Тъга

• 31 742
  • 390
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, добър вечер.
Нямам време да чета, ще ъпдейтна какво се случи тази вечер.
Скрит текст:
Днес реших да сготвя, направих 6 манджи, да вечеряме с моя човек, ще го наричам Мунчо.
По рано днес разбрах, че имал нелек инцидент на работа.
Сготвих 6 манджи, практически прекарах цял следобед в готвене, дори му прозвъних и му казах, прие идеята радушно.
Започна се оттам - принципно си идва в 9, този път в 9 без 15, влязъл в спалнята ни да се преоблече. Аз не знам, че се е прибрал. Влязох и се стреснах, изпищях...Развиках се, а той не се извини, напротив, обвини ме, че съм си стресната и не съобразявам, че искал първо да се съблече.
Седнахме на масата...Вино, уиски, разговорихме се и нещо съвсем невинно прерастна пак в сканадал.
Нарече ме малоумна, изрод, животно, овца, провал...в пъти повече отколкото за шест години заедно.
Засегнах го, затова така реагира.
Вечерта завърши с "другия месец си отивам", "животно, не ме доближавай" и "ти си най - големият
провал в живота ми, не искам изобщо да ми говориш". "Шест манджи сготвила, изяж си ги сама, изрод малоумен"
Нищо особено не се е случило, но неговата реакция просто  Shocked
Ходих, плаках, извинявах се...изкопчих, че си тръгва другия месец, както и ми каза в очите, че ме мрази.
Толкова грубост на килограм никой не е изхвърлял към мене.

Оттук насетне аз няма къв да го диря вече.
Но може би е прав - ще му дам пространство и няма да го доближавам, няма да му говоря, поне друго
не може да ми роди главата.
Чудя се на себе си - с годините, десетки пъти съм го отпъждала, той мене нито веднъж.
Но май неговото е окончателно.
Не съм специалист, но такава радикална промяна, ако приемем че по принцип не е такъв човек (по товите думи) е или сигнал за дълбока депресия, или нарушено химично равновесие в тялото.
Защото, чак пък толкова да не може да се контролира? newsm78
Разбирам да се отнасяше за теб, след признанията ти, че си сприхава "скандалджийка", би било разбираемо....Но тих и кротък човек да започне да изпада в подобни изблици и истерия, без супер драматични провокации, си е сигнал, че нещо не му е наред.
Има нужда от лекар, психолог...

# 196
  • Сф
А, на лекар ще иде..друг път.
Как е с алкохола тоя човечец клет?

# 197
Пък като ще те нарича "животно" и "изрод", вземи му събери багажеца и да си ходи веднага...
Как пък да не търпя такова говедо цял месец, че и да му готвя Tired

# 198
А, на лекар ще иде..друг път.
Абе, и аз не мисля, че ще тръгне по доктори...просто давам вероятна причина за промяната му.
Когато човек от кротко агънце стане звяр, респективно от звяр се превърне в дремещо на дивана котенце, това не е в резултат на волята и желанието за промяна.Движат го едни други механизми, върху които човек обикновено няма съзнателен контрол.

# 199
  • София
След последния пост на авторката аз спирам да вярвам на тази история. Не е реално просто. Някой нарича друг с подобни епитети, а той се извинява и моли...
И един мармот завива шоколад

# 200
  • София
Краси, той вероятно винаги е бил такъв и е говорил така, просто авторката тия дни е решила да се разделят и си е поотворила очите и сега го "вижда".
Покрай "ялова" навремето кой знае още колко епитети са отишли ...

# 201
  • София
гугъл 76, преди мунчо да се появи, търсех мъже по сайтове за запознанства, ако се разровиш, ще я намериш темата, писах подробно тук. Тогава, меко казано, се отвратих от онова, което се предлагаше тогава.
Е, къде да го търся този мъж, който да ми отговори на изискванията?
Толкова млади, хубави жени, без деца, при мене ли да кацне?
Не вярвам, че читавите мъже са свободни, първо.
Второ, наистина съм се комплексирала във всяко едно отношение.
Търси разведен, с дете/деца. Поне ще бъдете в едно положение.
Не си престаряла, но наистина кръгът на приемливите се стеснява. Не вярвай на всичко, което се пише тук, сякаш тълпи мъже чакат на опашка. Аз знам лично за себе си, че искам мъжът до мен да ми е някаква тръпка, а не само "да съм обичана", както масово си пожелават жените. Ти си знаеш какви мъже ти харесват и защо.
Що се отнася до комплексирането - нормално е да си даваш сметка в каква позиция си в сравнение с младите неомъжени жени. Пак не слушай тук пишещите - пред мъжете не показвай комплекси, но не се хвърляй на нереални връзки, само защото някой от форума имал щастлив втори брак и всичко било цветя и рози. Лично мое мнение вследствие кофти опит - по-добре да не започваш изобщо такава връзка, отколкото да задълбаеш и чак тогава да ти покажат, че всъщност не искат жена с дете.

Последна редакция: пт, 24 фев 2017, 10:34 от Cuckoo

# 202
  • София /Абсурдистан
Ще му сготвя на авантаджията 6 манджи при такова негово поведение друг път. А съм чула гореописаните епитети по мой адрес, а на секундата е изхвърчал като тапа от шампанско по посока мам*а му, пардон, по посока Венко, или по посока селото, от което идва, или по избор  Twisted Evil
Ама на секундата, няма още месец, няма още ден. Сега и веднага, на момента и точно на същият момент  Twisted Evil
А сега се очаква някои съфорумки, които идентифицират с него я синовете си, я мъжете си, да потърсят под вола теле и да излязат в защитата на мамин мунчо, на когото му липсват и първите 7 г. на всичкото отгоре.
На авторката ще и кажа, че докато има балъци, ще има и тарикати. Щом позволяваш да бъдеш използвана, ще си го получиш.

Лично мое мнение вследствие кофти опит - по-добре да не започваш изобщо такава връзка, отколкото да задълбаеш и чак тогава да ти покажат, че всъщност не искат жена с дете.
 Peace Много вярно.
Което не им пречи да използват жената с каквото и докато може.

Последна редакция: пт, 24 фев 2017, 11:56 от Unknown_lady

# 203
След последния пост на авторката аз спирам да вярвам на тази история. Не е реално просто. Някой нарича друг с подобни епитети, а той се извинява и моли...
И един мармот завива шоколад

И аз си мисля, че яко са ни пуснали по пързалката.  Има доста нелогични неща, на въпроси не отговаря, само намила едно и също.

# 204
  • София /Абсурдистан
Мазохизмът е болест, та може и да е вярно.

# 205
  • BG

Извини ме, но първо това:

...Развиках се, а той не се извини, напротив, обвини ме, че съм си стресната и не съобразявам, че искал първо да се съблече.

После това:

Засегнах го, затова така реагира.

И накрая казваш:

Нищо особено не се е случило, но неговата реакция просто  Shocked

Като добавим и това:

Чудя се на себе си - с годините, десетки пъти съм го отпъждала..........

Хайде да бъдем малко обективни! Цитирай думите, с които ти го засегна, не само тези, с които той теб!

# 206
И двамата са изнервени, хич не се учудвам, че правят от нищо нещо. Не схващам защо си го причиняват. Но е съвсем нормално да кажеш едно "Извинявай" като изкараш акъла на някого, елементарно възпитание.

Сготвила 6 манджи на човека, който й казва, че я зарязва, боже, няма ли си друга работа  Crazy

# 207
  • София /Абсурдистан

Сготвила 6 манджи на човека, който й казва, че я зарязва, боже, няма ли си друга работа  Crazy

Явно си няма  Simple Smile

# 208
Ами тя самата е пуснала темата , защото страда от загубата. И Тъгаааааа. За мен е мазохист.
Иска да го задържи. За какво , и аз не зная. Дете си има , работа си има, и мъж ще намери. Ама тя решила да ражда на Мунчо. Манталитет. Тук съм безсилна да помогна.
Много ми беше симпатична авторката до последните сцени. И той е още там ?!
Хайде да ни каже-ако той не е категоричен , че си отива , тя БИ ли останала с него ? Пфф ,ужас.

# 209
  • София
Ма душко, ма, под "бая мъж", в случая визирах, че твоя човек сякаш не е толкова лош - пак изреждам и повтарям, не пие, не пуши, не те бие, спортува, не пирува, мил, нежен, внимателен, търпелив, работяга, че я се разходи из съседните теми.... оказва се, че твоят не е толкова лош, като единствения до момента минус, за който знаем, негов, е - стиснат. И че не ще да се изследва...., което не е малко разбира се, но... айде, който е без кусури да мята камъни по нас...
Ооо, я бегай оттук:

1. не пие - ама аз самата пия.
2. не пуши - не виждам с какво това допринася за семейното разбирателство. Ами ако жената пуши?
3. спортува - ако ще ходи с другарчетата да рита и не ми помага с домашната работа- мИрси.
4. не те бие - това ми звучи като всекидневие, а с мен няма как да се случи повече от веднъж

Не ще да се изследва, но обвинява авторката за бездетието. Всъщност може би не иска деца чак толкова, но го прави само за да я жегне и да я разкара. Пари за инвитро няма да даде, това ясно.
И приказките на майка й са черешката на тортата. Тъй като е сама, явно имането на мъж вкъщи й се струва голяма работа, не че е лошо, но зависи от мъжа.
Скрит текст:
Моята майка понякога ги говори подобни (децата на първо място, щом не се карате и дава пари - гледай си децата и не се разправяй, разведените жени са вечно намусени и скандалджийки). Обаче има едно противоречие: тази същата жена ме е научила, че с мъжа не съм едно цяло и мога да си излизам и без него, че мъжът трябва да помага равностойно вкъщи, че разходите са общи и други подобни. Майка ми се разправя, но не предприема кардинални действия, при нея парата излиза през свирката

Последна редакция: пт, 24 фев 2017, 14:40 от Cuckoo

Общи условия

Активация на акаунт