Болница Надежда-бъдете предпазливи!

• 152 652
  • 374
  •   1
Отговори
# 195
Г-жа Стратиева и Диди, как са малките ви душици, имат ли подобрение?

# 196
Моят мъник е стабилизиран вече и е качил около 500-600 грама.

# 197
Чудесно!!! Дай Боже само такива хубави новини Hug

# 198
  • София
Браво на борбеният юнак, дано занапред само хубави новини да чуваме, така се радвам.

# 199
  • София
Браво! Чудесна новина!

# 200
И аз се надявам само хубави новини да чувам Simple Smile.

# 201

Браво на боеца, страхотна новина!

# 202
Момичета, честита пролет. Много здраве и слънчеви дни за всички ви.
Отговор няма, реакции също! И мисля, че няма и да има. Важното е да вземат мерки, дори и тихо-мълком и това да не се превърне в злокобна практика.
Моят боец продължава да се бори, лазерната терапия премина, сега остава само хубави новини да получаваме и да дойде скоро денят, в който ще си бъде при мен. Вече сме 2,2  Laughing голям мъжага е. Да бъдат живи и здрави всички малки душици, които се борят със зъби и нокти за живот, а в отделението са много  baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 203
  • София
Да са ви живи и здрави дечицата ви момичета!
Жалко, за липсата на отговор.
Очаквах нещо друго  Sad

# 204
  • София
Нека са живи и здрави всички дечица, нека много радост и щастие да ни носят.
Защо няма отговор и реакция? Била съм пациентка на д-р Стаменов, имам прекрасни впечатления от него, вярвах, че когато разбере какво е станало и вероятно става все още, ще има бърз отговор от негова страна. Но защо така????

# 205
Да са живи и здрави рожбите!
Тежко са навлезли в живота, но от тук нататък само радост и хубави моменти.

Г-жа Стратиева, наистина страхотен боец е вашият юнак, колко бързо е наддал.  Hug

От тази болница, аз  друго не очаквам, отдавна съм си казала мнението, но се надявах чисто човешки.

# 206
Момичета, получих отговор тази вечер, който копирам по-долу дословно:

Здравейте Боряна,
благодаря за писмото, което получих , когато бях далеч от страната и това ме забави, да взема отношение веднага.Пиша отговора, но ми трябва време да отхвърля натрупалата се работа и да направя проучване по Вашето писмо, защото това е важно за Вас, но и за мен и екипа ни, не бива да има неясноти. Отговорът ще е готов във вторник.

Благодаря за проявеното търпение!

д-р Георги Стаменов

Много приятна изненада!!!

# 207
  • София
Браво!
Отказвах да приема, че Стаменов няма да реагира. Не го познавам лично, но съм чела доста за отношението му към пациентките му, виждала съм го в б-цата и мисля, че наистина държи на работата си.

# 208
Браво!
Отказвах да приема, че Стаменов няма да реагира. Не го познавам лично, но съм чела доста за отношението му към пациентките му, виждала съм го в б-цата и мисля, че наистина държи на работата си.

Аз също отказвах да приема, че така ще остане в нищото. Радвам се, че отговори, ще се радвам повече ако наистината нещата се променят и вече спрат колебанията на жените, при кого да се запишат, защото болницата наистина ще бъде качествена и при когото и да отидат, няма да съжаляват. Дано! Дълбоко искам да бъде така!

# 209
Браво на Вожда Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт