Как бързо времето отлита, а ЮЛЧЕТО все по-силно рита!

• 44 822
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
Аз давам кръв на гладно. Не че имам проблем с кръвната захар, но такива са правилата, пък и не се знае.

# 136
  • Plovdiv
И аз давам кръв винаги преди да ям Simple Smile

# 137
Момичета здравейте, знаете ли дали може да се пие Биозин  Мама и витамини Фемибион 2 едновременно? Или трябва или едното или другото?

# 138
Би трябвало да може, защото са различни неща, а и все са добавки. Не виждам защо да не може.

# 139
  • Варна
Здравейте мили момичета! Пиша ви с въпросче... вчера по рядко и днес по честичко (някак си периодично) имам болки остри в дясно горе долу където е жлъчния мехур и вчера веднъж горе долу под сърцето. Мисля си,че е заради избутванеето на органите,но утре ще се обадя на док. да я попитам ако продължават. Как мислите дали е от нарастването на бебчо?

# 140
Би трябвало да може, защото са различни неща, а и все са добавки. Не виждам защо да не може.
И аз така си помислих, но реших да се допитам и до вас, че да не сгафя някъде 😂 Благодаря ти  bouquet

# 141
Здравейте на всички. Ние също чакаме юли едно човече Simple Smile

# 142
Да ни се родят здравички милите същества! И ние да сме добре-това пожелавам на всички!
Вие как установявате различните дефицити за които пишете-на витамини, на желязо, различните анемии-кой ви насочва?
В кой период от бременността кои са важните изследвания-например в този-около 21 гест.седмица?

# 143
3 пъти през бременността се пуска ПКК. Единият от тези 3 пъти е около 21-ва седмица. Ако ти излезе нисък хемоглобин, обикновено се приема, че ти е ниско желязото. За по-сигурно сама може да си назначиш изследване специално на желязо. Всички други проблеми са по-специфични и обикновено бременните си ги знаят от преди това.

# 144
  • Sofia, Bulgaria
Ох мен пък от вчера май някакъв вирус ме налегна...снощи 37.6 температура,  болки в гърло,  отпадналост. А болките ми в таза вече ме правят трудно подвижна,  вече мисля че проблема не е само от бременността....

# 145
Момичета имам питане отново 😊Има ли някоя от вас която пие витами Фемибион 2 ?Как се пият една таблетка и една капсулка едновременно ли? Доктора нищо не ми спомена за приема освен,че се пие по 1 на ден  bouquet

# 146
Момичета имам питане отново 😊Има ли някоя от вас която пие витами Фемибион 2 ?Как се пият една таблетка и една капсулка едновременно ли? Доктора нищо не ми спомена за приема освен,че се пие по 1 на ден  bouquet
Здравей, аз пия Фемибион 2. Взимаш от двете х 1. Те съдържат различни неща.  Аз ги взимам сутрин или обед след храна. Вечер не се пият витамини. Ако пропуснеш, не е страшно 😃

# 147
Здравейте мили момичета! Пиша ви с въпросче... вчера по рядко и днес по честичко (някак си периодично) имам болки остри в дясно горе долу където е жлъчния мехур и вчера веднъж горе долу под сърцето. Мисля си,че е заради избутванеето на органите,но утре ще се обадя на док. да я попитам ако продължават. Как мислите дали е от нарастването на бебчо?
Аз също имам тук там болки, но са единични случаи и си мисля, че е от въртенето на Бебо. Ако са постоянно, питай лекар .

# 148
  • Варна
Благодаря ти Маменцето за отговора  bouquet... Мислех днес да звъня на док. но днес няма и помен от тези ръчкания. Ще изчакам направо до консултацията,която е близо

# 149
Здравей, аз пия Фемибион 2. Взимаш от двете х 1. Те съдържат различни неща.  Аз ги взимам сутрин или обед след храна. Вечер не се пият витамини. Ако пропуснеш, не е страшно 😃
И аз също пия Фемибион 2 ,но все се сещам вечер да ги пия...,но вече ще знам,че не се пият вечер newsm78

Общи условия

Активация на акаунт