Слънцезащита 2017

• 107 895
  • 759
  •   1
Отговори
# 705
  • София
А мажете ли се и под банския когато сте на морето? Аз винаги се мажа още в квартирата и до момента не съм се сещала да се мажа под банския, но имам едно петно, което доста ми потъмня след последното море и се замислих...  Thinking

# 706
Аз никогане съм се сещала, честно. Вече има текстили с УВ защита, може би е добре да се ползват такива. Аз за моят син купувам бански с тениска вече и с такава защита осигурявана от плата.

# 707
Аз също не мажа под, но не смятам, че е нужно, защото виждам, че там оставам супер бяла.

Аз подновявам само при следващо излизане, навън с мръсни ръце не си пипам лицето.

# 708
Естествено, че само с чисти ръце по лицето, то иначе вместо слънчеви петна, ще се сдобиеш с пъпки. Често си ги мия и като съм навън и антибактериален гел ползвам, ама тук е ужасно мръсно и дръжките в транспорта са винаги мазни  Sick та при всеки удобен случай минавам през вода и сапун.

# 709
  • Бургас
Мажа се изцяло дори и под банския.

# 710
Аз много мразя да се мажа на плажа.. пясък и т.н. ме дразнят, а и не мога да се намажа като хората. Обичам преди плаж да се намажа, но после като мине малко време няма как и си трябва и на плажа.

# 711
първо мажа цялата в хотела, после обличам бански
на плажа само добавям
така съм научила и децата - както са момичета и банските понякога се разместват във водата, остава и да им изгорят нежничките места, защото съм икономисала намазването на някой и друг квадратен сантиметър кожа  Crossing Arms

# 712
  • На ръба..
А едно намазване с 50-ти фактор колко време пази, защото аз доколкото знам почва да действа след 20-та минута + по 2 мин на фактор, т.е. 50мин*2= 100мин + 20-те от началото, става 2 часа.
Тука два дена чета,че 50-ти фактор по 12ч пази Shocked

# 713
Пази ама само на теория. На практика има потене, триене и разграждане и окисление на съставките. На 2-3 часа се подновяват всички фактори.

# 714
  • На ръба..
Мда, това вече е по-приемливо.

# 715
На два часа всичко се подновява, ако няма много потене, влизане във вода, много дрехи, пипане, бърсане и т.н.. Иначе и на по-малко.

# 716
Аз съм ползвала много слънчезащитни кремове и все съм недоволна от резултата и се чудя вече какво да взема ,случайно се натъкнах на тези https://summer.tiande.bg/ се чудя дали продуктите им са надежни ?

# 717
Някой с мнение за това:

# 718
  • Sofia
След морето и интезивната употреба на слънцезащита, да споделя мнение за Нивеа. Ползвахме детски спрей 50 фактор и за възрастни (също спрей) 30 фактор. И от двете съм много доволна като слънцезащита. При съзнателно мазане си вършат работата добре. Нямаше изгорели, въпреки че прибирането на децата под чадър е мисия невъзможна. Добра текстура, попиват бързо, мирише приятно, удобна опаковка.
Само една забележка - и на мен, и на мъжа ми ни излязоха доста пъпки по тялото и по лицето. Няма как да съм сигурна, че са от Нивеата, възможно е и да е някаква индивидуална непоносимост, но ще имам едно на ум следващият път. На децата нищо им няма.  newsm78

# 719
Момичета,
От къде мога да се снабдя онлайн със слънцезащита на Пиз Буин Алерджи? В Ремедиум няма наличност на нито един техен продукт.
И още един въпрос: Ползвали ли сте СС крема на Юсерин с фактор 50, ето този:
https://remedium.bg/sun-protection/eucerin-cc-tinted-sun-face-cr … m-spf50-50ml.html
Доволни ли сте? Как е като покривност?

Общи условия

Активация на акаунт