Бързи здравословни въпроси и отговори – 5

• 68 202
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря ви! Бях на УНГ, но не откри нищо притеснително, изписа ми спрей, витамини и Ксизал обаче аз така и не мога да открия какво ме дразни. Това че само 1 ден съм така много ме обърква, другите дни повече не се проявява това нещо. И след 1 седмица пак. Имам заек от 3 години, но ако беше от него нямаше ли другите дни да ме дразни  Rolling Eyes Не е и от пролетта, защото от миналото лято съм така, вкл. и зимата. Никога не съм ходила на алерголог, какви изследвания се правят там?
 Hug

Щом е целогодишна значи е или към зайчето или към влагата или към домашния прах Simple Smile За да разбереш точно от какво е най - добре отиди при алерголог След като му кажеш за какво става въпрос Той ще си прецени какви изследвания да ти направи Може кожни или кръвни тестове да ти направи Възможно е да не е и алергия разбира се, но на това най много прилича Какъв спрей ти е изписал, доктора? Иначе ксизала е противоалергично така че ще те успокои Simple Smile

Тонимер спрей ми изписа за отбъбване на носната лигавица и овлажняване, пръскам го и сега, когато ми няма нищо. Благодаря ви много, ще се опитвам още да разгадая от какво се проявява и може би ще посетя алерголог  Hug

# 286
По колко таблетки дневно могат да се взима вит.С профилактично, при  настинка?

# 287

Максимум 1000 мг Peace

# 288
  • Варна

Ако става въпрос за малките обикновени жълти хапченца(не помня какъв грамаж бяха) при настинка вземам 2 пъти по 3 хапчета.

# 289

Ако става въпрос за малките обикновени жълти хапченца(не помня какъв грамаж бяха) при настинка вземам 2 пъти по 3 хапчета.
Да, за тях е питането ми. Благодаря .

# 290
Ако не се лъжа до 500мг дневно се приема.Но дори и повече да премеш не е страшно,излишното ще го изхвърлиш.

# 291
До три - четири пъти по 6 съм взимала от малките, но за кратко - само по няколко дни.

# 292
След криотерапия на фибром след колко време се повтаря процедурата? bouquet

# 293
Може ли от фарингит и зачервено гърло с температура 37,4 да получавам ускорен пулс 120 ?

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 14:02 от kristinia

# 294
Може ли от фарингит и зачервено гълно с температура 37,4 да получавам ускорен пулс 120 ?

Може. Аз така реагирам.

# 295
От 1 седмица насам ми се сковават прасците и ми се подуват краката.Ако се застоя пък повече на мивката и направо почват да ми треперят краката.Усещането е като изтръпване и стягане.Някаква идея от какво може да е? newsm78

# 296
  • Тра-ла-ла
От 1 седмица насам ми се сковават прасците и ми се подуват краката.Ако се застоя пък повече на мивката и направо почват да ми треперят краката.Усещането е като изтръпване и стягане.Някаква идея от какво може да е? newsm78
Да не са крампи?! Боли ли като те скове?!

# 297
Чак болка,не ама е неприятно.Като изтръпнал ми е крака.Не е мускулна треска.Не знам и аз как да го опиша.Интересното е,че повече се проявява на десния крак.

# 298
  • Варна
Чак болка,не ама е неприятно.Като изтръпнал ми е крака.Не е мускулна треска.Не знам и аз как да го опиша.Интересното е,че повече се проявява на десния крак.

Пий магнезий

# 299
  • Sofia
Имаш ли разширени вени?
Пиеш ли достатъчно вода?

Общи условия

Активация на акаунт