ДЕКЕМВРИЙЧЕТА КЪСМЕТЛИЙЧЕТА 2016 - 2

• 92 401
  • 719
  •   1
Отговори
# 495
А ние сме 9кг на 6 месеца и предпочитаме домашно приготвени пюрета. Тази нощ за 1 път не сме яли, а се събудихме в 7, 05 и сме много щастливи. Има и 2 зъбчета мъника, мъчи се да пълзи, но дупето тежи инак постоява по малко в проходилката. И нас ни дадоха направления за ехограф и кръв и урина. Ще има екшън с урината и тия контейнерчета. Това бъдете живи и здрави всички и мъничетата.

Браво, Кристи! Голямо момче! И ние ядем домашни пюрета засега. Тя моята Йоана от самото начало не се буди през нощта, та поне се наспиваме.
Треска ме тресе и мен за взимането на урината и колко ли ще плаче, като й взимат кръв, но няма начин. Ще пиша после как е минало.

За кърменето и разранените зърна, не мога да помогна, но за косопада ММ е много доволен от един шампоан Alpecin. Има го по аптеките.

Лека и спокойна нощ, майчета!  Hug

# 496
Здравейте мами нова съм и бих искала да се включа моя син е роден декември не ноември но сме в началото на почти 6 месеца е започнахме захранване нашата педи каза да не го захранвам всеки път а само първия и аз така го наблъсках с какво ли не яде картоф тиква тиквички морков пъщарнак броколи и карфиол по едно цяло бурканче и почнахме сега почнахме плодовете споделих с майките и те ми се скараха че не е правилно много се обърках и нз какво да правя на гушката му излиза постоянно келички дали е от храната някой имал ли е такъв проблем и как го решихте стана доста дълго извинявам се за което

# 497
Здравейте, момичетааа. Да се включа и аз към групата - Вили също има избило зъбче, видях го на 25ти. Второто до него и то е почти готово   Party Party Party

Виолета стана на 5м на 23.12. Тежи 7.800 и е 65см  Mr. Green 4та седмица откакто е захранена. Аз също давам новата храна по 2-3 дни. Купувам й пюрета, от които има на Гербер, другите на ХИП. Онзи ден взех от ДМ и съм впечатлена Simple Smile без нишестета и тн, а 2лв за 190гр. Сега мисля да поръчам направо и аз от alnatura, Cvete na Venera беше писала за тях Simple Smile Бях й дала и каша да пробва 1л, а вчера й я дадох с пюре от круша и заместихме хранене Simple Smile Дадох елда, вместо оризова, защото доста се запича.

# 498
Тези на ДМ бебивита ли са?

# 499
Тези на ДМ бебивита ли са?

Babylove  се казват Вени и наистина са хубави, даже пише и че са био. Аз взимах тиква и круша и сини сливи от тях, че нямаше от къде да намеря тиква и сливи по това време на годината Simple Smile

# 500
  • София
Кристи,не се притеснявай за изследванията,при нас мина много леко всичко.Никола даже не разбра,че са му боцнали пръстчето и не плака изобщо.А урина аз взех,като сложих памук в памперса и после го изстисках в контейнер.Иначе с тези бебешките контейнери за урина не се справих и личната ме посъветва с памук.
 Nadezhda Andreeva, ние вече две седмици ядем пюретата на алнатура и ги харесва,та скоро ще поръчвам пак явно. Simple Smile
mimencetoslsdko, добре дошла сред нас. Моя съвет е да не бързаш толкова с храната,вкарвай я поетапно и по-бавно,за да не се натоварва коремчето.Аз всеки нов зеленчук вкарвам по 2-3 дни,от средата на другия месец ще почвам и каша и плодови пюрета,тогава ще е на 7 месеца вече Нико.

# 501
Mime-Аз толкова зеленчуци чак сега като че ли.. Всмл много е бързо.. Захранвам от 4ти сега е почти на 6 и яде тиква,морков,картоф,броколи,спанак,тиквичка,пъщърнак и днес грах и карфиол в някво компонентно са му дали.. Тва почти след 2 месеца захранване плюс някой плодове ябълка,круша,и тези дни авокадо е му дам.. А и магданоз му слагам в пюретата като си ги правя аз .. Намали темпотот ще го захраниш така или иначе ,не бързай Simple Smile
За кърмата-бира и чай на ХИп Simple Smile)
И аз да питам нещо-оризовата каша,който я дава смесена с плодово-колко каша и колки плодово- майка ми вчера му дала 3лъжици каша и цяло 125гр ябълка пюре-не е ли много? Като стигне 5те лъжици какво е количеството? Благодаря Simple Smile)

# 502
Здравейте отново мамчета много ви Благодаря за бързия отговор и аз смятам че не е правилно това което правя смятам че прибързах много ще вамаля темпото въпреки че педито иска да започна с белите меса ще я излъжа май че съм дала нз как иска да проядем толкова неща за месец смятам че много бърза малкия от толкова вкусове не иска да ги яде вече и мисля да преосмисля храненето и да започна от начало

# 503
  • Лондон
Здравейте и от мен!Аз захранвам може би от 2 седмици,като 1 звленчук го въвеждам 2 дни.Миши яде с голяма охота всичко,даже от 2 дни за обяд яде 1 пасиран банан с АМ.Не захранвам по схема,а както го усещам аз.Купивам пюрета HIPP ,Cow and gate.Купувам му също малко по-течни пюренца,bio са,водят ги смути и са на Ella's kitchen.
Вчера беше първият плаж на Миши,ходихме до океана,и на него много му хареса.Дано скоро имаме време да идем отново.
Той се върти и на двете страни,много е подвижен,спането съвсем намаля,а и времето се оправи,та когато си свърша работата вкъщи сме навън.Това е от мен засега Hug
Хубав ден,мами

# 504
Мами  ние сме добре.Започвам за замествам и следобедното хранене с плодово пюре.Мисля да вкарам и кашичка.
Нов зеленчук също ще продължа да давам-не съм дала тиквичка, карфиол,спанак.Меса също не съм давала.
Валката започна да се обръща от гръб по корем и много обича да стои на крачета прихванат за мен.Трудно му е лазенето.

Майката с разрушените зърна я съветвам да се изцежда на ръка.Така най е безопасно така да се каже.Успех!
ПРОДЪЛЖАВАМ ДА КЪРМЯ.А Валето на 6 ти става на 6 месеца.Около 7-400 кг е.

# 505
Здравейте, момичета!Вчера на Никола му дадох спанак с картоф,но не му хареса.То беше голям рев,успя да изяде две лъжички.Как мислите дали днес пак да го мъча или да му дам друго.Досега съм въвела тиква и картоф.

# 506
Teddy-ти с какво му го бъркаш,сложи му АМ или кърма да стане по воднисто,някой които аз ги правя Тончето не ги иска щото са мн гъсти и слагам просто повече АМ и готово Simple Smile
Вчера от консултацията е пораснал с 500грама -8,200кг, на см не е могла да го премери-тя никога не може от 3 месеца си е 68 хаха.. Та може би към 70 е вече Simple Smile днеска сутринта имах снимка как е спал,абсолютно наобратно-главата надолу,кракара нагоре-как,кога,защо-никой не знае ахах
На мен лично пюретата тука е Англия ми изглеждаъ меко казано отвратително.. Докато мога ще си му правя пък ще видим Wink

# 507
Слагам кърма,но той и баща му не яде зелении,та май ще е като него.

# 508
Кристи, наистина, ние днес дадохме кръв и урина, то нищо не е. Успях да й взема урина сутринта с тези найлоновите колекторчета. Признавам, че не е лесно. А кръв на бебка й взеха с някакви специални иглички, които са толкова тънички, че нищо не усети. През цялото време беше спокойна и даже се усмихваше на лелята Simple Smile

Cvete na Venera, с памука сигурно много по-лесно се взима урина, но този памук е обработен с един куп химикали. Не знам така до колко ще е достоверно изследването...

Следобед ще видим резултатите онлайн.

Иначе и аз съм привърженик на домашните пюрета. Първо, че намирам повечето продукти био и пресни (имаме и дядо, който наскоро се пенсионира и се опитва да се прави на фермер) и второ има голяма разлика между току-що сготвено и стерилизирано. При консервирането се губят голяма част от полезните вещества.
Купувала съм досега само пюрета от тиква, че нямаше от къде да взема и сини сливи на Алнатура, Гербер и на Бейбилов. Уж няма захар, нишесте и т.н. Вчера случайно видях пюре от манго на някаква испанска марка Semper. И на тях пишеше, че са само плод и вода, та й взех няколко. Ще й дам малко по-натам, да разнообразим следобедната закуска.
Иначе вчера за пръв път Йоана яде пасирани банан и авокадо, е няма такава вкусотия. Направо щеше да изяде и купичката Simple Smile

Хубав, слънчев ден на всички  Hug

# 509
Излязаоха резултатите от изследванията на Йоана. Екстра са! Хемоглобина ни е 133. Много съм доволна  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт