Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 15 тема

• 140 703
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте,искам да попитам ,някой да си е правил мезотерапия на лице и по-точно -околоочна.
Решила съм се,но не знам къде в Бургас да отида.Ще съм благодарна за препоръки дами  Sunglasses

Правила съм мезо на цяло лице и под очна зона. Ефекта при мен беше УАУ, но преполагам е до кожа +  който ти я прави.
Аз правих преди 3 г мезо на деколте, още кожата ми е като на млада дама. Фина, нежна кожа. Предполагам зависи кога се започва. Обяснено ми беше, че колкото по-рано, толкова по-добре. Peace Последващите грижи са много важни, ама аз лично не полагам. Mr. Green
За Бургас не знам към кого да се обърнеш. Но тук има момичета от Бургас, ще пишат. Или потърси в търсачката- Мезотерапия. Прозореца по средата, най-горе. Peace

# 181
Mayyal, ти къде прави мезо?

# 182
  • София
Mayyal, ти къде прави мезо?
В София при
Скрит текст:
Мария Балабанова
. bouquet

# 183
Моля те за координати на лични bouquet

# 184
Нека да са мускули.

Някой беше казал - 'Жената трябва да е статуетка, не Айфеловата кула'.  Peace

От липо не знам имам ли нужда за брича и 3 кг. С дрехи см си ок, но на плажа е ужас. Мм казва че съм супер - ама нали знаете - в главата е! Един ден като спечеля от тото ще напусна работа и ще ходя като приятелката ми по цял ден на фитнес (тя не е слаба никак) и ще организирам благотворителни събития.

Предполагам ти си в скандинавски страна или Холандия - там наистина някои са много красиви. И спортуват.

Тук са като магарета. Грозни, едри, разплути. Извинявам се.

В Холандия се предвижват основно с велосипеди,освен това спортуват наистина много. Тук дебели и разплути хора са въждала точно два броя,като и двамата бяха върху велосипеди. Структурат аим е различна-аз съм 177 ,в БГ минавах за сравнително висока,тук съм по-скоро ниска.

Жена 177 см ниска ?!  newsm78 #Crazy Колко са високи там?
2м ?

Да.Дори твърде често ги подминават. Жените също Laughing Ама това не  епо темата. Някой да си е правил повдигане на горен клепач във "Вега център" в Пловдив? Мислех да опитам,но ми казаха,че времето няма да ми бъде достатъчно,тъй като за видим резултат се искат три процедури.

# 185
Здравейте,искам да попитам ,някой да си е правил мезотерапия на лице и по-точно -околоочна.
Решила съм се,но не знам къде в Бургас да отида.Ще съм благодарна за препоръки дами  Sunglasses
Правила съм си RRS® HA EYES околоочен контур- 4 процедури. Ами аз ли съм много взискателна , но някаква разлика с уау ефект не намирам.

# 186
Доволна ли сте от резултата на мезото и къде го правихте?
Доволна съм само от околоочната, правила съм я три пъти в Скин лайн.

коя точно процедура е това на Скин Лайн, и аз искам околоочна там - насочила съм се към Мезотерапия Teosyal Redensity

# 187
по-скоро ме интересува получава ли се някакво подпухване , подутина на скулите, все пак е филър ?

# 188
Ще пробвам,решила съм и ще пиша за резултата другата седмица.

# 189
Здравейте мола за помощ, коя от двете процедури има по добър ефект срещу хиперхидроза.?

# 190
След Хайфу има ли възстановителен период?

# 191
Може ли да ми препоръчате салон в Пловдив за химичен пилинг, мезотерапия и филъри?

# 192
Здравейте,момичета.
Доста размишлявах каква процедура да правя и понеже ми препоръчахте Вива,реших че това ще е.
МИсля да си направя 1 пр. Венус Вива + Хидрафейшъл, Интрасютикълс и Венус Легаси x 3 .Силно се надявам да има резултат.
Питането ми е към момичетат,които правиха Вива в Нирвана: И в двата им салона ли разполагат с необходимата апаратура и обхваща ли се заоната около очите?!?

# 193
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Здравейте,момичета.
Доста размишлявах каква процедура да правя и понеже ми препоръчахте Вива,реших че това ще е.
МИсля да си направя 1 пр. Венус Вива + Хидрафейшъл, Интрасютикълс и Венус Легаси x 3 .Силно се надявам да има резултат.
Питането ми е към момичетат,които правиха Вива в Нирвана: И в двата им салона ли разполагат с необходимата апаратура и обхваща ли се заоната около очите?!?

Веднага отговарям!
Аз също взех този пакет в Нирвана.
Вива имат само в салона в Павлово.
Днес я правих. Simple Smile
Другите процедури ще правя в салона в центъра

# 194
dtra ,много благодаря Wink А ти ли искаш другите да са в салон в центъра или там могат само?

Общи условия

Активация на акаунт