Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 15 тема

• 140 578
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ами като правя поддържащи на 2 месеца...не знам какво се случва с филъра. То и сега имам, но съм за попълване на назолабиалните вече и без това и няма да забележа, ако Легаси-то го "изяде"..

# 586
  • Prismatica Aerie
Здравейте,
някой има ли впечатления от филъри Perfectha, конкретно за попълване на назолабиални?

# 587
Здравейте,
някой има ли впечатления от филъри Perfectha, конкретно за попълване на назолабиални?
Catalano, не знам на каква възраст си, но моя приятелка използва Хайфу като процедура за подмладяване за премахване на назолабиални бръчки, а пък на по-късен етап ще пробва с филъри. По принцип процедурата, за която ти казвам се прави преди тях. Друго, което мога да те посъветвам е да оправиш обема на устните, защото като се коригира, тогава и гънките около тях няма да ги има, защото ще бъдат издърпани от новия обем на устните. Филърите  на Перфекта не ги познавам, но със сигурност ще ги проуча.

# 588
Скрит текст:
На мен само не ми е ясно, след като приключа Легаси пакета, после като го поддържам на 2 месеца и междувременно сложа ботокса, няма ли вероятност да се изпари много бързо? След като не препоръчват Легаси след филъри и ботокс, защото ги разгражда бързо? Thinking Да не си дам парите така, на вятъра...
Сложих ботокс в гневната след 6-та легаси и преди първата поддържаща. Лекарката, която сложи ботокса каза, че Легасито щяло бързо да го разгради. Не питах какъв период от време трябва между двете процедури, поддържащата така или инак беше след седмица, та просто на легаси пропуснахме челото.

# 589
  • Пловдив

mamaden, ти какво слагаш в устните?

Някакъв френски филър, Хиулроника или нещо подобно звучеше. От самото начало започнах с него, стоматоложката работи само с него, отказва да ползва други, макар, че както тя казва на пазара вече има и по-евтини. Утре съм, не съм днес, заблудила съм се, ще разпитам повече за марката Peace.
Това за устните, иначе в скулите, Волбела Волюм беше ако не се лъжа. Леле...как се забравят тези неща. Имам си т.н. паспорт в който лепят стикерите, но не ми се рови да го търся да гледам.
Ефектът при устните, ме устройва много. Супер естествено стоят, това търся Peace

# 590
  • в 1001-та нощ
За Волбела - в устни лекари казват, че е гола вода, че са си изпатили с този продукт. И се коментираше, че и за лице е същата работа. А явно при теб се задържа?

# 591
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:
Здравейте,
Catalano, не знам на каква възраст си, но моя приятелка използва Хайфу като процедура за подмладяване за премахване на назолабиални бръчки, а пък на по-късен етап ще пробва с филъри. По принцип процедурата, за която ти казвам се прави преди тях. Друго, което мога да те посъветвам е да оправиш обема на устните, защото като се коригира, тогава и гънките около тях няма да ги има, защото ще бъдат издърпани от новия обем на устните. Филърите  на Перфекта не ги познавам, но със сигурност ще ги проуча.
Навършвам 42 тази година. Филъри съм слагала общо 3 пъти. Веднъж Restylane и два пъти Juvеderm. Доволна съм май, но много бързо се разграждат. Искаше ми се нещо, което да издържи над 4 месеца.
Ще проуча за Хайфу. Благодаря Peace

# 592
Мислех, че филърите издържат около година?

# 593
  • Prismatica Aerie
И аз така мислех. Или поне се надявах. Почти съм се отказала да пробвам пак.

# 594
Здравейте, бихте ли споделили, каква сума годишно отделяте за такива процедури. Вече съм на 42 години и ще започна вероятно с ботокс и филъри за назолабиални бръчки, но ако не мога да си позволя процедурите периодично, няма смисъл да ги правя еднократно. За това ми се иска някакъв ориентир.

# 595
Здравейте, бихте ли споделили, каква сума годишно отделяте за такива процедури. Вече съм на 42 години и ще започна вероятно с ботокс и филъри за назолабиални бръчки, но ако не мога да си позволя процедурите периодично, няма смисъл да ги правя еднократно. За това ми се иска някакъв ориентир.

Здравей Стефани , Ellanse е филър и биостимулатор има 4 вида от 1 до 4 години.Аз не съм го правила но две приятелки го сложиха ефекта и много добър.Аз съм на 49 г .и съм всеки месец на дерматолог за моя радост понякога ме поглежда и казва че всичко е ок .Това което аз плащам е най - ниска цена 500 до 2000 лв ., а също така съм пушачка което все още не се е отразило на лицето .

# 596
Благодаря ти за информацията, nkv_sz!  bouquet

# 597
  • в 1001-та нощ

Може и повече - индивидуално е, а зависи и от филъра  Peace

# 598

Навършвам 42 тази година. Дадох £300 за 3 зони ботокс (чело, гневна и пачи крак) януари, така като гледам скоро ще трябва да подновя. Мисля да сложа ХФ на назолабиално поне, не знам колко ще ми струва. Ако поставям 2 пъти в годината ботокс - това е £600, за ХФ може би още поне £300 за 1 мл (нямам идея какво количество не съм слагала досега). £1000 - £1200 на година мисля че е ок.
Апаратни процедури не правя, нямам време за тях.
Момичетата в БГ ще ти дадат по-добри варианти.

# 599
Аз отделям около $2,500 засега. Това е за филър в назолабиални и устни веднъж годишно. От друго към този момент нямам нужда. Филърът в назолабиалните на мен ми издържа цяла година, този в устните не издържа и месец.

Общи условия

Активация на акаунт