Слънцезащита 2017

• 107 950
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас/Пз
На мен пък на Нюкс повече ми харесва миризмата. Simple Smile
Иначе Уриаж много ги харесвам не само кято слънцезащитни , но и като цяло като продукти

# 646
  • София
А върпросния Uriage мазен и лепкав ли стои? Аз за съжаление и от Eucerin съм разочарована в това отношение Frowning1
Няма ли слънцезащита, която да не лепне?

# 647
  • Бургас/Пз
А върпросния Uriage мазен и лепкав ли стои? Аз за съжаление и от Eucerin съм разочарована в това отношение Frowning1
Няма ли слънцезащита, която да не лепне?
На мен не ми лепне, нито той , нито Нюкс. Еусерин и Ларош ме разочароват най-вече заради алкохола.
Госпожа Лаленце, продуктитехса с олио формула  Peace

# 648
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:
Аз искам да споделя пръво впечатление от NeoStrata Sheer Physical Protection SPF 50.

Това е най-хубавият слънцезащитен минерален крем или по-скоро флуид, който съм ползвала от гледна точка на финиш. Бие от всякъде Сити блокъра на Клиник. Все още не съм го пробвала на силно слънце, обаче.

Прави кожата меко матирана или по-скоро сатенено гладка. Не мазнее, не лъщи, не е прекалено силиконен. Пигментът му е съвсем лек и след намазване се слива с кожата. Не оставя бял филм, може да се нанася на слоеве без да изглежда напластен.
След няколко часа не избива мазно в Т зоната за разлика от този на Скинсютикъл, който при нанасяне също е много подобен на Неостратата, но след няколко часа лъсвам.
С две думи - разкошен флуид.  Heart Eyes
Любимият ми, евър! Аз се опазих с него миналата година, а движа доста по улиците.
Пак го купувам, след поредното разочарование. Ама изобщо кой ме кара да го поръчам това, с алкохол на второ място в състава... Мирише замайващо  на водка, още при отвиване на капачката, иначе финишът е перфектен. В интерес на истината не ми пресуши лицето и смятам да го ползвам в дните с целодневен престой навън.

# 649
Да, аз мисля да се придържам към него вече. Просто е удоволствие да го ползваш, а нали най-добрият слънцезащитен бил този, който се ползва редовно  Grinning
За корейските четох, че са с алкохол всички. Чакам онзи на Хабо Лабо дето питах по-рано и ако ми хареса, ще го ползвам за подновяване примерно като съм навън по-дълго Crazy

# 650
  • Бургас/Пз
Скрит текст:
Аз искам да споделя пръво впечатление от NeoStrata Sheer Physical Protection SPF 50.

Това е най-хубавият слънцезащитен минерален крем или по-скоро флуид, който съм ползвала от гледна точка на финиш. Бие от всякъде Сити блокъра на Клиник. Все още не съм го пробвала на силно слънце, обаче.

Прави кожата меко матирана или по-скоро сатенено гладка. Не мазнее, не лъщи, не е прекалено силиконен. Пигментът му е съвсем лек и след намазване се слива с кожата. Не оставя бял филм, може да се нанася на слоеве без да изглежда напластен.
След няколко часа не избива мазно в Т зоната за разлика от този на Скинсютикъл, който при нанасяне също е много подобен на Неостратата, но след няколко часа лъсвам.
С две думи - разкошен флуид.  Heart Eyes
Любимият ми, евър! Аз се опазих с него миналата година, а движа доста по улиците.
Пак го купувам, след поредното разочарование. Ама изобщо кой ме кара да го поръчам това, с алкохол на второ място в състава... Мирише замайващо  на водка, още при отвиване на капачката, иначе финишът е перфектен. В интерес на истината не ми пресуши лицето и смятам да го ползвам в дните с целодневен престой навън.

От къде го поръчвате?

# 651
С две думи - разкошен флуид.  Heart Eyes

А дали би бил удачен като основа под ФДТ/пудра?

# 652
  • Prismatica Aerie
Аз съм го поръчвала от амазон и от тук. Има го и в енцо, но нямам опит с поръчки оттам.

ФДТ отгоре не съм слагала, защото достатъчно ми изравнява тена, но мисля, че би бил добра основа.

За корейските четох, че са с алкохол всички.
Моят алкохол е японски Joy Не му се плаша много, има и хубавини в състава, с подхранващ крем отдолу няма да има проблем. Надявам се.

# 653
Аз го намерих тук:
http://pharmacon.bg/Physical-Protection-SPF50
Нали това е той?

# 654
  • Бургас
А това: https://www.neostrata.com/product/neostrata+refine+sheer+hydrati … o?sortby=ourPicks
някой да го е пробвал?

Не обичам да наслагвам кремове, затова си търся крем/флуид с фактор, подходящ за комбинирана кожа.

Виждали ли сте Neostrata в аптеки?

# 655
Аз го поръчах от един английски сайт skinoracle.com

Идеален е под пудра при мен, под ФДТ не съм го пробвала, защото като цяло не слагам, а и с този флуид не ми се налага допълнително покритие.

Слагах го без крем отдолу - след няколко часа на места имах леко сухи участъци - основно около брадичката, но там кожата ми е засушена от третиноина. Днес го слагах върху крем, като главно наблегнах на сухите места - беше идеално, така че зависи каква е кожата. Ако е по-суха, хубаво е да има крем, ако е по-мазна, може само флуида.

Моят алкохол е японски Joy Не му се плаша много, има и хубавини в състава, с подхранващ крем отдолу няма да има проблем. Надявам се.
По принцип алкохола не е страшен, стига да не е основна съставка и да не си с чувствителна кожа. Не, че е много полезен де Simple Smile
В dermacaredirect.co.uk Неостратата доста скъп, аз го взех за £23

Lirena, да, същият е.  Peace

Мимита, съставките изглеждат добре, но този е с химични филтри. Аз търсех изрично с физични, защото химичните ми щипят.

Последна редакция: нд, 16 юли 2017, 00:10 от Миоки

# 656
Препоръчайте хубав слънцезащитен балсам за устни?
Значи да се оплача, освен новото петно на челото, имам и поредната луничка на носа..нова-новеничка от два дни   cry

# 657
  • Prismatica Aerie
Аз го поръчах от един английски сайт skinoracle.com
.....
В dermacaredirect.co.uk Неостратата доста скъп, аз го взех за £23
Благодаря за сайта, запазвам си го.

Аз под всички слънцезащити слагам само серум и околоочен.

Препоръчайте хубав слънцезащитен балсам за устни?
Ползвам това и го харесвам.
Не се ядосвай за луничките, моите клонят към ∞ No Mouth

# 658
Влизам, за да споделя след първото ни море тази година, че за първи път алергичният вкъщи нямаше последствия от плажуването. Комбинацията от прием на Бета Каротин и Eucerin Allergy Protection Sun Creme-Gel SPF 50 проработи. Не знам дали Бета Каротинът или малко по-усърдното мазане даде реалния ефект (или и двете), но успехът е налице и мислим да продължаваме с тази комбинация, докато работи. След плаж се ползваше гел от Алое.
За лице тествах дост неща този сезон. За градски условия, определено посягах основно към двата ми налични на Biore. Действително са спиртосани, но с подложка от хидратант са ми идеални. Не са особено економични обаче и ми е адски досадно и ангажиращо да следя количества и да поръчвам навреме.
Тазгодишната слънцезащита на DM  са пълно разочарование за мен, нищо общо със старите ми впечатления. Търсенето на регионално ниво продължава. Filorga UV Bronze Face SPF 50+  много ме изкушава, но не успявам да намеря тестер, пък не ми се рискува повече.

# 659
Влизам да споделя нещо.
Установих, че химични слънцезащитни с Oxybenzone ми дразнят кожата. Ползвам третиноин и откакто го започнах, не мога да се мажа с такива кремове. С химични филтри, които нямат тази съставка в съдържанието си, нямам проблем.

Общи условия

Активация на акаунт