Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 15 тема

• 140 642
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Скрит текст:
Самсара, ти воля нямаш ли малко да по отслабнеш. newsm78
Mr. Green
Тъй като и др път сме си писали, си позволявам да ти пиша това. Peace
Късмет, мила, каквото и да предприемеш. bouquet

Нямам воля. Обичам да ям и ям каквото и когато си поискам цял живот, защото повече от 45 кила не съм била.
Сега съм 48 кг. Спортувам активно от една година и половина и мисля, че от това качих. Но не са само мускули, има и сланинка  Mr. Green

Не съм свикнала да се гледам с налели бедра, това е. И да, ужасно съм мързелива относно диети.

Joy И аз съм така с диетите. Никакво желание. Все пак имаш само -3 кг да отслабнеш.
Скрит текст:
За себе си разбрах, че най ми действа когато не ям след 5 часа вечерта. И според китайската медицина НЕ трябва да се яде между 19 и 22 часа. Тогава червата не работели. Ама пусто все хора около мен, ако вкъщи мога да тегля една нашенска, като съм навън няма как да стоя на "гола" вода в кръчма. Та, поограничих кръчмите и без туй не се пуши. Mr. Green Да, от спорт можеш да качиш. Особено ако похапваш след това. Не знам кога спортуваш, но има една максима: сутрин за здраве, вечер за отслабване. После не ядеш. Само водичка пиеш. Знам, че лесно се пише, ама трудно се прави. Виж и някакви хапчета за намаляване на апетита дали има при вас. Някой лекар да ти изпише 
  Hug

# 106
Dark Nebula, от легаси, при розацея са подходящи само пулсиращите магнитни полета - RF-ът се изключва или намаля много, както се прави под очите - буквално нищо не усещаш, няма затопляне, само движението на накрайника.

В Нирвана ли ходи?
Да, в Нирвана - ами мен ме обработваха по двата начина - едното загряваше много, другото наистина нямаше топлина почти и само под очите - казаха ми, че  е за капилярчета.

Последна редакция: сб, 25 фев 2017, 14:55 от Dark Nebula

# 107
Каква мезотерапия? Тя по скоро ще оправи контура около очите и ще иззпъне бръчките. Но мисля,че и легаси би имало такъв ефект. Пробвай първо тези , А ботокса остави като последен вариант
Може би плазмена, или с хиалуронова киселина? Но не знам дали е добре за зона, толкова близко под очите?

# 108
  • в 1001-та нощ
Dark Nebula, от легаси, при розацея са подходящи само пулсиращите магнитни полета - RF-ът се изключва или намаля много, както се прави под очите - буквално нищо не усещаш, няма затопляне, само движението на накрайника.

В Нирвана ли ходи?
Да, в Нирвана - ами мен ме обработваха по двата начина - едното загряваше много, другото наистина нямаше топлина почти и само под очите - казаха ми, че  е за капилярчета.

Мисълта ми беше, че както е било под очите - така е трябвало да е и по цялото лице, заради розацеята  Peace За да има положителен ефект  Peace

# 109
Записах си час при д-р Ванеска. Имаше свободен чак за 20 март  Grinning
Проблема са ми пигмнтните петна, които избиха пак 2 месеца след дълбокия хим. пилинг.
Ще видя тя какво ще препоръча

# 110
  • София
Привет,
Подариха ми ваучер за "IPL подмладяване и RF лифтинг на лице" и друг за "Мезотерапия за лице без игли".
Тъй като не съм правила нито една от двете процедури, въпроса ми е следния: Има ли значение коя процедура ще е първа и колко дни интервал между тях трябва да има ? И ако някое от момичетата тук ги е правило, да каже какво е усещането, има ли болка и какво евентуално мога да очаквам като ефект? Благодаря!  Hug

# 111
Днес направих първа процедура за крака и дупе LPG + легаси. Ще споделя резултат след 6та процедура. Предложиха ми да направя и криолиполиза за брич. Може ли мнения, ако някой е ходил?

# 112
Писах с д-р Ванеска. Каза, че за петната ще трябва да правим Акцент лазер.
Някой правил ли е? Каза, че два дни е зачервена кожата....

# 113
  • Пловдив
Аз съм два дни след втора процедура Вива. Всъщност това е "повторение" на първата, по причини, които съм споделяла по-напред в темата. Сега вече процедурата беше изпълнена много качествено Peace. Дамата работи със застъпване, по цялото лице, повтори на проблемните места с по-изразени бръчки Peace. Работи и зоната около очите Peace. Зоната около очите, се работи с намалени параметри Peace.
Петък и събота лицето ми беше доста червено, което си е напълно нормално. Умишлено я направих в петък, за да не плаша хората навън Laughing. Мисля, че утре вече ще ставам за гледане Laughing. На места вече са видими кафявите точици, интересно, че първо и най-видимо се появиха в зоната около очите. Сега идеално се вижда, колко добре е работено Hug.
Жаки, , бях обещала - Да, имат Легаси за лице. Момичето подробно ми описа действието на процедурата. Намирам я за особено подходяща като подържаща Peace. Аз мисля да се възползвам от нея, след като приключа със серията Вива Peace. Спомням си, че ти и съпругът ти, бяхте ходили до София за процедури. Мисля, че без притеснения може да се консултирате и ползвате Вега център в Пловдив, писала си, че ти е по-близо. Личната ми препоръка е да отидете на място, за разговор и консултация преди самите часове.
Съжалявам, че не се заинтересувах за името на момичето, което ми прави втората процедура. Много доволна останах. Препоръчвам. Ще попитам за името и, като ходя следващият път Peace

# 114
Мадамен, това казваш друго нещо, много се радвам че те компенсираха за първата процедура.
Питай за името на момичето,  за да искам при нея, че да не уцеля първата...За крака ще ида първо, за ад видя как работят, ако съм доволна ще направя и лице.

# 115
  • Пловдив
Мадамен, това казваш друго нещо, много се радвам че те компенсираха за първата процедура.
Питай за името на момичето,  за да искам при нея, че да не уцеля първата...За крака ще ида първо, за ад видя как работят, ако съм доволна ще направя и лице.

Ще попитам и ще пиша Peace. Наистина съм много доволна от работата и.

# 116
  • в 1001-та нощ
mamaden, много се радвам  Hug bouquet

# 117
Днес се зачетох за ревюта на Венус Фрийз и Легаси  в един сайт, в който споделят хора от целия свят за всякакви процедури. Много нисък рейтнг имат и двете процедури и масово негативни коментари за дългосрочни ефекти. Всичките положителни са само непосредствено след процедурите. Има потребители, които споделят, че са правили по 12 процедури и след една година състоянието на някои се е влошило дори.
Рейтинга на Фрийз е 33 %, на Легаси 50%. Видях, че и мезотерапията е с 30% също.

Обаче Glykolic peel e 100 %. Това ме изненада мен.

Все пак пишат определен брой потреbители в тези сайтове и не може да им се доверяваме на 100 прoцента.
Момичетата в темата, които правиха така обсъжданите последните няколко теми Вива и Легаси ще ни държат в течние за резултатите  Hug

# 118
Разпитвах и аз Венус Легаси за целулита специално на моя позната сестра й си е правила и каза, че от 10 процедури е имало ефект. Та като се замисля това си е над 1000 лв. и направо се чудя дали да почвам.....

# 119
Разпитвах и аз Венус Легаси за целулита специално на моя позната сестра й си е правила и каза, че от 10 процедури е имало ефект. Та като се замисля това си е над 1000 лв. и направо се чудя дали да почвам.....
newsm78 Зависи от площта - и 3 процедури могат да струват над 1000лв - цял крак например или колена+бедро+седалище. Там 10 процедури са си 3000+ лв , 4000+ лв Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт