90 Дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! Тема 363

• 57 486
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
  • на 13-я етаж
Добро утро на всички .
Навън е мрачно , но в душите ни е слънчево.

Духче Hug
Velvet , спомням си , че преди много момичета правеха моно бананов ден и даваше страхотни резултати.
Beloved Summer , добре дошла и успешен плодов днес.

На всички останали , приятен и спокоен ден. bouquet

# 481
Добро утро!  Hug
Днес въглехидратен. За обяд ще правя спагети с доматен сос. Планът беше това да е и вечерята, но нямам достатъчно спагети и сега се чудя какво да измисля.
Свалих си вчера няколко двд-та с упражнения от предложените, но днес в това ужасно време нямам никаква кондиция. Sad Решила съм да редувам тежести и йога.

# 482
Привет и от мен. Днес варива.
З - червен портокал
О - купа зрял боб, салата краставици и домати + пълн. филийка хляб
В - леща, че това готвя в момента + салата домати
От 16.00 ч. съм на народни танци, да се раздвижа малко.

# 483
  • София
Може ли отново да качите линк към книгата преведена на бг? Благодаря!

# 484
Lorito17
Заповядай http://xn--90-8kcailcfd3a4cc3e.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=1103
Деми, ако реши може да промени първа страница и да смени неработещия линк.

Отчет за днес
З- Банан
О - кюфтета от карфиол, морков, броколи, яйце и кашкавал с моцарела (на цялата смеска има 2 яйца, но е за 3 порции) и бульон. Хванах му цаката на това с бульоните, сега ще ги пия на всяко хранене.
В - кисело мляко или яйца, от антибиотика много ме боли стомаха ...

За първата четворка - 1 кг Wink
Ще опитам, до колкото ми е възможно да спазвам всички правила пък да видим какво ще стане - даже с бульоните  Mr. Green

Скрит текст:
От известно време преосмислям миналото си и себе си, преосмислям пътя и изборите, които ме доведоха до тук - и като житейски ситуации и като външен вид. Чета си старите мнения в темата от 2011 година. Не знам как минаха тези 6 години, кога... Обаче сякаш е било в друг живот. И може би за първи път от доста време си давам сметка колко "желязна" съм била и каква съм лигла сега. И момичето, което съм била и вярата, която съм имала в самата себе си ме вдъхнови и ми показа, колко е важно да не се взимаш на сериозно, но да взимаш много сериозно режима   Simple Smile

Последна редакция: сб, 25 фев 2017, 19:26 от Госпожица Дух

# 485
  • ПЛОВДИВ
в ден на варива съм, сварила съм леща и днес на леща. Искам да ви попитам заедно с лещата хапвате ли филийка-две,  пълнзоърнест хляб или не бива?   newsm78

Последна редакция: сб, 25 фев 2017, 19:18 от Julia78

# 486
в ден на варива съм, сварила съм леща и днес на леща. Искам да ви попитам заедно с лещата хапвате ли филийка пълнзоърнест хляб или не бива?   newsm78

За вечеря не бива Simple Smile
За обяд в ден за варива е допустимо, но имай предивд че голяма часто от "пълнозърнестия" хляб е всичко друго но не и пълнозърнест хляб  Peace Ако можеш без него, по-добре опитай.
Лично аз, хляб ям само ако сама си го направя, обикновено от лимец със сода (не ползвам мая). Сега съм купила биозакваска, утре ще опитам да си захвана квас и хляб с квас.

# 487
  • ПЛОВДИВ
Може ли отново да качите линк към книгата преведена на бг? Благодаря!

и аз искам да си сваля книгата

# 488
Привет  bouquet
Аз си обещах да направя режима и ще го направя
Започвам от понеделник. Имам към 2 килограма които не искам, но ще видим
От години не съм гледала темата

# 489
Здрасти Инка, помня те  bouquet Добре завърнала се Simple Smile))

Julia78 - свали я от линка, който съм дала. Ако нямаш регистрация в дропбокс ако искаш ми прати мейл на ЛС и ще ти я изпратя на него.

# 490
Инка, така се радвам да те "видя". Hug

Аз добавих и половин шепа фъстъци към вечерята от леща. Имахме гости и донесоха торта. Доволна съм от себе си, че устоях и не я опитах даже. За мен си е направо героизъм. Crazy Ще си хапна от нея утре вечер.

# 491
Духче, Даре  Hug Hug Hug и аз ви помня, разбира се.
Започнах да пиша в темата когато малкия беше на няколко месеца. Децата порастнаха, но от работа пък сега не ми остава време. За нищо.
Много е трудно да лавираш между време, финанси, качествено хранене и още хиляда обстоятелства  Crazy
Днес мисля да заложа на православната традиция и освен да си прощаваме ще се забавляваме  с тиквички и гъби запечни с няколко вида сирена, твърдосварени яйца и заливка от доматен сос с лук чесън и риган. Искам и зелена салата и по късно ще ходя да търся.
Хубав и спокоен ден на всички  bouquet

# 492
О Инкеее Hug Айде, чакам те с нетърпение. И аз се замислям да започвам режима, ама не съм измислила кога и как. Ти не мисля, че имаш да сваляш, ама виж аз имам Rolling Eyes
Дали да не почна с теб newsm78

# 493
Добро утро! kaffeetrmker_2
Днес ден на плодове. Още не знам какво ще е менюто, тепърва ще ходя на пазар, но съм решила да си взема 100гр лешници за основно. Laughing Кашу предполагам не ядете в този ден?
Вчера на въглехидратния промених храната. За обяд беше режимна пица, а за вечеря спагети с домашен доматен сос.
Принципно не искам да се отчитам преди да има някакъв по-значителен резултат, но днес бях приятно изненадана, че след вчерашното хапване нямам плюс. Simple Smile

# 494
О Инкеее Hug Айде, чакам те с нетърпение. И аз се замислям да започвам режима, ама не съм измислила кога и как. Ти не мисля, че имаш да сваляш, ама виж аз имам Rolling Eyes
Дали да не почна с теб newsm78

Тинкоо хубавице  Hug  bouquet
Аз нямам да свалям,
имам да стягам. Но не само тялото а и волята  Laughing
Няма да се ограничавам в количествата със сигурност. Поставих си за цел ,„режим,” и понеже
през коледните пости се почуствах много зле физически и не издържах, а сега великденските са още по строги..
Почвам нашия. Осъзнавам че изглежда малко ненормално, което е добре  Grinning
Почвай с мен  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт