Бързи здравословни въпроси и отговори – 5

• 68 292
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
Изследвай бъбреците!

+1
този тип подпухвания са характерни за бъбречни заболявания
Забелязала ли си кога подпухването е по-голямо - сутрин или вечер?

# 241
Докато спя стискам силно зъби. На какво се дължи?

# 242
  • София
Изследвай бъбреците!

+1
този тип подпухвания са характерни за бъбречни заболявания
Забелязала ли си кога подпухването е по-голямо - сутрин или вечер?

При мен става защото ям много сол. И 2 пъти в годината си правя курс с WaterEx

https://remedium.bg/weight-loss/gnc-total-lean-waterex-60caps.html

Всичко е ок с бъбреците ми!

# 243
  • София
Докато спя стискам силно зъби. На какво се дължи?

Нерви. И аз съм така, предимно от дясната страна, даже съм чупила зъб. Има разни досадни шини с които спиш. Чела съм проучване, че помага Витамин B5.

# 244
  • София
Бърз въпрос Simple Smile След раждането съм доста изнервена. Малкия е вече на 5м и с всеки ден става все по-зле. Непрекъснато само викам и се нервирам на някакви дреболии. В момента се чудя дали е от хормони, от нервна система или и аз незнам. На какъв лекар да ида, за да ми предпишат нещо?
П.С. Добавям, че преди бременността, пак имах някои проблеми и взимах Деанксит и нещата се бяха нормализирали.

Препоръчвам 5-HTP на Solgar, ако не кърмиш разбира се. Важно е и да има кой да ти помага.

# 245
  • София
да питам, витамини Б комолекс, помагат за нервите така ли?
И отделно явно преди цикъл, хормоните ми играят яко. Едни нервни изблици, какво помага за ПМС?

# 246
  • София
да питам, витамини Б комолекс, помагат за нервите така ли?
И отделно явно преди цикъл, хормоните ми играят яко. Едни нервни изблици, какво помага за ПМС?

Да, помага. За ПМС на мен ми помага Vitex

# 247
За ПМС 10 дни преди цикъл по едно саше магнезий. Отскоро го пия по съвет на съфорумка и има ефект  Peace

# 248
  • София
За ПМС 10 дни преди цикъл по едно саше магнезий. Отскоро го пия по съвет на съфорумка и има ефект  Peace

Може ли линк към този продукт? Благодаря!

# 249

ето този ми препоръчаха  http://biolectra.bg/biolectra-magnesium/  - Peace

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 10:23 от Зизу

# 250
  • София

ето този ми препоръчаха  Peace

@ЗиЗу - няма линк!

# 251
Здравейте
Никъде не намерих подобен проблем на моя и да не отварям нова тема да попитам първо тук - излезе ми подкожна мигла на единия клепач и си стои и расте под кожата нагоре - самото място е подуто - не ме дразни, но ме е страх да не се възпали с времето. Някой знае ли как се процедира в този случай и ако трябва очен лекар да извърши манипулация можете ли да ми препоръчвате някой за Пловдив?
Благодаря предварително Simple Smile

# 252
  • София
Здравейте
Никъде не намерих подобен проблем на моя и да не отварям нова тема да попитам първо тук - излезе ми подкожна мигла на единия клепач и си стои и расте под кожата нагоре - самото място е подуто - не ме дразни, но ме е страх да не се възпали с времето. Някой знае ли как се процедира в този случай и ако трябва очен лекар да извърши манипулация можете ли да ми препоръчвате някой за Пловдив?
Благодаря предварително Simple Smile

Отиди на очен лекар, ще ти сложат лидокаин на капки и ще почистят миглата. Нищо няма да усетиш. За съжаление не мога да препоръчам лекар в Пловдив, но гледам има няколко очни клиники...
http://bestdoctors.bg/doctors/speciality/26/cityId/102

# 253
Rima благодаря за бързия отговор  Hug

# 254
Здравейте! Какви са рисковете за плода, ако майката е преболедували варицела 10-15 дни преди зачеването?

Общи условия

Активация на акаунт