Бързи здравословни въпроси и отговори – 5

• 68 217
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Изобщо никаква идея нямам, помня като дете при често обелени колена ми се появи такъв проблем, и с кратко мазане изчезна. На малкия видях, че от доста време стоят две пъпчици след една по-дълбока рана, а всеки път забравям да питам педиатъра.

# 136
  • Варна
Едно време с Дефламол се мажехме при изгаряне,протрито,възпаление на кожата,но той сякаш изчезна от пазара.Но и аз не съм сигурна дали правилно разбирам оплакванията ви.

# 137
Ще пробвам и Дефламол, но мисля че беше по-скоро за пресни рани и обриви. При малкия са две малки пъпчици, които упорито стоят от няколко месеца - появха се след заздравяване на обелено коляно, вече и белег няма, а те са още там. Бочко не им влияе, Фенистил също.

# 138
  • Варна
А сърбят ли?Дефламола едва ли помага при обрив.А обрив заради рана ми е странно Rolling Eyes.

# 139
Не, не сърбят, изобщо не му пречат, но не им е мястото там. Нито растат, нито се смаляват, сега не мога да ги снимам, защото заспа.  Майка ми помни като мен, че и двамата с брат ми ни е мазала за такива като малки, но не и с какво. Голяма съм шматка, над десет пъти сме ходили до педиатъра, всеки път мисля да попитам и забравям.

# 140
  • Тра-ла-ла
datura_inermis , може да пробваш с Витасин. Аз лично го използвам лятото срещу слънчеви изгаряния. Но не мирише особено приятно

# 141
  • Варна
Я звънни един телефон на педиатърката,дете е все пак.

# 142
Глухарче, нали ще иска да ги погледне поне, или да прати на кожен. Пак ще го водя тези дни, ще си напиша този път направо на ръката (дано не забравя пак Embarassed). Точно защото никакъв проблем не създават денем забравям, а всяка вечер след баня ги виждам и ме е яд.
Джулая, звучи обнадеждаващо.

# 143
На какво могат да се дължат завишените :
MCH-33.6 ( 26.5-32.5)
MCHC -366 ( 300-360)

Разликата е минимална, не се задълбочавай! Hug

# 144
  • Бургас
На какво могат да се дължат завишените :
MCH-33.6 ( 26.5-32.5)
MCHC -366 ( 300-360)

Разликата е минимална, не се задълбочавай! Hug
Така е,  но става въпрос за мъжа ми, има сърбежи главно по краката и личната назначи пкк и излезе това...

# 145
  • Варна

Така е,  но става въпрос за мъжа ми, има сърбежи главно по краката и личната назначи пкк и излезе това...

Я разкажи повече за какви сърбежи става въпрос и какви са съмненията?

# 146
  • Бургас

Главно по долната част на краката, но много го сърби чак рани си прави има дни сърбежа е и по други части на тялото... Личната му е казала някаква алергия уж, но това преди да види изследванията... Аз си мисля да не би да му е гъста кръвта.. Аз съм с тромбофлибит и така са ме сърбяли краката... Не знам.

# 147
  • Варна

Главно по долната част на краката, но много го сърби чак рани си прави има дни сърбежа е и по други части на тялото... Личната му е казала някаква алергия уж, но това преди да види изследванията... Аз си мисля да не би да му е гъста кръвта.. Аз съм с тромбофлибит и така са ме сърбяли краката... Не знам.

Визуално първоначално нищо няма докато не се почеше,а почеше ли се започва още повече да го сърби и така до кръв особено през нощта.Спре ли да се чеше и всичко изчезва.Невродермит?

# 148
Ще пробвам и Дефламол, но мисля че беше по-скоро за пресни рани и обриви. При малкия са две малки пъпчици, които упорито стоят от няколко месеца - появха се след заздравяване на обелено коляно, вече и белег няма, а те са още там. Бочко не им влияе, Фенистил също.

Пробвай с терезиен ойл. Има малки опаковки по 1 мл, които ще ти стигнат за случая. Отделно, е на билкова основа, така че не е вредно.

# 149

при мен е така всяка зима. Суха кожа и открих, че и сапуна ми прави проблема.
Ходете на лекар, но междувременно пробвайте и това да не се окаже такъв тривиален проблем.

Общи условия

Активация на акаунт