Любители на Котки - Тема 112

• 42 137
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Тaня67, оправията ще е да чакаме да и мине и да се молим да не се случва повече. Доктора с половин уста спомена за хапчетата против разгонване, но нито той нито ние ги смятаме за вариант.
А Джинджър и Тигър са ми много сладки, откакто ММ видя Джинджър често ме пита пише ли във форума нещо за нея  Wink Ако можехме бихме взели поне Тигър, но заради лошия нрав на Кити към други животни доктора не ни препоръчва  Tired

# 91
Разбира се ,нямам търпение да се видим Sad .

# 92
  • София
LofYou, дано са някакви остатъчни хормони и да не се повтаря никога повече!  Hug

Да си призная, че Джинджър беше измислено име за албумчето. Така и не можа да ни се обърне езика. И всъщност още е безименна. Взехме я на Йорданов ден и първо си мислехме да е в унисон с Наско - Йорданка или Богданка. Дъщеря ми не ги одобри, макар че едно галено Данче ми харесва. Simple Smile После решихме, че ще е Фиона като на Шрек жена му. Тя е принцеса от блатото и страшно прилича на нашата леко мърлява принцеса, която от първия ден само на мек диван поляга. Че и двете са червенокоси.  Grinning Но засега и с това име не ни се преобръща езика. В резултат обръщението обикновено е "Ей, рижата!"  hahaha hahaha hahaha Докато на Тигър си му остана името.  Laughing

# 93
Да,тя ще даде подходящ ,засега имаме напътствия да стои на топличко. И довечера още 1/3 бузкулизин. Ще му купя течен и ще бием вкъщи. Може би ще действа по-бързо.  newsm78
Сама как ще доЗораш? Едва ли е изкарало всички паразити, защото е имало много. Консултирай се с вета и дай препарат. Както мърка от раз отпадат, от лош опит говоря. Дано се оправи.

# 94
Да,тя ще даде подходящ ,засега имаме напътствия да стои на топличко. И довечера още 1/3 бузкулизин. Ще му купя течен и ще бием вкъщи. Може би ще действа по-бързо.  newsm78
Сама как ще доЗораш? Едва ли е изкарало всички паразити, защото е имало много. Консултирай се с вета и дай препарат. Както мърка от раз отпадат, от лош опит говоря. Дано се оправи.
Ще даде прахчета за кървавата диария и антибиотик ,ще пиша какъв по-късно.

# 95
Да се похваля, че Стейси вече ползва вратичката без моя помощ. Много съм доволна!
Снощи спах, без да се събуждам, за да отварям вратата. Вече не съм портиер  Whistling

# 96
Tanya 27, много хубав Рижко. Дано се оправи по-бързо и да не го сполитат повече такива беди  Hug.

Таня, браво на рижата красавица, че се оправя бързо и че е послушна и не си дърпа конците  Hug.

Браво и на Стейси, умна котка е тя  bouquet.

# 97
  • София
Здравейте, Любители на котки!
Също смея да се причисля към Вас, т.к. винаги съм обичала котки, гледала съм котки - с пауза от 10 години, поради алергични реакции към котки у сина ми (преодолени!) - и сега пак гледам/ме котарак Simple Smile
Той е Грей, на 3 месеца Simple Smile
Понеже ни предстои пътуване се налага за две седмици да дадем котето на хотел. Това ще се случи през април, но проучвам нещата от сега...
В тази връзка се обръщам към Вас с молбата да ми препоръчате хотел, в който (от опит) сте наясно, че се грижат добре за животните.
Ще съм благодарна...  Heart Eyes

# 98
  • Шумен
Здравейте, Любители на котки!
Също смея да се причисля към Вас, т.к. винаги съм обичала котки, гледала съм котки - с пауза от 10 години, поради алергични реакции към котки у сина ми (преодолени!) - и сега пак гледам/ме котарак Simple Smile
Той е Грей, на 3 месеца Simple Smile
Понеже ни предстои пътуване се налага за две седмици да дадем котето на хотел. Това ще се случи през април, но проучвам нещата от сега...
В тази връзка се обръщам към Вас с молбата да ми препоръчате хотел, в който (от опит) сте наясно, че се грижат добре за животните.
Ще съм благодарна...  Heart Eyes

Ако има и минимална вероятност някой да се грижи за котето докато ви няма, трябва да я използвате. Котките се стресират при местене, макар че вашето е още малко и може и да не му се отрази чак толкова зле. Вариантът с хотел за домашни любимци трябва да ви е абсолютно краен вариант.

# 99
  • на брега на морето
Вариантът с хотел за домашни любимци трябва да ви е абсолютно краен вариант.
Категорично подкрепям това мнение.
Ако все пак дадете котето на хотел не ви препоръчвам клиника "Доверие" - София. Животинките са затворени целодневно и плачат, плачат.

Случайно да знаете къде мога да намеря Биокил?

Последна редакция: ср, 22 фев 2017, 16:53 от Котьо

# 100
  • София
Няма ли кой да минава поне само да храни котето докато ви няма? Пак е по-добрият вариант от това да е на хотел. Ще му липсва човешко внимание, но ще си е у дома и няма да се стресира от смяна на обстановката.

Иначе с хотел не мога да помогна. Не съм ползвала и не знам кой е добър.

# 101
Здравейте !
Дадох антибиотик ,пробиотик, бихме бузкулизин,давам водичка със захар и прясно мляко и за съжаление направих всичко по силите ми . Sad
Преди час и половина ,бихме болкоуспокояващото към 2и30 дадох АБ , не виждам подобрение .
Чувствам се ужасно,ужасно нещастна ,не исках да преживея това , боли много ,много боли само ,че никой не разбира мъката ми.
Искаше ми се да не бях в това фин.положение,да не бях го оставяла /решех,че ще е по-нещастен ,ако го разнасях по автобусите.............. искаше ми се да можеш да му помогна . Cry
Губя най-близкото си същество след приятелят ми.........ужасно ми е .

# 102
  • София
tanya27, не случайно се сетих за бедното бебе Ити, мисля, че при него се бяха уплели измрелите паразити от противопаразитното и бяха направили топка в червата му, която не можеше да се махне по никой начин. Само че Ити беше съвсем бебе, и даже операция не можеше да му се направи. При вас нещата са иначе - мисля, че би могло да се направи коремна операция, за да се изкара топката. На първо време може да се направи ехография и да се види какво е положението, и евентуално, ако е за операция, да се направи. След седмица се прибирам в България и бих могла да ти помогна с малко парички, но не се оставяй така да го изгубиш без да предприемеш нищо. Горещо ти пожелавам да се оправи любимото ти котенце!

# 103
Мила,направих каквото можах ,не мога да разчитам на никой да поеме разходите му за съжаление.
Как ми се иска Господ да е с моя сладък Рижик ,толкова силно го обичам....
Минава ми през ум ,че го губя ,как ще го погреба , Боже........ Cry
Никога  не съм плакала толкова за животинче. Не искам хора,не искам да се привързвам.....
Моя мечтан котак ,ако си отиде дано е на по-добро място...........

# 104
Откъде сте?
Няма ли как да заведете животното на ветеринар да го прегледат?

Общи условия

Активация на акаунт