Любители на Котки - Тема 112

• 43 263
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, разревах се в кабинета, когато казаха, че има още ... Пак, че доктора е пич и ме успокои, и че моя се държа, а е Мека Гана като мен.
Отчет до момента - едно като мама и две явно като таткото в черно и сивкаво (едното на ивици по дължина, другото на точки сякаш).

Едит: Извинявам се за правописа, от телефон и пред нервна криза явно се пише трудно, хихи.

Последна редакция: пт, 17 мар 2017, 19:34 от Зизy

# 586
Дано са добре трите бебета и да няма повече изненади . Hug

# 587
Ох, дано! Дано изкара всичко и да не я режат ...  Praynig

# 588
  • Варна
Зизу, дано всичко е наред със Сиси!
Ако най-случайно се стигне до операция, направо използвайте момента и за кастрация.
Ходих днес да търся чернобялото. Намерих го(само ми се показа) и го нахраних. И аз не знам защо ходя да го търся. Иде ми да се гръмна. Защо ми трябваше да минавам оттам! Всъщност точно там намерих Мага.

# 589
Стейси, така и ще направим по препоръка на вета. Няма смисъл да я режат два пъти. Честно казано се надявам да не се стигне до там, но ако се наложи поне съм сигурна в човека и способностите му.
За сега Сиси е спокойна, бебетата спят, аз си наруших диетата и си налях една бира за успокоение, хихи.
Между другото въпрос, за който сега се сетих - да й махнем ли храната и водата? Вета нищо не спомена и ние не се сетихме да питаме. Тя през час става да яде, по-рядко да пие вода, но вероятно ако се наложи операция трябва да не е яла, предполагам?

# 590
Зизу, дано всичко е наред със Сиси!
Ако най-случайно се стигне до операция, направо използвайте момента и за кастрация.
Ходих днес да търся чернобялото. Намерих го(само ми се показа) и го нахраних. И аз не знам защо ходя да го търся. Иде ми да се гръмна. Защо ми трябваше да минавам оттам! Всъщност точно там намерих Мага.
Идеално те разбирам, аз така бях с черното котенце, което изчезна, наскоро разбрах от бабките от блока пред който стоеше, че някакво момиче си го взело.
На отсрещната улица има едни две красоти, всеки път ми се къса сърцето за тях, въпреки че знам, че не нощуват навън, а вътре в една кооперация, хранят ги, но..... така съм с всички котки, интересното е, че преди Топче не съм изпитвала такива емоции, пак ги хранех, харесвах, но не ми се късаше сърцето всеки път.. Tired

# 591
  • София
Зизу, може би трябва. По време на упойката могат да повърнат и да се задушат от това. Затова е добре да няма храна в стомаха. Храната се спира 12 часа преди операцията. Водата - няколко часа преди това. Дано се размине операцията!   Hug

Ох, Стейси, как те разбирам!   action032

# 592
Благодаря на всички. Заведохме я на вет, биха й нещо (не чух какво, че бях трепереща и в паника и разчитах на моя да запомни, но май е гореспоменатото). Оказа се, че има още и вече роди номер три. Утре сутрин сме на преглед и ако има още ще се прави цезарово. Стискайте ни палци, макар че мама е спокойна, аз съм пред нервна криза ...

Честито😻😽

# 593
  • София
Зизу, честити котенца. Пожелавам всичко да е наред bouquet

# 594
Махнахме храната, оставихме водата, но тя като цяло не пие много Simple Smile Котешкото семейство спи, мама вече е спокойна, стана до тоалетна по едно време и ми 'поприказва', и ми мърка, и ми се гали в краката. Доволна съм, вече се успокоих. Дано и утре мине добре Simple Smile Благодаря за подкрепата, банда Simple Smile Имах нужда.

# 595
  • Варна
С теб сме Simple Smile и чакаме да видим мама и бебета Simple Smile Ух как искам малко котенце, ама с Котзила не смея, да е жива и здрава Simple Smile

# 596
Зизу, честито! Дано всичко е наред!

Аз отдавна не съм качвала снимки на Пури. Опитах се този път да кача и видео, но нещо много го сплесква:

http://tinypic.com/r/rlbz9e/9

# 597
  • София
Зизу, едни стиснати палчета и от мен! Дано утре всичко е наред, и няма нужда от операция! Но ако все пак се наложи, представяш ли си каква късметлийка ще е тази маца, че си е намерила мама точно когато най-много се е нуждаела от нея! Защото не ми се мисли какво се случва с хиляди котчици в нейното положение, обаче бездомни...

# 598
Това е нещото, което постоянно си повтарям - какво щеше да е ако приятелят ми не я беше взел. Аз съм алергична по принцип, но от както сме я взели почти не кашлям, всякаш преодолях алергията, която имах над 10 години. А Сиси си намери хора, които да я обгрижват, а можеше сега да е навън в студа, да не успее да ги роди и да се случи най-лошото ...
В погледа й личи благодарността и чувството за сигурност  Heart Eyes

# 599
Това е нещото, което постоянно си повтарям - какво щеше да е ако приятелят ми не я беше взел. Аз съм алергична по принцип, но от както сме я взели почти не кашлям, всякаш преодолях алергията, която имах над 10 години. А Сиси си намери хора, които да я обгрижват, а можеше сега да е навън в студа, да не успее да ги роди и да се случи най-лошото ...
В погледа й личи благодарността и чувството за сигурност  Heart Eyes
Малка златна😻 Разбират те много добре, колкото и да твърдят някои противното. Да сте живи и здрави, че сте в прибрали. Догодина и ваше бебенце🤗

Общи условия

Активация на акаунт