Дневникът тема 76 - Да отслабнем всички заедно!

• 49 002
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
Да се примъкна и аз в новата тема и ще ви чета после  bouquet Днес нищо интересно при мен, мерките са същите, което ме радва  Sunglasses

# 31
Запис и от мен, за днес силова тренировка. Тази зима успях да си запазя кг от лятото, доволна съм.

# 32
Аз днес си издържах деня, тренирах, а сега ще ди гледам сериалчето с моята най-голяма любов - Том Харди Heart Eyes Heart Eyes

Успешна седмица на всички. bouquet

# 33
  • Пловдив
Вчера - плуване,
Днес - туризъм - 4ч ходене.

Обаче толкова много ядене изядох, иначе режимно.  ooooh!

# 34
Ния, добре си решила за картофите.
Аз си позволявам все още всяка седмица предимно картоф, по-рядко ориз, но винаги с месо и салата. Този път не се опитвам да огранича много въглехидратите, но се опитвам да не прекалявам и с мазнините.
Hello♥Jen, то това не е смешка, а си е жива истина. Да не си на пътя на гладна жена. Това за търпението и аз си го повтарям, особено като видя минус 300гр  Mr. Green за седмица. Една чаша вода и заминал ми минуса  Joy
В Париж аз се впечатлих много от една атрактивна верига за месоядни, нещо хипопотаместо и беше името. Предлагаха говеждо основно, като на менюто беше нарисувано цялото животно разграфено и надписано и ти само посочваш от коя част искаш да ти сготвят. Като се огледах наоколо леко настръхнах  hahaha Видях накъдрена сурова кайма увенчана със сурово яйце отгоре, оглозкани кървави ребра и някаква пържола с кокал, на която вътрешността още мърдаше. За мой късмет моето месо беше леко розово само и много вкусно. Оставих избора на готвача и не сбърках  Joy Персонала също беше много атрактивен. Но да ме питате къде точно се намираше, не си спомням. Ох, много ми хареса Париж, бих се върнала отново стига да имам тази възможност.  Hello♥Jen, ти там ли живееш?
Марена, браво на теб, това си е постижение. Всички сме сваляли кг, но по-трудното е да ги задържиш.
Менюто днес
Скрит текст:
- кафе с пр мл
- купа зелен боб с овнешко
- купа зелен боб с овнешко, кафе с пр мл
- 20-на гр черен шоколад
- 3 яйца на очи, малко дом кървавица, салата домати

# 35
  • София
Благодаря Зизу.
Много сте били спортни тези дни.
Не пропуснах и аз подскачането доволна съм от издражливоста ми,задобрявам.
Черпих се дънки 2 бр и два сутиена,ама и два реда линд...Не съм се теглила чак на 7.3 ще го направя.
Утре кефирен ден.Имам и час за лпджи ще се изхвърля вода видяло се е.

# 36
Госпожица Дух, каква ти е историята на теб?
Може би трябва да се върна назад и да прочета
И казваш, че изцяло си се посветила на тази цел и си успяла?

Не знам, при мен ако прехвърля фокуса на това, че искам да отслабна, че ми е много важно и на всяка цена трябва да го направя (било то за мъж, събитие, море) и някак си води точно до обратното - подхваща ме вълчи апетит, изяждам света и финиширам с кг отгоре...
Правили са ми персонализирани режими специалисти, участвала съм в предизвикателства - издържам 5-7 дена и после наваксвам яко  Sad

Та за себе си знам, че трябва леко да се изработя, че да не се усетя че правя режим или съм рестриктирана.

И защо искам да отслабна ли - защото ме дразнят телесата в повече около талията, писна ми да не мога да си влизам в любимите дрехи, защото знам какво е да усещаш лекота. Лекота на движенето, лекота на живота... който го е изпитвал ще ме разбере.
И на моменти ми се получава - усещам се лека, когато ям добре за по-дълъг период от време и спортувам, но си оставам само с вътрешното усещане, защото кг-те все ги въртя едни и същи +/- 2кг в зависимост от периода на месеца.
Висока съм 1.68 и съм на 37г, напълно постижима ми е целта, но не мога да разбера къде греша.

За протокола днес:
Обяд - половин пица голяма
Вечеря - Салата със сирена и авокадо, чаша вино
2ч йога
(не ме съдете за яденето, цял ден съм по ресторанти с роднини и приятели)

Откъде взимате кефира?
Много ми се иска да пробвам

# 37
  • тук и там
Не знам, при мен ако прехвърля фокуса на това, че искам да отслабна, че ми е много важно и на всяка цена трябва да го направя (било то за мъж, събитие, море) и някак си води точно до обратното - подхваща ме вълчи апетит, изяждам света и финиширам с кг отгоре...
Правили са ми персонализирани режими специалисти, участвала съм в предизвикателства - издържам 5-7 дена и после наваксвам яко  Sad
Това се случва и на мен постоянно.Като сложа някаква дата като краен срок-и се  случва да кача даже до тогава.Режим изкарвам максимум месец,и може би имам свръх очаквания,обаче като сваля по-малко килограми-един,два да речем и си казвам“Ами то не си струва усилията за толкова малко."и започва яко наваксване,със нещата,които са били забранени през този период.
Тази седмица не ми е подходяща за започване на режим,но от другата вече-никакви оправдания няма да имам! Peace

# 38
  • Козлодуй
Вчера цял ден бях режимна но вечерта късно се изложих с едно парче шоколад защото гледах филм и огладнях отново Sad За себе си разбрах че колкото повече се стягам толкова по-трудно оставам режимна затова цитирам "Перфекционизма е враг на щастието" и продължавам Simple Smile

# 39
Maroonka - историята ми е сходна с тази на много други момичета - имах хранително разстройство и на 23 години бях около 103-106 кг., на ръст 160 см.  Дали съм успяла? Не зная. Зависи как дефинираш успеха - ако  това означава да променя на 360 гр., възгледите си за храната, храненето, спорта и житейските си философии и да сваля килограми - да успях. Преди две лета бях 56 кг., сега съм 66. Но тези 10 са килограми качени за 2 години, като част от тях са мускули, а друга част е умора... Да, умора. И тук идва и другия отговор - ако успех означава да намеря баланса в храненето, да обичам тялото си и да харесвам всичко в него - не, не съм успяла Simple Smile)) Но работя над това всеки ден от 2011 година насам - имам сривове и успехи, победи и загуби. Сега гледам едни снимки от 2015 зимата и ми е малко тъжно, колко добре съм изглеждала тогава, а сега съм като бременна но.. Simple Smile Всеки си върви по собствения път, надявам се това моето да е само засилка

Kaisia,  Maroonka - значи има нещо, което не отговаря на вътрешната ви логика и чувство. И най-вече това със забраните. Аз продължавам да твърдя, че никоя психика няма да издържи дълго време на забрани, ако не знае защо. т.е. целите и приоритетите. Ако си мисля "няма да ям това и това, защото ще отслабна и ще изглеждам добре"... еми вероятно ще го изям още след няколко дни. Но ако си мисля, "няма да ям това и това и ще ида на спорт, ЗАЩОТО ще съм здрава, ще изглеждам добре и млада, ще съм способна да се движа повече, ще се почувствам щастлива от това, ще съм красива и няма да съм сбабичосана на 40 години" хаха еми вероятността да не изям въпросното нещо е голяма - ще ви кажа нещо  - не съм яла вафла, сникърс, и изобщо нищо от техния род от 2011 година - е може би се случва на пръстите на едната ми ръка да съм хапнала нещо подобно - но вече изобщо не са ми вкусни - чувствам ги като отрова. Виж мен и приятелят ми.. чипса ни е голямо изкушение  hahaha та си взимам понякога печен или зеленчуков - абе много ясно, че не е и той света вода ама... айде, прекалено светец нали  Mr. Green

Днес нещо ме боли гърлото... изобщо имам нужда от вдъхновение и промяна, че почнаха и физическите болежки. Ух големи чаршафи пиша  Embarassed

# 40
  • тук и там

Kaisia, , .....ЗАЩОТО ще съм здрава, ще изглеждам добре и млада, ще съм способна да се движа повече, ще се почувствам щастлива от това, ще съм красива и няма да съм сбабичосана на 40 години"
Аз съм на 42г(навършени) в момента.. Joy
При мен трябва да звучи..." и няма да съм сбабичосана на 50 или 60 години".. Wink

# 41

Kaisia, , .....ЗАЩОТО ще съм здрава, ще изглеждам добре и млада, ще съм способна да се движа повече, ще се почувствам щастлива от това, ще съм красива и няма да съм сбабичосана на 40 години"
Аз съм на 42г в момента.. Joy

Това няма значение.
Скрит текст:
Няма значение на колко календарни години си Simple Smile Има значение на колко години е метаболизма, тялото, клетките и психиката ти. На 23 години бях по-болна и по-трудно подвижна от леля ми на 60 Simple Smile)) Годините бяха примерни... тялото се състарява не от възрастта.

# 42
Ау, за малко да ви изгубя  Hug
Моята щерка се разкаля и тя на края на зимата, след като на всичките грипове удържа фронта  Crazy та тия дни съм във филма с нея  Tired
На всичко отгоре работя от вкъщи, щото не мога от офиса логично.. и е пълна бъркотия  Crazy
Не съм особено режимна вчера, но пък навъртях 4 км пешеходене, та нямам отражение.
Днес течен ден, щото трябва да избия нанякъде въртящите се в главата ми помисли за прегрешения  Joy

ух, на всичко  отгоре май пак ще полетя насам-натам служебно, а това ми е мега стресово и дебелеещо обичайно. Не искам пък  Crossing Arms

# 43

Аз съм на 42г(навършени) в момента.. Joy
При мен трябва да звучи..." и няма да съм сбабичосана на 50 или 60 години".. Wink

Joy Joy Joy Joy
Като си помисля, че ще се сбабичкосам на 40 /аз съм на 36/ и ми идва да спра диетите, да продам къщата и да хукна на екскурзии, като за последно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз днес ще съм на овесени ядки. Много ми се искаше да отида до залата да потичам, обаче след този Фит бол вчера имам мускулна треска на краката и ще се наложи да пропусна. Не е силна, но няма да мога да тичам хубаво. Та днес почивка - утре пак на пътеката.
Искам и да си намеря някъде в София да има Фит бол през седмицата, че само в неделя ми е малко.

Някоя от вас ходила ли е на Спининг - търся мнения и впечатления  Rolling Eyes

# 44
 Mr. Green Laughing ахаха добре де, хахаха не уцелих правилната преспектива (гледам си от моята камбанарийка)
стискаме ли си ръцете на 79 г. ? Като тази фантасична женица http://woman.---/n/super-atletichna-baba.41182.html  Rolling Eyes

Вяра, б
ратовчедка ми е спининг (и какво ли още не) инстуктур, но в чужбина. Нещо конкретно ако те интересува може да ми драснеш на лични и да я попитам.

Общи условия

Активация на акаунт