90 Дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! Тема 363

• 57 148
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
  • Русе
ИрHug
ВангобчеHug чудни ягодки, дано се оправите бързо  Hug
Курдов, дай рецептата за пълнозърнестите земели, моля, ММ много обича, а май не съм опадала на добър вариант  newsm78
Хубав и усмихнат, бързо отминаващ петък  Hug

# 91
Добро утро  bouquet!
Ооооо,Вангоби и маргаритки ли имаме  Mr. Green Heart Eyes?Бързо оздравяване  Hug.
Ади браво,хубава новина  Peace.
Деми как е дребосъчка?
Миме колко е минуса  Flutter?Как си днес?
Долче драсни два реда ...
Иринитке  Hug,снощи много добре си го казала!
Жгмъци кога е другия мач на Гришо?Не казаха по Нова...
На мен кафето ми е недостатъчно,не успях да се наспя,на Млечко стана...Ко да прайми днеска?

# 92
  • Targovishte
Добро утро, банда  bouquet

ИРКА  Hug Hug Hug Hug любимото - черно, късо и на джезве  bouquet
ВАНГОБИ  Hug Hug нямам търпение да им дойде сезона  bouquet

ДЕСИ  Hug Hug Аз ги правих по тази рецепта
http://www.bordovsky.net/index_files/page0091.htm
Така хубаво ухаеха снощи, малката изяде един земел ей така между другото и без нищо в добавка. Каза че й харесва. Аз ще ги опитам на обяд.  Натриев глутамат не съм слагал - не знам откъде се купува и за какво служи в рецептата.

Отчитам МИНУС 300 грама след варива - това е чудо  Blush

Днес: З -  три броя сушени смокини, О - знаете - земелките и пиперена манджа + зелена салата с репички, В - сладка - искам халва и ще добавя още нещо, и РЧШ

ИРИНИТА  Hug Hug супер пост, подкрепям с всичките си ръце  bouquet
МИМИ  Hug Hug Как си днес? Надявам се да си по-добре  Praynig Praynig Praynig

Пожелавам ви петъкът да е по-лек и рано-рано да се оттеглите в почивка  bouquet bouquet Hug Hug Hug Hug bouquet

# 93
Добро утроооо  Hug Hug Heart Eyes При нас има едно слънчице, и ми е хубаво, че е петък днес Heart Eyes love001 love001
Ирблагодаря bouquet bouquet
Вангоби Hug Hug чудни ягодки,да оздравявате всички Hug Heart Eyes
Курдов земелите изглеждат супер, а със сигурност са и вкусни Hug
Ади радвам се,че успя в това,което искаше Hug Heart Eyes
Мамекс излезте на разходка Hug Heart Eyes
Мими дано си добре днес Hug Heart Eyes
Ничия  Hug Heart Eyes
Днес моето меню ще е:З - круши, много вкусни и кафе:О - салата аг и домати,Деми Hug Heart Eyes,боП hahaha;В - пиле печено и салата аг
Долче драсни някой ред Hug Hug
Джулс Вики Иринита Анджелина Цвети Адорейшън и всички много гуш и да ви е прекрасен деня Hug Hug Hug Heart Eyes
Дописвам- Курдов добре ,че не си сложил, натриевия глутамат е отрова, която слагат във всички готови супи, бульони и т.н., за да стават вкусни.

# 94
Добро утро,
Тъкмо се включих да пиша на Курдов за натриевия глутамат, но Инджи ме изпреварила  bouquet
За първи път виждам в рецепта да го пишат  Shocked

Миме
, още ли си....  smile3550
Вангобче, да се оправяте вкъщи  bouquet
Мамексита, днес е Григор от 20.30 пак. И гледам с Гофин ще играе, сигурно има дежа вю  hahaha

Деси, как е зайо?

# 95
Добро утро,

След белтъчния ден съм -200гр .  Heart Eyes Доволна съм, много.
Днес менюто ще ми е, за закуска една зелена ябълка. Обяд и вечеря ориз със спанак и салата от домати и краставици.

Курдов, чак на мен ми се приядоха тези земели.  Blush Много вкусни изглеждат.

Инджи и от мен голямо гуш!  Hug и на всички останали разбира се.

П.С. Да попитам нещо относно хляба. В ден варива по колко филийки хляб хапвате, на обяд х 2, а вечер само една? Или вечерта по-добре да го пропускам? Какво ще кажете?  newsm78

Успешен и хубав петъчен ден на всички!  bouquet

# 96
  • Пловдив
Добро утро! Макар за мен да е по-скоро ден.  Mr. Green Много отдавна съм будна. ooooh!

zveti81, по една филийка за обяд в белтъчен и бобов ден. За вечеря - николко.  Peace

Моето меню е неясно все още, после ще се отчитам. Simple Smile

Жгмъци, минават ми мисли за няколко четворки с теб от понеделник. Но да видим какво ще реша. Simple Smile

На всички - прекрасен ден!  Hug

# 97
  • Бургас
Добруютру китки и СИНчец bouquet
След вгх вчера съм + 600 гр. Е на различен кантар, но цифрата не ми хареса Crossing Arms
Принципно врътката ми беше до 09.02. Аз реших да я удължа до края на месеца, заради коледно-новогодишните вакханалии, но нещо не може да се получи това, което ми се искаше.
За новите: Грешката е в моя телевизор. Да не си помислите, че режима не действа.
Ето снощи, вгх вечеря беше 4 палачинки със сладко. Без сладко бяха около 250 гр, а със сладкото сигурно са станали 300. И после кантарев ми бил виновен  ooooh!
Днес ми е подуто, гадно на стомаха, кожата ми е тясна...

Та, обмислям варианта да изкарам плодовия днес - основно на печена тиква и от утре да мина в режим почивка (и без това Чаволинка се прибира и мама ще трябва да й угажда).
Ще се стремя през почивката да избягвам сладките вгх. В менюто ми да преобладава риба, светли меса, яйца, млечни - моцарела, котидж сирене, а от към варива - елда, киноа - че къде българска къща без киноа Joy и булгур.

Вие на какво мнение сте?
Другарко?

Курдов,
Скрит текст:
вЕрно съм написала много ЕнтеУигентен пост hahaha Ако беше преди години щях да избълвам змии и гущери, огън и жупел, гръм и мълнии, но я виж какво казва опита hahaha

Мими, да не с'чезна, чадо  Heart Eyes

zveti81
, в ден варива и белтъчини вечер не е разрешен хляб. По принцип на обяд можеш да изядеш 1 филийка около 72 гр.Аз в ден варива не ям хляб, защото ми става доста тежко.

Хайде до после, че аз подфиртвам наемателите, които не са си платили наемите #2gunfire Ей, така, за спорта.

# 98
Благодаря Адорейшън, Иринитка.  bouquet Май ще се купува кухненска везна, взех си за обяд две филийки, но толкова тънко нарязани, но нямам представа колко са като грамаж.  Blush
Междудругото някой да знае хляб Бонус колко грама е, по-късно ще се загледам в магазина.

# 99
Благодаря Адорейшън, Иринитка.  bouquet Май ще се купува кухненска везна, взех си за обяд две филийки, но толкова тънко нарязани, но нямам представа колко са като грамаж.  Blush
Междудругото някой да знае хляб Бонус колко грама е, по-късно ще се загледам в магазина.
Целият хляб е 500 гр., а филийките идват към 40 гр.
Иринита
Скрит текст:
аз пропуснах да пиша, ама поста ти е супер Hug Hug

# 100
Добро утро, мерси на всички, че ме мислите....! Hug
Днес  Sick Toilet спря но ми се запуши носът и ми задращи гърлото.....сега правя инхалации с кармолис и като хапна една печена филийка ще смуча пастили с лечебна ружа....ще се оправя нЕма да се плашите! hahaha
Покрай тази болест се объркват режимите, налага се лебец да се хапва тези дни.....Жгмъцони айде с Адорейшън ще ти направим компания за няколко четворки, че сега с тия препечени филииии ooooh!, хем до Франция остават 20 дни Flutter
Вангобчеее, оздравявай мила дружке...в понеделник трябва да сме 6, как ще одим да се трудим иначе?

# 101
Добър ден и от мен  Hug

Къде се изгуби ДолчетоHug Дано всичко е наред при нея.  Peace

Споменавате тиква, аз отдавна не съм яла тиква и се замислям за утре дали да не си сваря и да си направя бонбони. Кой беше писал за една рецепта с тиква, какао и стафиди, които се овалват в кокос? Мисля че ще стане вкусно.

За днес:

з. - ябълка - изядена
о. - кисело мляко с къпини Заради това задрасканото няма как да ям салата  Mr. Green
в. - кюфтета и салата. Най-вероятно салатата ще е от червено цвекло и морков. Ако се сетя да си купя и лимон ще има и лимон вътре  Grinning

И още нещо
Скрит текст:
Търся си куче бебе, което ще живее на село в двора. Искаме обаче да не е едра порода, а да е от дребния сой  Grinning Не искам породисто, предпочитам да е някоя бездомна душичка. Тук около работата ми видях, че се навърта една мама с три бебета ще се опитам да взема едното.

# 102
Добро утро!  bouquet
Ирка за мене лявото.  Grinning Hug
Вангоби да оздравявате бързо!  Grinning Heart Eyes Hug
Курдов браво за минуса!  Grinning smile3501 Hug
Цвети браво!  smile3501 Grinning  Hug
Иринитке давай на плодове днес да ти е спокойно на стомаха  Mr. Green , а иначе грешката е в кантаря да знаиш.  Mr. Green Heart Eyes Hug
Миме, а твоя кантар какво казва?  Mr. Green Hug Hug
Деси, Мамексче, Инджи, и всички други диетуващи да ви е хубав и усмихнат деня!  Grinning Grinning Grinning

# 103
  • Русе
Вие на какво мнение сте?
Другарко?
Добре звучи, но защо само бели меса и котидж сирини, тоест постно? Хапвай си и зрели сирена, пълномаслени млечни, червено месце. За варивата съм пас, ти си прецени, кат ти се прияде, защо не.  Flutter Киноа..... Joy От вгх, разрешавам ти понякога, ако не си смесила много-блокче или редче черен шоколад. Хляб и теста, ако можеш избягвай.  Whistling  Heart Eyes Heart Eyes

Номе аз праих оня ден бонбони от тиква, има и картинка в предната тема, малко какао и натрошени орехи, но и твоята комбинация добре звучи.  Flutter
Вангобии Heart Eyes оправяйте се!

Хайде, много усмивки,  Heart Eyes Heart Eyes на всички!  bouquet

# 104
  • София
Добрутро, банда!  Hug
Мамексче, мача е най-рано от 20 и 30ч., аз се надявам да се забави началото, че ще съм по улиците още. Мога да помоля колежката да дойде малко по рано, но да видим...
Вангоби и Мими да оздравявате момичета и после някои от вас (Мими) да мислят за режимни четворки!  Hug
Адорейшън, супер!  Grinning
Иринитаsmile3501
НоМе, при нас остана едно черно коте и ако се опитоми мисля да го мвзема и да го закарам на село, за да не последва съдбата на събратята му, които бяха откарани някъде в бидон.  #Cussing out
Много добре ще направиш, като вземеш мъника от улицата. Да го покажеш.  Heart Eyes Hug

Дано не пропускам някой или нещо!
Хайде цунки по муцунки на всички!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт