Охлювчета от бутер тесто-сладки и със сирене!

• 49 251
  • 117
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Направих ги станаха много хубави!  chef

# 46
Опита ми беше ПЪЛЕН ПРОВАЛ #Cussing out
Тестото май беше много меко и като го навивах то направо се сплеска, плънката пък беше май много течна и се изля от разплесканото тесто...а като се опитах да го нарежа #Crazy стана пълна трагедия...всичко отиде на боклука. Embarassed Embarassed Embarassed
Кажете как го режете и колко ви е студено тестото...абе въобще ПОМАГАЙТЕ чЕ МНОООГО НИ СЕ ХАПВАТ ТИЯ ОХЛЮВчЕТА
 Joy

# 47
  • Пловдив
И моята планка изтече но като го нарязах я сложих от горе другия път сигурно няма да сложа кисело млеко да е по гъсто.Тестото не трябва да е много меко.Моето беше замръзнало и го оставих за 2 часа горе долу да се отпусне.Реже се с много остър нож!

# 48
  • София
Аз ги направих със стафиди и захар, успях да ги нарежа, но при печенето част от захарта ми изпадна в тавата, карамелизира се и след това едвам ги "остъргах" от тавата Embarassed

# 49
Тия сладките са направо супер! Само че ако останат, аз не ги покривам - у нас твърди се харесват още повече!

# 50
Леооооооооооо, пак нещо хубавооооооооооо. Heart Eyes

# 51
Мммммммм, лесни са, а изглеждат и вкусни.
МИСля да опитам.
Благодаря на Лео за рецептата.

# 52
  • София
Направих соленките и сладките,станаха любими на моите мъже!Бързо,лесно и много вкусно!Благодаря на Leo за рецептата!

# 53
  • casa dolce casa
Вчера направих солените.Аз за първи път купувам бутер тесто и бях малко изненадана,че е с маргарин а не с масло.Като изключим тази подробност бяха много вкусни.Някой знае ли дали има по магазините истинско бутер тесто?

# 54
  • Пловдив
Правих ги два пъти с различно тесто.Първото тесто беше на Бела опаковката му беше квадратна и от горе имаше снимка на лазани-станаха страхотни.Второто пак беше на Бела но беше опаковано като точените кори продълговато, от него станаха много мазни.

# 55
 Peace страхотни стават.Аз като любител на гозбите от бутер тесто  Simple Smile А аз имам една рецепта за празници винаги ги прая стават страхотни и мн се харесват от гостите а и ние в къщи много ги ядем.Значи правя кошнички от тестото изпичам ги и после ги пълня със салати например руска или снежанка стават наистина разкошни и на вид и на вкус  Grinning

# 56
Благодаря на  LEO za лесната и вкусна рецепта,
ето ги и мойте охлйув4ета.
 В ената 4иния са със сирене и яйца, в другата и с бекон zа проба

Вкусотияяяяяяяяяяя.
При мен се полу4иха мъни4ки може би 6_7 см. Твойте по_големи иzглеждат.
  bouquet

# 57
Аз правя отдавна такива охлювчета,само че моята рецепта е по-различна:
разстилам листа и намазвам с лютеница,отгоре слагам шунка,кис кластавички,маслини,сирене.Навивам на руло и нарязвам на охлювчета,поръсвам с кашкавал и пека.Правила съм и сладки,с шоколад,мед,конфитюр каквото се сетите става

# 58
  • Стара Загора
Аз правя отдавна такива охлювчета,само че моята рецепта е по-различна:
разстилам листа и намазвам с лютеница,отгоре слагам шунка,кис кластавички,маслини,сирене.Навивам на руло и нарязвам на охлювчета,поръсвам с кашкавал и пека.

Точно това търсех.Мини пици.

# 59
Ще ги направя като си дойде Ния.

Общи условия

Активация на акаунт