Бързи здравословни въпроси и отговори – 5

• 68 065
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
Здравейте днес ми махаха голяма бенка с шевове. Сега виждам ,че по превързката има оцветен участък все едно е прокървило. Това нормално ли е? Казаха ми ,чак понедлник да отида за смяна на превръзка. Трябва ли да се консултирам с лекаря и да отида още утре на място в болницата? Благодаря предварително.
Според мен е от лекарството с което са мазали,обикновено е нещо като йодасепт.На синът ми наскоро му махаха бенка и беше от него зацапването на марлята.Не пипай нищо щом са ти казали в понеделник.Но за твое успокоение може да питаш лекаря.

# 451
  • Варна
Да не сте сменили храненето последния месец? Ограничаване на храна/диета обикновно дават такъв резултат.

Единственото по различно при мен беше пиенето на чай от корени на глухарче.Но пък четох,че дори би трябвало да регулира  newsm78

# 452
Две седмици е много голямо закъснение

# 453
  • Sofia
Съвет моля. Закъсняваше ми над 2 седмици (не от бременност или стрес), при преглед се оказа, че няма кисти или каквото и да било друго подозрително, изписаха ми Оргаметрил 5 дни по 3. Приключих го преди 4 дни, а кървене още няма. Колко време трябва да го чакам още, преди да отида отново на лекар ако не дойде?
На каква възраст си?
Някаква диета да си правила?

# 454
Ако закъснее още две бих направила втори тест за бременност. Всъщност зависи на колко години сте, ако сте прехвърлили 40-те може да ви е ударила някоя ранна менопауза, няколко години преди нея се започва при някои с прекъсванията.

# 455
  • Варна
Ако закъснее още две бих направила втори тест за бременност. Всъщност зависи на колко години сте, ако сте прехвърлили 40-те може да ви е ударила някоя ранна менопауза, няколко години преди нея се започва при някои с прекъсванията.

Ауууу за менопауза няма да говорим  Laughing.Шегувам се на 40 г. съм и има опасност,тъй като съм с махната щитовидна жлеза,ама не ми стиска да си призная Simple Smile

# 456
Глухарче, да стискам палци за положителен тест в такъв случай  hahaha

# 457
  • Варна
Глухарче, да стискам палци за положителен тест в такъв случай  hahaha

Е ти ме уби  Joy

# 458
Не е от нищо от стандартните възможности, това вече съм го обсъдила с лекаря. Въпросът ми беше след колко време неидване след спиране на лекарството трябва да отида отново на лекар  newsm78

# 459
  • Варна
Съвет моля. Закъсняваше ми над 2 седмици (не от бременност или стрес), при преглед се оказа, че няма кисти или каквото и да било друго подозрително, изписаха ми Оргаметрил 5 дни по 3. Приключих го преди 4 дни, а кървене още няма. Колко време трябва да го чакам още, преди да отида отново на лекар ако не дойде?

Аз ли нещо не съм наред...чета на листовката на Оргаметрила...

-За подтискане на менструацията, овулацията и овулаторната болка при дисменорея.
-За отлагане на менструацията.

..........

# 460
Скрит текст:

Аз ли нещо не съм наред...чета на листовката на Оргаметрила...

-За подтискане на менструацията, овулацията и овулаторната болка при дисменорея.
-За отлагане на менструацията.

..........

Глухарче , така е. Моят гинеколог също го предписва за какво ли не. А моя приятелка го пие , ако и предстои ходене на СПА , съвпадащо с МЦ. Според мен ще ти дойде до седмица след последния прием.

# 461
Зависи с какви оплаквания е отишла, и какво е решил, може и за пропуснат цикъл да се изпише.

Нервен_Хамстер, обади му се, може да се налага да продължиш или смениш лечението. За преглед бих изчакала датата на следваща редовна менструация, въпреки че след като си пила хормонални и за нея не е сигурно кога да я чакаш.

# 462
Оргаметрил се пие за различни проблеми и по различни схеми.
Мисля, че до 10 дни трябва се появи цикъл.

# 463
Оргаметрил се пие за различни проблеми и по различни схеми.
Мисля, че до 10 дни трябва се появи цикъл.
Хм, когато аз го пих, лекарят ми каза, че трябва да ми дойде цикъла на другия ден след спирането на хапчетата и то не като зацапване, а като нормален цикъл. newsm78

# 464
О, не, не е така.
Пила съм го и знам. До 10 дни.

Общи условия

Активация на акаунт