Как бързо времето отлита, а ЮЛЧЕТО все по-силно рита!

• 44 816
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Ясно. Да то е логично другите да се изследват веднъж само,но чак сега се замислих 😁

# 121
Добро утро. Може ли някой по-компетентен да види резултата от микробиологията ми и да изкаже мнение. Мерси!
http://prikachi.com/images.php?images/445/9051445t.png

# 122
Добро утро. Може ли някой по-компетентен да види резултата от микробиологията ми и да изкаже мнение. Мерси!
http://prikachi.com/images.php?images/445/9051445t.png

И аз имам изобилие от лактобацили, както и последните 2 и мисля, че няма за какво да се притесняваш. Казаха ми, че имам в повече вагинална флора и оттам идва засиленото бяло течение при мен. Обяснявам си го, че може да е от интимния гел, с който се мия всеки ден, а млечната киселина в него подхранва лактобацилите (те са добрите бактерии).

# 123
Шушулита, именно заради течението я пуснах. В сряда съм на доктор да ги коментираме , до тогава ще са излезнали и другите за кръв и урина. Мерси 🌹🌹🌹

# 124
Чиста ти е микробиологията. Лактобацилите са полезните бактерии във влагалището.

# 125
Подкрепям, КаИна  Peace
Тези са от добрите - те се бият с лошите Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Само за левкоцитите не знам ..... нека все пак и док да каже  Peace

# 126
Като цяло всичко изглежда супер, само левкоцитите са странни и за мен. Може пък при бременност да е нормално. Доки ще каже.

# 127
Най-странното е, че миналия път и сега също ми излизат завишени левкоцити и в урината, което е индикатор за наличие на някаква инфекция...

# 128
И в урината ли излизат? Това нали беше влагалищният секрет?

# 129
В мб ми излиза завишени лактобацили и изобилие на левкоцити. А в урината ( 2 пъти я пусках) всичко е в норма, с изключение на левкоцитите, които са над максималната стойност от референтните.

# 130
Това с левкоцитите трябва да коментираш с лекар. Може да е инфекция.

# 131
Мацки,а кръв само на гладно ли давате?Аз винаги хапвам преди това,че ми прилошава.

# 132
Зависи какво изследваш. За кръвна картина не е нужно да е на гладно, но ако следи захар или тсх, трябва да е сутрин на гладно. Мен ми е неприятна стерилната урина - пишкам през два часа, как да разбера коя е първата сутрешна   newsm78? Към четири сутринта спирам да ставам и чакам да стане 6:30-7, за да отида до тоалетна. Голяма мъка ми е!

# 133
Стаси, на мен докторката ми обясни следното- първа сутрешна урина е след 6ч Simple Smile

# 134
Стаси, на мен докторката ми обясни следното- първа сутрешна урина е след 6ч Simple Smile
Благодаря  Simple Smile! Ще се възползвам от съвета на твоята докторка, че да не се мъча.

Общи условия

Активация на акаунт