Тъга

• 31 729
  • 390
  •   1
Отговори
# 255
  • София

И - пак от моя опит - най-лесно е да си коректен и да не обиждаш, когато НЕ ТИ ПУКА. Била съм и от двете страни и знам колко трудно е понякога да се сдържаш.

Да, ама тя твърди, че ѝ пука много и в същото време, знаейки за инцидента в работата му, само защото се е изненадала от присъствието му в спалнята, го е навряла дето слънце не огрява.

Може би е до възпитание, но не разбирам хората, които избухвайки почват да ръсят епитети, а после им минава и все едно нищо не са казали.

# 256
  • Тра-ла-ла
  Кофти е да се коментира аджеба какво толкова била постигнала. Не краде, не проституира, не разпространява дрога.
Ти как разбра?
Е, само такава не бяхте изкарвали авторката с цел да я дозакопаете, че нищо не струва и нищо не е постигнала в живота  Tired Ако "работеше" някоя от гореспоменатите дейности - щеше да е напред с материала. А не да кюта до някакъв мунчо и да разчита на неговия дял от наема.

# 257
  • София
Е, само такава не бяхте изкарвали авторката с цел да я дозакопаете, че нищо не струва и нищо не е постигнала в живота  
Никой не я изкарва, само се пита откъде знаем какво работи? Или щом е в чужбина, която дори не знаем коя е - трябва задължително да се възхитим.

# 258
Но защо измествате темата постоянно?Тя не е нито за това кой е по-успял, нито за това успели ли са хората в чужбина.
Авторката трябва да разбере, че няма какво повече да рови, анализира, обсъжда. Краят е очевиден, разликата в манталитета същи. Пилеят си времето и нервите и двамата в изгубени каузи.

# 259
  • Тра-ла-ла
Никой не я изкарва, само се пита откъде знаем какво работи? Или щом е в чужбина, която дори не знаем коя е - трябва задължително да се възхитим.
Чак пък възхита...просто се наблегна на факта, че жената се оправя сама. В България е бъхтила на 2 места и си е разсипала здравето. После е отишла сама жена в чужбина. Не чака на мунчо, на принца, на Националната лотария.

# 260
  • София
Виж сега, аз такова " справяне" - да си зарежеш детето на отглеждане при баби и дядовци, не го приемам за кой знае какво постижение!

Така самотна майка и справяща се, може да бъде всяка жена.

Някакси грозно ми идва- хващаш си шапката, измъкваш със зор любовника от страната и се тръшкаш, че не забременяваш с второ.

Ами, ако беше родила и на този, а той си се прибере в България, кво правим?
Пак при баба ли? newsm78

# 261
Щеше да стане нещо много по-лошо от сега. С две деца, от двама бащи и с влошено здраве, същия който безсрамно я нарича "ялова", щеше да запее друга песен." Кой ще те вземе с две деца от двама мъже, болна и с дългове, ще си налягаш парцалите и ще ме слушаш!"

# 262
Той се чуди как да се откопчи човекът.

# 263
  • София
За мен, проблемът е, че тя иска да бъде слушана и каквото иска, да бъде изпълнявано по нейния начин.
Никъде не е написала, че той има някакви изисквания.

Той просто е стиснат и това, според нея, е единствения му минус.

# 264
Това, че е стиснат е никакъв проблем пред простащината му. Ако цитираните епитети са истина, разбира се.
Не знам колко прост трябва да е човек, да нарече жена си "ялова". Не само жена си, която и да било жена.
Не знам и какава е тази жена, която след подобно оскърбление продължава да се пъне да забременява от тоя.

# 265
  • София
Така е, епитетът е кофти, ама тя, която си пише, че е нервозна и редовно го навира на кучето отзад, не посмя да каже с какви думи извършва това фино действие. Mr. Green

# 266
Накрая да не излезе, че са си лика-прилика Mr. Green Нещо в стил "бий ме-обичам те" Laughing

# 267
Пък като ще те нарича "животно" и "изрод", вземи му събери багажеца и да си ходи веднага...
Как пък да не търпя такова говедо цял месец, че и да му готвя Tired

Шест манджи ще му готвиш? Shocked
Той ти е дал толкова знаци, че не те иска, ти се вреш още повече, да го отблъскваш!? doh doh
Що за жени има? ooooh!

Той се чуди как да се откопчи човекът.

Чуди се, ама тя се впила като пиявица в него...

Пусни го да си ходи, не се мъчи повече, не мъчи и него. Naughty
Не сте един за друг, не е ли ясно?

Ако беше сама, сигурно щеше доста повече да постигнеш, ама явно си от този модел, дето искат мъж на всяка цена. Confused Confused

# 268
Чак пък възхита...просто се наблегна на факта, че жената се оправя сама. В България е бъхтила на 2 места и си е разсипала здравето. После е отишла сама жена в чужбина. Не чака на мунчо, на принца, на Националната лотария.

Сама жена, без детето си. Naughty
Хич не е похвално това.
Жени с две деца отиват сами, ама наистина сами, в чужбина и се справят.
А тя не си е взела детето. Това никак не говори добре за нея, камо ли, че се справя.

# 269
  • София

Ако беше сама, сигурно щеше доста повече да постигнеш, ама явно си от този модел, дето искат мъж на всяка цена. Confused Confused

Е, тя е била комай 3 години сама, преди да го кандардиса да отиде и той- какво е постигнала толкова, щом сега не може да си позволи да плаща целия наем и консумативите? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт