Болница Надежда-бъдете предпазливи!

• 152 686
  • 374
  •   1
Отговори
# 165
  • София
bstratieva, вярвам, че малкия/ голям боец ще се справи.Ще стане едно силно момченце, което вървам, че ще бъде обградено от много любов и ще расте жизнено, здраво и палаво момченце.

Последна редакция: чт, 02 мар 2017, 16:09 от Мaksy

# 166
Браво на момчето, голям юнак да стане!  Hug
Постепенно всичко ще пребори, проблеми с дишането и кисти били нормални при толкова малки бебенца.
Днес гледах  бебенце родено в 24 г.с., което се бори и постепенно се подобрява, толкова сила има в тези малки създания. Живота е по-силен!  

# 167
Е как да не обръща? То бива тъпотия  ooooh!

Няма проблем, оставаше да прочетем и няколко рекламни послания за обсъжданите главни действащи лица при мен и при Диди и забавата щеше да е пълна. Момичета, наистина благодаря за подкрепата и съпричастността. Това много повече ме радва, от онзи така плосък коментар. То бива цинизъм и фанатизираност, ама това надхвърли и най-скромните ми очаквания.
Аз наистина не и обръщам внимание, девойката идея си няма какво сме преживели и колко трудно е да споделиш преживяното. Не се смятам за неграмотна и затова не съм се обидила, напротив след като 1 месец припадам от вливанията на желязо и от една седмица мога да се движа сама без помощ от мъжът ми и майка ми без да ми прилошава, не смятам, че съм допуснала граматически кой знае какви грешки, предвид факта, че имах постоянно световъртеж. Но не очаквам и да ме разбере въпросната госпожа. Още повече, че смятам, че поста е от медицинско лице от болницата, но това е мое мнение. Освен това не сме на изпит, а споделяме мнение с цел да предпазим и други мами, за да не се налага да минават по тежкия път по който минаваме в момента.

# 168
Г-жа Стратиева, изобщо не обръщайте внимание, то е ясно. Както се казва, глупостта ходи по хората.  Hug
Как е големият боец?

В първият момент останах, като гръмната, защото аз никога НЕ съм апелирала-Не ходете там, а просто бъдете предпазливи. Ама хора всякакви, човеци малко, а нетолерантни персони-още повече. Но да бъдат здрави.
Боецът е вече 1,800, но още не се справя с дишането и това затруднява прегледи на очите, за които трябва да бъде разкачен от апарата. Има и киста на мозъчно стомахче, но вярвам, че всичко ще се оправи, няма да има поседици и ще расте здраво и много обичано детенце. Моля се, искам го и вярвам, че ще бъде така.
[/quote
Стискам палци и знам, че малкия юнак ще бъде здрав.

# 169
Г-жа Стратиева, изобщо не обръщайте внимание, то е ясно. Както се казва, глупостта ходи по хората.  Hug
Как е големият боец?

В първият момент останах, като гръмната, защото аз никога НЕ съм апелирала-Не ходете там, а просто бъдете предпазливи. Ама хора всякакви, човеци малко, а нетолерантни персони-още повече. Но да бъдат здрави.
Боецът е вече 1,800, но още не се справя с дишането и това затруднява прегледи на очите, за които трябва да бъде разкачен от апарата. Има и киста на мозъчно стомахче, но вярвам, че всичко ще се оправи, няма да има поседици и ще расте здраво и много обичано детенце. Моля се, искам го и вярвам, че ще бъде така.
[/quote
.

Стискам палци и знам, че малкия юнак ще бъде здрав

# 170
  • София
didi84s, когато прочетох историята ти, цялата се разтреперих, защото това все едно е моята история със съвсем малки разлики отпреди 7 г. в Шейново. Аз също забременях с помощта на д-р Стаменов и родих в 28г.с. при подобни обстоятелства. Втрещена съм, че подобно нещо се случва в болница "Надежда". Съчувствам много и на теб, и на bstratieva. Стискам палци и на двете бебчета. В Педиатрията са в добри ръце. Там на моя син лекуващ беше д-р Георгиева, която е невероятен Лекар и Човек. Ако имате въпроси и притеснения за децата, тук в бг-мама има раздел с много отзивчиви майки, а също има и група за взаимопомощ във фейсбук https://www.facebook.com/groups/306806989433813/. Можете винаги да ми пишете на лични. Задължително подайте оплакване в болницата и също в медицински одит. Аз не го направих и съжалявах после.

# 171
  • София
Подобни случаи има във всяка една б-ца за съжаление. Във всяка една б-ца има слаби звена, специалисти или просто лошо стечение на обстоятелствата. Важното е да се реагира от съответните здравни заведения, за да не се увеличава броят на такива случаи, а да се минимизира. Чудно ми е, че все още реакция няма.

# 172
Подобни случаи има във всяка една б-ца за съжаление. Във всяка една б-ца има слаби звена, специалисти или просто лошо стечение на обстоятелствата. Важното е да се реагира от съответните здравни заведения, за да не се увеличава броят на такива случаи, а да се минимизира. Чудно ми е, че все още реакция няма.

Както казах, след празниците ще изпратя и моята и на Диди историята, на д-р Стаменов. Ще го информирам, а той какво ще предприема е негово решение. Имам ли отговор, ще го споделя задължително.
Поздрави и на всички мами  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 173
Ами ще видим, много мо е интересно. Аз лично вярвам в идеализма на др Стаменов, но ще се види каква е реалността. За съжаление и АРТ и родилното на болницата се пукат по шевовете и при тоя наплив от пациенти май не им пука много че някой ще се откаже да ражда там.Тъжната истина в БГ е че ако не се вдигне здрав шум нищо не става, но ще видим, дано ни опровергаят.

# 174
  • София
И на мен ми се иска др Стаменов да реагира по някакъв начин. Не знам даже, защо още чака. Едва ли не е чул за случката?!

Напливът говори, че има сериозна нужда от подобни болници и не говоря само за репродуктивен сектор. Не мога да разбера, защо не се дадат едни милиони, с които МД, Шейново и родилните домове в обласните градове да се направят кукли? Освен техника да има нормални битови условия, нормални условия за работата на персонала, удобства и т.н. В крайна сметка там се ражда живот.

# 175
За мен болница Надежда беше най-добрата болница, въпреки, че роднините ми бяха скептично настроени аз бях сигурна и ги убеждавах, че съм в изключително добри ръце. Но уви, сега като чуя за болницата и тръпки ме побиват. Жалко е защото там наистина има добри лекари и акушерки, но има и такива, които не заслужава да са акушерки и лекари в никоя болница (Милена Трайкова,Лиляна Дойнова, Валентина Александрова и д-р Стоянова) цитирам ги поименно, те са моят горчив спомен от болницата освен всичко което преживях с раждането. Наистина се надявам, че д-р Стаменов ще разгледа сериозно случилото се и ще вземе мерки да не се случва, както и изброените по горе личности да се научат да бъдат на първо място хора и истински акушерки и да си припомнят значението на думата акушерка.

# 176
didi84s, когато прочетох историята ти, цялата се разтреперих, защото това все едно е моята история със съвсем малки разлики отпреди 7 г. в Шейново. Аз също забременях с помощта на д-р Стаменов и родих в 28г.с. при подобни обстоятелства. Втрещена съм, че подобно нещо се случва в болница "Надежда". Съчувствам много и на теб, и на bstratieva. Стискам палци и на двете бебчета. В Педиатрията са в добри ръце. Там на моя син лекуващ беше д-р Георгиева, която е невероятен Лекар и Човек. Ако имате въпроси и притеснения за децата, тук в бг-мама има раздел с много отзивчиви майки, а също има и група за взаимопомощ във фейсбук https://www.facebook.com/groups/306806989433813/. Можете винаги да ми пишете на лични. Задължително подайте оплакване в болницата и също в медицински одит. Аз не го направих и съжалявах после.
Здравейте annie13, благодаря за подкрепата, аз както написах по долу вярвах, че Надежда е изключително добра болница и всички лекари са професионалисти, затова не съм подбирала кой ще ми следи бремеността, а се записах при който имаше час с убеждението и от регистратурата,че ако не съм доволна ще мога по всяко време да сменя лекаря, но после нещата се промениха. Радвам се, че преместиха бебчето ми от болницата, д-р Георгиева и изключителен професионалист и знам, че детето ми е в много добри ръце.

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 07:36 от didi84s

# 177
bstratieva и didi84s, радвам се, че малките душици се оправят!  Hug
Благодаря Ви, че въпреки всичко  през което минавате, намирате време да ни информирате. Надявам се  по този начин да спестите терзанията на други семейства.
Безочливото отношение на някои хора, няма граници.
Кураж, мили дами!

# 178
Благодаря Ви, че въпреки всичко  през което минавате, намирате време да ни информирате. Надявам се  по този начин да спестите терзанията на други семейства.
Кураж, мили дами!

Много благодаря. Силно се надявам, да предпазим, да спасим някого. И отново казвам, аз, Диди споделихме историите си, а всеки сам решава за себе си.
п.п. Мили мами, вчера 5.3. 2017 в 18:10 изпраих на д-р Стаменов двете истории, още нямам обратна връзка. Имам ли такава, ще споделя. И аз искам силно да вярвам, че ще предприеме нещо и отново ще превърне болницата в желано и предпочитано място, защото в противен случай - жалко, много жалко...

# 179
Непременно ни напиши, ако има някакъв отговор и ответна реакция.
Кураж, мили дами!

Много благодаря. Силно се надявам, да предпазим, да спасим някого. И отново казвам, аз, Диди споделихме историите си, а всеки сам решава за себе си.
п.п. Мили мами, вчера 5.3. 2017 в 18:10 изпраих на д-р Стаменов двете истории, още нямам обратна връзка. Имам ли такава, ще споделя. И аз искам силно да вярвам, че ще предприеме нещо и отново ще превърне болницата в желано и предпочитано място, защото в противен случай - жалко, много жалко...

Общи условия

Активация на акаунт