✫ ღ Serenay Sarikaya ღ - Серенай Саръкая / В очакване на Fİ,Çi,Pi - Тема 14

• 66 736
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Викииии newsm09 благодаря ти  love001 love001 love001

Наистина страхотни сцени между Чичек и Доан  Peace Peace Peace
И изиграни така,че да искаме мнооого още  Praynig Praynig Praynig

http://www.haberturk.com/yazarlar/esin-ovet-1064/1437459-serenay-cok-dogru-isim
Есин Овет казва,че Серенай изглежда страхотно във фрагманите на Фе и чака с нетърпение да я гледа. Чела е книгата и е сигурна,че с играта си бързо ще я накара да забрави колко се е ядосвала,че я няма на екран дълго време.... Peace

Последна редакция: нд, 26 мар 2017, 18:00 от Niky Kotceva

# 226
Привет  wavey wavey

bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

И Чичек успя да ме плени  Party Party Party

# 227
Джан... newsm03

Игривка. Wink Laughing Laughing

Привет,сладки! Hug
Днес е ден за избор  Peace ,гласувахте ли? Sneaky

# 228
Ето го и Джан

Аз чакам Дениз  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 229
Ето го и Джан

Peace Hug

Crazy

# 230
Ето го и Джан

От падругите.  Peace
Скрит текст:
-Человечество дерьмо. Умирает из-за голода, аварии, болезни и смертности. Что, вы решите почувствовать, то и почувствуете. Дизайн планеты устроен так, которая отвечает существующему желанию. Не пускайте все на самотек. Только желайте. Но, будьте внимательны, когда что-то желаете. Потому что, очень сильно захотите, обязательно будет вашим.

Вени  Hug и аз така.

Но и професорЕ много готин. Crazy Тази роля му прилепна на Озан като ръкавица.

https://www.instagram.com/p/BSGgXXsF3rv/

# 231
Здравейте Hug
Хайде,чакаме нашите на власт Joy Joy Joy Joy

Благодаря за Озанчик и фрагман  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes страОтен е ,беее  Flutter

Ха,ха-била станала Серенай Каракая  hahaha Wink

Пак  страхотна песен и хващащо гърлото изпълнение  Peace

Каква е лисичка  Grinning Whistling Whistling

Как не се стърпя да отвори кутията ooooh! Embarassed изкара тайни,скрити от миналото и отнесли истини от настоящето  Sad

Последна редакция: нд, 26 мар 2017, 18:06 от Niky Kotceva

# 232
  • Ruse, Bulgaria
Фи Чи Пи ( Фи ) - Джан Манай Трейлър - Бг Субтитри

# 233
Синан  bouquet
Професорето ни много психо,много куку ....  newsm09 newsm09 newsm09 с тоя поглед,бррррр  ooooh!  де да беше от уискито,холан  newsm47 newsm47 newsm47

https://www.gecce.com/fotogaleri-serenay-sarikaya-ygsyi-kacirdi
Хади стига бе  smile3506 smile3516 аз тъкмо си викам,че е време и за изпити Stop
Като  си я знаем колко си гони нещата Thinking нещо не мога да го приема това  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 234

Благодаря за превода! bowuu И този път ми спести редене на фрагман. Laughing

# 235

Здравейте Hug
Хайде,чакаме нашите на власт Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Благодаря за Озанчик и фрагман  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes страОтен е ,беее  Flutter

Ха,ха-била станала Серенай Каракая  hahaha Wink

Пак  страхотна песен и хващащо гърлото изпълнение  Peace

Каква е лисичка  Grinning Whistling Whistling

Как не се стърпя да отвори кутията ooooh! Embarassed изкара тайни,скрити от миналото и отнесли истини от настоящето  Sad

Ники   Laughing ,а ще ги дочакаме ли? Wink Joy Joy  
Всички са маскари,както казва Алеко,но да  са наши. Mr. Green Mr. Green
Р.Р.На Ламбо му е време да излезе в пенсия от политиката. Joy Joy

Синан  bouquet
Професорето ни много психо,много куку ....  newsm09 newsm09 newsm09 с тоя поглед,бррррр  ooooh!  де да беше от уискито,холан  newsm47 newsm47 newsm47

https://www.gecce.com/fotogaleri-serenay-sarikaya-ygsyi-kacirdi
Хади стига бе  smile3506 smile3516 аз тъкмо си викам,че е време и за изпити Stop
Като  си я знаем колко си гони нещата Thinking нещо не мога да го приема това  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Синан,благодаря! bouquet
 Joy Joy Joy Куку, ама симпатяга Crazy с обаяние и чар. Party

Отговорът на Серенай. Peace За пореден път пишат измислици.И тя се чуди защо...  Twisted Evil

Последна редакция: нд, 26 мар 2017, 20:52 от vikktory

# 236
Цитат
Ники   Laughing ,а ще ги дочакаме ли? Wink 35 35  
Всички са маскари,както казва Алеко,но да  са наши. Mr. Green Mr. Green
Р.Р.На Ламбо му е време да излезе в пенсия от политиката. 35 35
Вики  Grinning
Сега идва най-сладкото  Wink Wink Winkнаши,ваши и не толкова  Whistling да си разделят баницата и дяловете  Wink
Стефчо имах чувството че ще каже ..."Моето момиче имаш страхотни очи Joy Joy Joy я изключи камерата " hahaha hahaha hahaha
И да дръпнем по фас  Party

Все суперски бащи й се падат Peace  направо се замислям за "Фи" че е време да се смени статуквото Party

За равновесие  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Защото само вижте една девочка какво и написала за Озан във Фи  newsm62 smile3503 newsm62
Скрит текст:
а здесь просто феерия его сногсшибательная харизма и мимика доведут нас чуть ли не до оргазма 🆘🔞   newsm09 smile3534      
Цитат
Отговорът на Серенай. Peace За пореден път пишат измислици.И тя се чуди защо...  Twisted Evil
Хич да не се чуди Naughty А да ни покаже студентската книжка  Peace Grinning Grinning

Последна редакция: нд, 26 мар 2017, 23:08 от Niky Kotceva

# 237
Добър ден  Hug

Успешна нова седмица  Grinning

# 238
Добро утро на всички!  Hug Благодаря за всичко споделено. bouquet bouquet bouquet bouquet
Остават броени дни до заветната цел, чакам с нетърпение, макар че най- вероятно няма да съм на линия. ooooh!
Синан bouquet bouquet bouquet огромни благодарности за превода на гранде професоре. Peace
Момичета благодаря за всичко споделено, значи вече имаме наличен филма на Сери, най-накрая. Аз няма да го гледам докато не излезе на по- достъпен език. Grinning Grinning Grinning

# 239
Привет,момичета!  Hug  Grinning Успешна и усмихната нова седмица!

От руски фен на ДжанДу. newsm47

http://www.ranini.tv/haber/23363/1/vodafone-puhutvnin-ilk-orijin … ana-sponsoru-oldu

Vodafon е официален спонсор на поредицата "Фи".

Керем Чатай: Ние търсехме оригинално съдържание,за да започнем излъчване на онлайн платформата. Нашата цел е да се обърнем към по-широка аудитория. Усетихме такъв потенциал у "Фи".Силни герои, модерна и смела историята,в коята всеки герой, показвайки слабостите си, не се отказва, не спира да  иска повече,цели се по-високо. Най-много бяхме впечатлени от усещането за свобода в процеса на създаване. Свобода в процеса на производство,без ограниченията на обичайните правила на турската система, както и почти самофинансирането. Като се има предвид съдържанието, форматът и индустриалните новости/експерименти/, бих нарекъл "Фи" революционен проект.

Стара дружка, Дидем Сойдан... и онзи млад левент Едис,който искаше да прави дует със Серенай. newsm47

Ники  Hug ,Ламбо взе да дава фира напоследък.  Mr. Green Всеки път когато му гостува екип по време на избори се държи арогантно и високомерно.

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 17:17 от vikktory

Общи условия

Активация на акаунт