoveSummer, въпреки това и аз съжалявам, че не ти е паснал.

Днес тествах на силно слънце Неостратата в комбинация с Хадо Лабо, до този час няма видима промяна в пигментацията, но подновявах на два часа за всеки случай, че не ми се рискува да се петносам. Тамън успях да ги позалича последните два месеца тия петна.  Crazy

# 694
Миоки,  Hug . Ще измисля как да го използвам.  Simple Smile

Преди любим ми беше too faced beauty balm, който също беше с МФ, но го спряха, а и 20 spf ми беше малко.

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 08:00 от Анонимен

# 695
  • Prismatica Aerie

Днес тествах на силно слънце Неостратата в комбинация с Хадо Лабо...
Едното върху другото?
А как подновяваш?

# 696
Едно върху друго, да  Laughing

Подновявам, като направо отгоре слагам един от двата крема. Не ползвам ФДТ и е лесно. Взех си една кутийка от тези cushion foundation и мисля да сипя вътре течен слънцезащитен и да подновявам с гъбката която е към кутийката. Не съм пробвала още де.

# 697
  • Prismatica Aerie
И аз не ползвам ФДТ, наскоро се отказах Sweat Smile
Гледах го това видео, с отсипването на сънскрийн в кутийката от cushion foundation, но не е за мен това.
Затова и търсех дълготрайна защита, ако може да мина без подновяване..Simple Smile
Слънцезащитна пудра нося в себе си, но се оказва, че не я ползвам навън.

# 698
За дълготрайна защита без подновяване, обърни се към снимката на аватара си  Laughing

Дори за тези Р20, които са уж за веднъж дневно и предлагат 8 часова защита, препоръчват подновяване. Няма такъв филм без, ако ползваш само кремчета за защита.

И аз не съм сигурна, че е ок, за това и не смея да си похабя крема като го изсипя в кутията  hahaha

# 699
  • Бургас/Пз
Ох това подновяване ми е болна тема на мен. Дори и да съм без фдт, някак си не си представям върху вече веднъж намазано лице след 4 часа пак да се намажа. Ми тя кожата не е чиста /дори съвсем малко да се изпоти човек и край/, как да я намажа и да наблъскам всичко в порите??. Обаче и пудрата дори и с 50ти фактор не съм убедена колко пази. Изобщо омагьосана работа.

# 700
Другият вариант е да си изтриеш лицето с мокра кърпичка първо, но това става само, ако си без ФДТ, иначе става мазало.
Мисля си, че заради това, че генерално не подновяваме се получава това с петната. Разбира се има и частни случаи, но по-често това е причината, а не, че продуктите не работят.

# 701
  • Prismatica Aerie
Миоки, sнимката на аватара е  реално съществуващ продукт, при това струващ към $3 Joy Аз сериозно обмислям покупката му Grinning 
Какво пък, синът ми ходи на плаж с неопренов костюм за сърф със слънцезащита, вкл. на главата носи нещо като нинджа маска...Майка му ще ходи като пчелар Flushed

Шегата настрана. Не мога да седна насред улицата и да си търкам лицето, да мажа, да пудря и прочее.  Ако са минали 2-та часа - разчитам на сл.очила, шапка и гоня сенките  Smile

# 702
  • Бургас/Пз
Другият вариант е да си изтриеш лицето с мокра кърпичка първо, но това става само, ако си без ФДТ, иначе става мазало.
Мисля си, че заради това, че генерално не подновяваме се получава това с петната. Разбира се има и частни случаи, но по-често това е причината, а не, че продуктите не работят.
Точно това си мисля и аз, дори съм почти на 100% убедена

# 703
Точно това си мисля и аз, дори съм почти на 100% убедена
И аз, но не смея да се изказвам категорично, че някой да не се засегне. Тук много чувствителни всички както винаги  Laughing

Catalano, да, неприятно е, ако си все навън. Тук редовно си се гримират в градския транспорт. Ама гримират ти казвам - ФДТ, спирали, сенки, моливи - всичко. Та си е съвсем нормално да се намацаш и със слънцезащитен, така че нямам скрупули. Само гледам ръцете да са ми чисти, че стават черни.

# 704
Без подновяване не става. Хич не ме интересува къде съм, ако не слагам слънцезащита петната пак ще се появят. Да чукам на дърво защитата на Обаги за сега се справя, не е от евтините, но си заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт