Лелеее, това момиче е неповторимо

Рускините имат една много хубава дума за такива като Фахрие - шикарна

Кадърно, че и красиво ни е момичето. Мернах нейна снимка във фейса, може и да не е от сега, но пък е хубава 

това за разделите не го бях чувала
къде остава участието на партньорката му?

и аз съм озадачена от факта, че в 90% от мненията за ОК ( и не само, а за всички Енгинови проекти) - и във фейса, и в мамата се пише единствено за Енгин. И така е не само в бг форумите, ами и при рускините, че даже и при Универсалките
Рядко се споменават партньорките му, а за анализ на тяхното изпълнение - да не говорим. Вчера беше ден на "Малкият проблем на Ейлюл" и поне се спомена, че Фарах се справи чудесно с ролята си, но основно беше Енгин, Енгин, Енгин .... Той наистина е великолепен
, но заслуга за прекрасното усещане след края на филма роля има и партньорката му! Е, великата туба се споменава относително по-често и слава богу - не се пропуска Берен, която за мен наистина е забележителна! Другите ...... са в забрава 

Дали дългосрочно ще се интересуваме и от тях ще е според "зависи" .... 
Не знам как го правят, но ме карат всяка секунда да я преживявам с тях като за първи път! 

сложила си снимките на хубавото Фе докато съм писала, но ще ги оставя и тези - повечко красота не ни е излишна 
сложила си снимките на хубавото Фе докато съм писала, но ще ги оставя и тези - повечко красота не ни е излишна

много добре ми дойде кафето ти макар и второ за деня

и аз съм озадачена от факта, че в 90% от мненията за ОК ( и не само, а за всички Енгинови проекти) - и във фейса, и в мамата се пише единствено за Енгин. И така е не само в бг форумите, ами и при рускините, че даже и при Универсалките
Рядко се споменават партньорките му, а за анализ на тяхното изпълнение - да не говорим. Вчера беше ден на "Малкият проблем на Ейлюл" и поне се спомена, че Фарах се справи чудесно с ролята си, но основно беше Енгин, Енгин, Енгин .... Той наистина е великолепен
, но заслуга за прекрасното усещане след края на филма роля има и партньорката му! Е, великата туба се споменава относително по-често и слава богу - не се пропуска Берен, която за мен наистина е забележителна! Другите ...... са в забрава 

Дали дългосрочно ще се интересуваме и от тях ще е според "зависи" .... 
Не знам как го правят, но ме карат всяка секунда да я преживявам с тях като за първи път! 

Доволна съм, че я приеха и й се радваха докато вървеша сериала 
ние отговаряме за себе си и аз съм доволна от нашето поведение. Стараехме се да бъдем обективни и добронамерени и мисля, че успяхме!
Аз съм щастлива от факта, че феновете на Енгин приеха Фе за негова партньорка и в голямата си част я одобриха. На повече не съм се и надявала 
Пък ако някой реши, че освен за Енгин може да каже и две добри думи за Фе, Фарах и сие партньорки - чудесно! Това само ще ме радва. А ако Енгин е единствен и неповторим и останалите са без значение ..... ми така виждат света хората, какво да правим 
намерих го при рускините, предполагам, че е поне от преди 10 години 

за сватбата - нали ще е според традициите им 

много готини приятелки са тричките, а скоро Фе не съм я виждала със Синем и с ..... ох, не мога да се сетя името й, пак е руса и преди 2 години май имаше красива сватба на един гръцки остров .... сещаш ли се коя, защото аз блокирах

Енгин би бил прекрасен баща и в реала.
убих те
И ти ли
?
кудошче разбира се но с 1% истина.Препоръчани теми