Дневникът тема 76 - Да отслабнем всички заедно!

• 49 003
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Духче, аз не се предавам, все някога ще му намеря цаката Wink
Усещам се, че съм на прав път и ще ми се получат нещата.

Нали се оплаквах, че няколко дни малко попрецаках яденето, та днес сутринта замерването какво показа - аз все така съм си 64кг, качила съм 600 гр от миналата седмица (нормално с това ядене), но за сметка на това съм свалила по 1см от мерките!
Значи все пак добре ми се отразяват тренировките  Simple Smile

По случая днес ми беше слаб апетита, та ядох само омлет със сирене и гъби за обяд, следобедна и вечеря по една ябълка.

Мишока, според мен ти е ок яденето  Peace
Можеш да пробваш в такава салата да слагаш варени яйца, става ужасно вкусно.

Deziderata,
Завижд за бицепсите  Wink

# 61
Маронка - браво бе момиче Simple Smile

Мишока - аз не разбирам, по-вещите да кажат. Причинила съм си какво ли не на тялото и стомаха и сега съм в процес на търсене на баланса. На мен ми се струва ОК, но наистина не съм сигурна, че разбирам достатъчно Simple Smile

Deziderata
- честито! Мернах те в темата за тичането, тичаш ли все още?

Официално съм болна  Sick

# 62
  • София
На мен днес не ми мина много добре денят, не ми се спортуваше, но и нормално - нисък прием на калории + първи дни на мц. Добре, че поне направих една разходка 3 км, два пъти правих планк и веднъж лицеви по схемата.

За сметка на това имам стабилен минус от кефира, четвъртък ще се отчета и тук, но трябва да съм слязла до тогава под 60 кг, ако не прецакам нещата.

# 63
  • София
И аз имам стабилен минус от кефира вчера,може и да достигна -2кг до 8.3.
Днес съм на лпиджи а след него свалям доволно.

# 64
Добро утро, момичата! Все нямах време да пиша напоследък, но ви чета редовно  Wink Вече затвърдих мерките си стабилно - талията е 63, а дупето 94, бутчетата само варират между 55 и 54, но сигурно е от мястото, където се меря, уж гледам да е на едно и също, но може и да мърдам  Laughing В неделя бях на шопинг разходка и за пръв път в живота си се намъкнах в размер XS яке  Shocked  Хич не очаквах да ми стане нещо такова, но мама настоя да го пробвам и то взе че ми стана, но цената ме отрезви и не го купих, от което съм много горда, че една рокля чаками щеше да стане интересно с финансите hahaha
Не знам от къде, но вчера тата беше купил шарена сланинка, която много обичам Embarassed Ами, хапнах четири - пет парценца на обяд и толкова на вечеря с варено зеле  Embarassed При мен никога мазното не е било проблам за фигурата за разлика от въглехидратите, но въпреки това се "наказах" с пет минути повече на кростренажора  hahaha Понеже съм добра душа помогнах онзи ден на колежка и тя жената за благодарност ми купила голяма кутия бонбони "Рафаело", които страшно обичам, но за сега удържам фронта  Joy

# 65
Духче, няма проблем тогава Hug
Мислите ли, че ям малко? Все пък съм доста килограми, а не искам да сваля бързо, защото ще се нацепя, а после и ще ги върна. Sad Споделям ви менюто ми за днес

Закуска - 50 гр хляб с 3 малки резанчета моцарела, 1/2 авокадо, 3 чери доматчета
Кафе с мляко - някъде към 11
Обяд - риба тон, може би към 150 гр Embarassed, една печена тиквичка с чесън и 2 лъжици кисело мляко
След обед - малка зелена ябълка
,Вечеря - пилешко месо със салата( рукола, бейни спанак, 6-7 чери доматчета, 1/2 авокадо, 50 гр сирене, краставица).  -- не успях да изям и двете

Желая ви много успешен вторник, красавици bouquet Hug

Мишока, ако ми напишеш ръст, ,кг и физическа активност, мога да ти ги сметна довечера. Може и на лични, ако имаш притеснения Simple Smile

# 66
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И аз вчера бях режимна,даже и се поразкърших във вкъщи.Правих упражненията на Джой.Имам минус от 1.3кг.

# 67
Здравейте момичета. Днес е един прекрасен, слънчев ден - перфектен за една хубава тренировка  Hug  newsm39

Закуска - 50 гр хляб с 3 малки резанчета моцарела, 1/2 авокадо, 3 чери доматчета
Обяд - риба тон, може би към 150 гр Embarassed, една печена тиквичка с чесън и 2 лъжици кисело мляко
,Вечеря - пилешко месо със салата( рукола, бейни спанак, 6-7 чери доматчета, 1/2 авокадо, 50 гр сирене, краставица).  -- не успях да изям и двете

Мисля, че менюто ти е страхотно и изобщо не ми се вижда да е много. Дори от моя гледна точка е повече, от колкото аз бих изяла  Peace

georgieva88 - не го мисли якето. Сега гледах прогнозата за времето - идва времето за роклите вече, а като те чета си съвсем готова да ги посрещнеш  Peace

Госпожица Дух - благодаря за вчера  Hug

Ето една хубава и мотивираща статия от мен

http://www.osata.eu/badi-krasiva/zdrave-i-dieti/otslabvane-bez-d … jo-jo-efekt-6325/

Аз за сега съм на кафе с мляко и след малко отивам до залата, за да потичам на пътеката. Записах си час за спининг утре - ще докладвам, като се върна. За днес ще съм на свински пържоли със салата и малко катък

Успешен ден на всички  bouquet

# 68
Скрит текст:
Здравейте момичета. Днес е един прекрасен, слънчев ден - перфектен за една хубава тренировка  Hug  newsm39

,Вечеря - пилешко месо със салата( рукола, бейни спанак, 6-7 чери доматчета, 1/2 авокадо, 50 гр сирене, краставица).  -- не успях да изям и двете

Мисля, че менюто ти е страхотно и изобщо не ми се вижда да е много. Дори от моя гледна точка е повече, от колкото аз бих изяла  Peace

georgieva88 - не го мисли якето. Сега гледах прогнозата за времето - идва времето за роклите вече, а като те чета си съвсем готова да ги посрещнеш  Peace

Госпожица Дух - благодаря за вчера  Hug

Ето една хубава и мотивираща статия от мен

http://www.osata.eu/badi-krasiva/zdrave-i-dieti/otslabvane-bez-d … jo-jo-efekt-6325/

Скрит текст:
Аз за сега съм на кафе с мляко и след малко отивам до залата, за да потичам на пътеката. Записах си час за спининг утре - ще докладвам, като се върна. За днес ще съм на свински пържоли със салата и малко катък

Успешен ден на всички  bouquet
Тиражът на книгата не е изчерпан..има я по книжарниците.    Laughing
Иначе, съм съгласна напълно с доктора.Диетите не помагат, а основно вредят.
И да, от мазнината не се пълнее, а се отслабва.При това лесно и без глад.
4."Човек трябва да е здрав, за да бъде слаб.Отслабването е само следствие на нормализирането на процесите в организма."-абсолютно вярно.И изпитано на собствен гръб....    Laughing
Днес бях на пазар и какво купих:пуешки бутчета, свинска мас, Бри, бекон, животинска сметана, кашкавал.Все мазнини....     Mr. Green
Закусвах бекон на тиган, варено яйце и домат.Ще обядвам наденица и салата.Вечеря-пуешките бутчета сготвени със зеле, салата.

# 69
  • Има много детски смях.
Ох, и аз нещо напоследък доста се подхлъзнах в капана на непрестанното тъпчене буквално с всичко... Направо не мога да се позная и имам чувството, че сеи причинявам нещо ужасно саморазрушително. За чувството на вина в случая и дума няма да отварям. Отделно си навехнах доста сериозно глезена, налага ми се да я карам по- спокойно, поради тази причина не спортувам и на моменти от сърце не мога да се понасям.  ooooh!

Въпросната книга за "Размера" има ли я някъде качена, пък да си я сваля?  Laughing Гледах представянето й преди няколко месеца, доколкото си спомням, методът се върти основно около ВМ хранене, но имаше някои елементи, които и доста се разминаваха със стандартното ВМ- НВХ.  Thinking

Планът за храна днес:
Скрит текст:
- домашно приготвена баница (с минимално количество кори, много мляко, сирене, ементал, моцарела), 2 кисели краставички, портокал;
- печено прясно зеле на фурна, което аз обикновено ям със сметана или пълномаслено кисело мляко;
- ако ще има следобеден снак, още не зная какъв ще е, ще се постарая да е някакъв плод, или- в случай, че съм по- гладна- ще доям баницата, може пак с портокал, много ми харесва тази комбинация напоследък;
- обезкостен свински бут с домати, моркови и патладжани, приготвен в слоу кукъра, гарнитура- печено прясно зеле, чаша- две червено вино.

Последна редакция: вт, 21 фев 2017, 13:30 от Umma

# 70
Какво правите с кефира - като разтоварващи дни ли?
И откъде го взимате, само в Берьозка ли има?

Сутринта 20мин йога и закусих 1/2 кис.мляко с овесени ядки, чия, с няколко ореха, бадеми, фурми и годжи бери.
За обяд салата моркови, яйце, синьо сирене, ленено семе, зехтин.
Вечерята ще ми е ранна - омлет със сирене и 2-3 резенчета френски салам.

Довечера съм на тренировка по муай-тай, там ни изцеждат направо, затова днес ми е повече хапването.

За съжаление съм с нередовен стомах, надула съм се днес и има вероятност утре кантара да ме изненада неприятно  Confused

Относно статията и книгата - нищо ново не казва, предполагам че няма някоя сред нас да не ги знае тези неща... въпроса е да започнем да ги прилагаме на практика  Wink

# 71
  • Има много детски смях.
Кефирът в Бг май наистина го има само в руските магазини.  Peace
Да кажа, че който не може да си намери кефир, успешно може да го замени един по- гъст айрян.  Laughing
Да не говорим, че кефирът има доста специфичен вкус, който не на всеки му харесва. Особено за българския вкус към млечни продукти е доста резлив и специфичен.  Peace

# 72
Ума - много се радвам да те видя и тук. Дали ме помниш?  Hug
Аз четох за кефира, виждала съм го в берьозка, но пак не виждам голяма разлика с нашето кисело мляко - сигурно нещо не разбирам?

След ВХ бях с кило и 700 гр. на горе - такова чудо не ми се беше случвало, явно бях задържала много вода. Днес след плодов съм минус това кило и 700 гр., демек на изходна позиция (до под кривата круша)
За днес плана и храната са
З - фреш от портокал и грейпфрут
О - тилапия на фурна с животинска пълномаслена сметана, броколи и моркови, сол и черен пипер - филийка пълнозърнест хляб от лимец и спелта със сушени домати.
В... ще го мисля, белтъчно ще да е.
Скрит текст:

Вяра
- няма за какво да ми благодариш. Аз ти благодаря  bouquet (голямо благодарстване стана, Вярка ми облече аватарчето, иначе още щях да съм розова и безлика  Mr. Green Laughing)

Скрит текст:
Аз... няма такива боли в гърлото и подути лимфи. Кафето не мога да си изпия, слюнката не мога да си преглътна. Болка... ужасна. Като парцал съм, а много ме е яд - искам да съм активна и работа имам и не става... сега отивам на лекар. Цяла нощ не спах от болка.

# 73
Аз се включвам с едно бързо питане. Много съм гладна, а ще мога да ям чак към пет :/ Дали мога да мина да си взема една гъбена крем супа? В нея има картофи, гъби, масло, сол.. или да си чакам до 5. Sad

# 74
Духче, това 90 днвената ли е? Аз бях свалила 15те килограма с нея и бях доволна, но трябваше да я спра поради малкото количество протеини. Sad

Общи условия

Активация на акаунт