Слънцезащита 2017

• 108 024
  • 759
  •   1
Отговори
# 150
Тоз въпрос и мен ме мъчи.  Laughing От описанието ми се струва, че е точно за моята кожа, но по аптеките още не са заредили мостри и стоя и чакам, някой да каже  Heart Eyes
Също така, сондирам мнения и за новата им серия, специално разбработена за хора със слънчева алергия. Имам ужасен проблем с такава алергия и ми трябва изпробвана слънцезащита.... Дали обаче наситина ще преборят слънчевата алергия....  newsm78

# 151
И аз не мога да открия тестери.

# 152

Вчера бидях в Бети, че имат промо комплект с точно този крем и прозрачния им спрей с фактор 30. Цената беше около 40, което ми се струва доста приемливо. Не смея обаче да взема, докато не тествам. Дебна за мостри и ако успея да се снабдя, ще дам отзив

# 153
  • София

Вчера бидях в Бети, че имат промо комплект с точно този крем и прозрачния им спрей с фактор 30. Цената беше около 40, което ми се струва доста приемливо. Не смея обаче да взема, докато не тествам. Дебна за мостри и ако успея да се снабдя, ще дам отзив
В аптека "Бети" на бул. Витоша има налични мостри.

# 154
от Варна съм  Laughing

# 155
Благодаря ви , ще разпитам и аз в нашия град дали има тестери ,че и аз преди да пробвам не искам да купувам.

# 156
Във Варна има в аптеката на Червения (до дюнерите) и то в тубичка  Party Започвам от понеделник и ще споделя първи впечатления.

# 157
малката лисичка, приятелка с по-мазна кожа каза, че това на Eucerin не омазнява и предпазва напълно.
Аз от няколко години съм със слънцезащита за лице на Eucerin и съм доволна, а прекарвам доста време навън.

# 158
Здравейте. След дълго ровене из темите, се насочих към сс крема Bioterm Skin best. Обаче се колебая кой от двата цвята да избера - светъл или тъмен. Светлия прекалено светъл ли е? Кожата ми не е много бледа, нито пък тъмна.

# 159
  • Бургас/Пз
Сис, лошото е , че са само два цвята. На мен лайт ми идва светъл и го оправям с пудра отгоре. Мeдиум обаче ми идва тъмен и по не ми харесва разликата , която прави с врата. Аз като цяло обаче обичам по-светли цветове и ги коригирам по-лесно тях, отколкото тъмните. Имай предвид и че светлият цвят е с леко розов подтон. Като цяло аз го харесвам, но не и за големите горещини лятото.

# 160
малката лисичка, приятелка с по-мазна кожа каза, че това на Eucerin не омазнява и предпазва напълно.
Аз от няколко години съм със слънцезащита за лице на Eucerin и съм доволна, а прекарвам доста време навън.
Благодаря за мнението  bouquet

# 161
  • Sofia
Здравейте момичета,  Hug

някоя от вас използвала ли е слънцезащитните спрейове на Авен и Юсерин?
Лятото развивам почти слънчева алргия, с ужасни, непрестанни сърбежи предимно по краката и ръцете. Ориентирала съм се към тези, но не зная, дали ще са достатъчно антиалергични за моята кожа

Kristaline, за алергична кожа ти препоръчвам с две ръце защитата на Piz Buin Allergy. Имам алергия цял живот, тези продукти са страхотни, дори 30 фактор предпазва много добре Peace Забравих да кажа, че съм и млечно бяла... Confused

# 162
Здравейте момичета,  Hug

някоя от вас използвала ли е слънцезащитните спрейове на Авен и Юсерин?
Лятото развивам почти слънчева алргия, с ужасни, непрестанни сърбежи предимно по краката и ръцете. Ориентирала съм се към тези, но не зная, дали ще са достатъчно антиалергични за моята кожа

Kristaline, за алергична кожа ти препоръчвам с две ръце защитата на Piz Buin Allergy. Имам алергия цял живот, тези продукти са страхотни, дори 30 фактор предпазва много добре Peace Забравих да кажа, че съм и млечно бяла... Confused

Точно от едно такова мнение от личен опит имах нужда. Огромно благодаря! Ще те послушам. Фенка съм им отдавна, но не знаех, че имат линия и за алергии.  bouquet Би ли ми препоръчала, откъде да ги закупя?

Последна редакция: пн, 10 апр 2017, 09:59 от Kristaline

# 163
  • Sofia
По аптеките ги продават, в по-големите вериги ги има обикновено. Като намериш техен щанд, гледай на самата опаковка да има изписано и Allergy. Аз ползвам това, например:

Само да подчертая, че аз не се пека изобщо, мажа се и притичвам от сянка на сянка, почиваме на каравана и по цял ден съм около слънцето, но твърдо на сянка  Peace Дано ти допаднат, мисля, че алергията няма да се появи с тях. Не знам как е при теб, но при мен е много важно да не я допусна да се появи пъвия път за сезона, ако изпусна момента (обикновено в някой парк), после много лесно се проявява и си ходя омазана непрекъснато, в София включително. Добре, че тези продукти миришат божествено  Mr. Green

# 164
Продуктите, които са за алергия, по силни ли са от другите ? Аз като нямам алергия, но търся много силна защита, заради петната, мога ли да използвам това например http://www.kozmetika.bg/URIAGE/87411_BARI%C3%89SUN-Cr%C3%A8me-Te … -25-%D0%BC%D0%BB/

Общи условия

Активация на акаунт